Supraflow-sadevesijärjestelmä – käänteentekevä uutuus!

Vihdoin on saatavilla aidosti likaahylkivä sadevesijärjestelmä, joka tarjoaa myös kattavan ja pitkän takuun. Mikään muu markkinoilta löytyvä sadevesijärjestelmä ei pysty samaan kuin ainutlaatuinen Supraflow-sadevesijärjestelmä.

Supraflow-uutuusmateriaali kehitettiin tarpeeseen tuoda sadevesijärjestelmämarkkinoille jotakin entistäkin kestävämpää, helppohoitoisempaa ja kauniimpaa järkevään hintaan. Lopputuloksena syntyi korkeimman laatuluokan Supraflow-sadevesijärjestelmä, joka säilyy muuttumattomana Pohjolan kovissa olosuhteissa, vuodesta toiseen.

Näin rakentuu uusi Supraflow - Katso video!

Vesikouru joka pysyy puhtaana ja pitää värinsä

Yleisin syy vesikourun ulkopinnan likaantumisen on auringonpolttamat sadeveden valumajäljet. Supraflow tarjoaa ratkaisun tähän harmilliseen, mutta niin tuttuun ilmiöön. Supraflow-kourun etureunan uniikki Waterstop-muotoilu ehkäisee etureunan likaantumisen ja raidoittumisen pitäen sadevedet kourun sisäpuolella. Supraflowssa on myös erityinen likaahylkivä Supraflow-pinnoite, jonka ansiosta vesikouru pysyy puhtaana ja pitää värinsä paremmin kuin mikään muu markkinoilta löytyvä sadevesikouru. Teflonmainen pinnoite sisältää fluoria, joka estää myös auringon UV-säteilyn aiheuttamat maalipinnan muutokset. Supraflow-materiaali kuuluukin parhaaseen RUV-luokkaan ja on myös erinomainen korroosionkestoltaan. Materiaali valmistetaan teräsyhtiö SSAB:n suomalaisilla tehtailla.
 Kestävä Supraflow-sadevesijärjestelmä säilyy muuttumattomana Pohjolan kovissa olosuhteissa, vuodesta toiseen.

Kestävä Supraflow-sadevesijärjestelmä säilyy muuttumattomana Pohjolan kovissa olosuhteissa, vuodesta toiseen.

Pitkäikäinen ja toimintavarma sadevesijärjestelmä

Supraflow on helppohoitoinen, kestävä ja toimiva sadevesijärjestelmä, eikä pelkästään ainutlaatuisen likaahylkivän materiaalinsa ansiosta. Kourun puolipyöreä muotoilu mahdollistaa tehokkaan virtauksen sadevesille estäen samalla roskien patoutumisen. Huolto onnistuu helpommin kuin kantikkaassa mallissa, koska puolipyöreän kourun suurempi virtausnopeus huuhtoo roskat tehokkaasti pois.

Supraflowta on saatavilla tällä hetkellä Matta Metalli Grafiittina. Väri soveltuu hyvin kohteisiin, joissa on tummat tai sinkityt katon sävyt tai julkisivutehosteet. Erityisen hyvin sävy sopii RR23 (tummanharmaa), RR33 (musta) tai RR41 (tumma hopea) sävyisiin kohteisiin. Kevään 2018 aikana Supraflow-värivalikoima täydentyy Matta Valkoisella.
 
Supraflow on valinta, kun haetaan kestävyyttä, täydellistä ulkonäköä ja toimivuutta parhaaseen hintaan. Supraflow-sadevesijärjestelmällä aidosti kattava ja pitkä 50 vuoden tekninen takuu sekä 25 vuoden pinnoitetakuu. Laatua ja huolettomuutta arvostavalle rakentajalle Supraflow on helppo valinta.

Katso lisää Supraflow sadevesijärjestelmästä

Uusi sadevesijärjestelmä helposti - Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
23.4.2020