Sähköinen lattialämmitys soveltuu parketin ja laminaatin alle

Tiesitkö, että lattialämmityksen voi asentaa helposti myös vaikka laminaatin alle? Unohda villasukat ja sisätossut; ei enää jääkylmää lattiaa, kun nouset aamulla sängystä tai kokkailet hellan edessä.

Kun olet vaihtamassa lattiamateriaalia, asenna samalla pintamateriaalin alle sähköinen lattialämmitys luomaan asumisviihtyvyyttä; lämmin lattia tuntuu miellyttävältä paljaan jalan alla ja lasten on mukava leikkiä lämpimän lattian päällä. Sähköinen lattialämmitysmatto voidaan asentaa koko lattian alueelle tai vain osaan siitä juuri niille alueille, joille lattialämmitystä kaipaat.

Uponor Comfort E toteuttaa unelmasi ja lämmittää varpaasi. Matala rakenne varmistaa lämmön jakautumisen optimaalisesti, eikä lattiapinta ei nouse liikaa ja ovet mahtuvat avautumaan kunnolla. Valittavanasi on kaapelimatto kylpyhuoneeseen tai lattialämmitysmatto kuviin sisätiloihin. 

Uponor Comfort E -lattialämmitysmatto soveltuu asennettavaksi myös parketin alle.Uponor Comfort E -lattialämmitysmatto soveltuu asennettavaksi myös parketin alle.

Helposti ja nopeasti kaikille lattiatyypeille

Uponor Comfort E kuivan tilan lattialämmitysmatto:

  • Yhteensopiva laminaatti-, parketti- ja vinyylilattianpäällysteiden kanssa.
  • Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja.
  • Alle 2 mm paksu.
  • Varmistaa lämmön jakautumisen optimaalisesti.
  • Säästää energiaa ja eristää askelääntä käytettäessä Uponor-eristyslevyjen kanssa.
  • Osa Uponor & More -palkkio-ohjelmaa

Katso asennusvideo täältä >>

Vain 3 mm lisää korkeutta

Uponor toi markkinoille sähköisen Uponor Comfort E -lattialämmityksen. Ohut, vain 3 mm korkea kaapelimatto on helppo asentaa uudis- ja saneerauskohteisiin. Asennus onnistuu ilman erikoistyökaluja tai liimaa. Lattia lämpenee nopeasti ja tuo lisämukavuutta asumiseen.

Uponor Comfort E soveltuu hyvin sekä uudisrakennuksiin että peruskorjauskohteisiin. Se sopii laatoitetulle lattialle, laminaatti-, parketti- ja vinyylilattiapäällysteille – niin märkään kuin kuivaan rakentamiseen. Kaapelimaton erittäin matala rakenne ei korota lattiaa tarpeettomasti. Asennukseen ei tarvita erillistä liimaa, sillä lattialämmitysmaton taustapuolen liimapinta varmistaa nopean ja pysyvän asennuksen.

- Matto on helppo asentaa myös pieniin tai erityisen muotoisiin huoneisiin. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja tai liimoja, mikä tekee työn todella helpoksi. Kehitystyön tuloksena on saatu aikaan erinomaisen toimiva tuote sekä asentajille että käyttäjille, Uponorin lattialämmityksen tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen vahvistaa.

Lattialämmitysmatto kuiviin sisätiloihinLattialämmitysmatto kuiviin sisätiloihin
Lattialämmitysmatto märkätiloihinLattialämmitysmatto märkätiloihin

Helppokäyttöisyys on etu

Uponor Comfort E tuo asumiseen mukavuutta. Lattia lämpenee nopeasti vain muutamassa minuutissa ja lämpö jakautuu optimaalisesti kaapelimaton rakenteen ansiosta. Energian säästöön ja askeläänten vaimentamiseen lattialämmitysmaton alle suositellaan Uponor-eristelevyjä.

Mukavuuden voi maksimoida liittämällä lämmitykseen alkuperäisen Uponor-ohjauksen. Valittavana on joko valintalevyllä varustettu tai digitaalinen, ohjelmoitava termostaatti, joka mahdollistaa mm. lämmityskustannusten seurannan.

 
Päivitetty
21.6.2018