Tunnelmaa saunahetkiin Eulin LED-setillä

Saunominen on tärkeä osa suomalaisten arkea ja juhlaa vuodenaikaan katsomatta. Olipa kyseessä aamu- tai iltasauna, mikä onkaan mukavampaa kuin rentoutua saunomalla. Hyvin suunnitellulla valaistuksella luot saunaan kauniin tunnelman, jossa viihtyy koko perhe. Eulin LED-setillä voit luoda näyttävän valokuvion pesuhuoneen kattoon tai lauteiden selkänojan taakse. Tunnelmallinen valaistus, lempeät löylyt, vihdan tai tervan tuoksu, näkymä ikkunasta järvimaisemaan saavat yhdessä aikaan sen oikean saunatunnelman.

Tunnelmaa ja tilantuntua Eulin saunavalaistuksella

Eulin saunavalaisinvalikoimasta löydät sopivat valaisimet saunasi valotarpeisiin. Sauna voidaan valaista monella eri tapaa ja valaisinten sijoittelulla luot erilaisia tunnelmia. Valaisimet voidaan sijoittaa tuomaan tunnelmallista valoa epäsuorasti seinän puupintojen tai nurkkien kautta heijastamalla. Valaisimet voidaan sijoittaa myös lauteiden alle tuomaan hämyisää tunnelmaa. Eulin LED-setillä voit tehdä näyttävän valokuvion saunan seinään, asentamalla sen selkänojan taakse. LED-set valosarja sopii myös pesuhuoneen tai vaikkapa ulkoterassin kattovalaisimeksi.

Tyylikkäällä valaisinsarjalla luot tunnelmaa ja korostat kotisi yksityiskohtia. Oikein sijoitettuna valaisimet luovat tilantuntua ja tunnelmaa pieneenkin saunaan ja tuovat esiin kauniisti saunan muotoja ja puupintoja. Eulin saunavalaisinvalikoimasta löydät sopivimmat valaisimet saunaasi - tunnelmaa ja miellyttävää valoa sinne missä sitä eniten tarvitaan. 

Valaisin perinteiseen ja moderniin saunamaailmaan

Monipuolisessa Eulin saunavalaisin valikoimassa on vaihtoehtoja perinteisestä saunavalaisimesta puuritilöineen - moderneihin LED-valosarjoihin. Eulin laadukkailla saunavalaisimilla luot miellyttävän valaistuksen saunaasi ja rentouttavaa tunnelmaa. Valikoimasta löydät sopivat valaisimet valaisemaan sekä löyly- että pesuhuoneen. Sauna LED Set on suunniteltu kodin saunan, pesuhuoneen ja talon muiden sisä- ja ulkotilojen yleis- ja korostusvalaistukseen.

Euli LED set:

  • Valaisimen runko alumiinia. Linssi muovia. Väri anodisoitu alumiini
  • Valaisimien suositeltava asennustapa on lauteiden selkänojan takana tai lauteiden alla.  
  • EUS6SET Sarja sisältää 6 valaisinta, johdot, vakiovirtavirtalähteen, asennusrasian, 4 kpl kaapeliliittimiä ja 3 kpl oikosulkupalo-ja 6x1W-sarja, avautumiskulma 85°. Sarjaa voidaan jatkaa 3 valaisinta sisältävällä EUSL3 lisäsarjalla.  
  • EUSL3 Sarja sisältää 3 valaisinta, johdot ja oikosulkupalan 3x1W- jatkosarja, avautumiskulma 85° Ei sisällä virtalähdettä

 
Päivitetty
16.4.2018