IDO Showerama 10-5 -suihkukaappi - Tyyliä ja laatua kylpyhuoneeseesi

Showerama_10-5_woman_1130x667pix

IDO Showerama 10-5 on kätevien, modernien ja vesitiiviiden suihkutilaratkaisujen taidonnäyte. Se on helppo asentaa ja säätää tilaan sopivaksi ja puhdistaminen sekä sisä-, ulko- että alapuolelta onnistuu näppärästi.

IDO Showerama 10-5:n laatu käy ilmi sen kaikista yksityiskohdista. Tukeva suihkuallas, keveästi liukuvat ovet ja laadukas suihkusekoittaja ovat arjen ylellisyyttä. Sirot profiilit ja tyylikkäät yksityiskohdat tuovat iloa vuosiksi eteenpäin. Valittavanasi on kaksi mallia, viisi- ja nelikulmainen. Profiileihin voit valita valkoisen tai mattahopean värin, ja laseiksi kirkkaat tai huurrelasit.

IDO Showerama 10-5 on suunniteltu osaksi moderneja kylpytiloja. Viimeistelty ja ajaton design sopii erilaisiin tyyleihin, ja nostaa kylpyhuoneesi sisustuksen tasoa.

Showerama 10-5 -mallit

NelikulmainenNelikulmainen
ViisikulmainenViisikulmainen

Viisikulmainen sopii muotoilunsa ansiosta niin suureen kuin pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Mikäli kylpyhuoneessasi on neliöitä reilusti, nelikulmainen suihkukaappi on oiva valinta. Nelikulmaisen muotonsa ansiosta se tarjoaa runsaasti tilaa nautinnollisille suihkuhetkille.

Viisikulmaisen mallin epäsymmetrisen muotoilun ansiosta pienimmissäkin suihkukaapeissa on reilun kokoinen oviaukko. Siinä on 500 tai 560 mm leveä liukuovi, kaapin koosta riippuen. Nelikulmaisessa kaapissa oviaukko on reilu 600 mm leveä ja siinä on kaksi liukuovea. Showerama 10-5 on korkeudeltaan vain 2150 mm, ja sopii siksi myös paikkoihin, joissa on matala huonekorkeus. Suihkun käyttöä helpottaa matala, vain 128 mm korkea suihkuallas.

Showerama_10-5_Alu_Cler_Frost_557x378pix
Showerama_10-5_Your_style_557x378pix

Uusi design: Tyyliä ja eleganssia

Profiilit ja lasit valkoisena vai mattahopeana? Kirkas vai huurrelasi?
Voit valita suihkuusi joko kirkkaat lasit tai kirkkaiden ja huurrelasien yhdistelmän, jossa huurretut takalasit peittävät mm. vesiputket taakseen. Tyylin voit viimeistellä valintasi mukaan valkoisilla tai mattahopean värisillä profiileilla. Kaapin sovittaminen muuhun sisustukseen käy siis helposti!

Showerama 10-5 on suunniteltu huolella pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Suorat ja tyylikkäät linjat ovat osoitus suunnittelutyömme laadusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme vai parasta. Toimiva kylpyhuone palvelee sinua vuosikymmeniä. Siellä arki sujuu ja silmä lepää. Valitse siis viisaasti.

Tutustu valikoimaan >>

Elegant_brochure_cover

Arjen inspiroimia etuja

Sirot linjat ja moderni design saavat Showerama 10-5 näyttämään hyvältä missä tahansa kylpyhuoneessa. Se on kuitenkin enemmän kuin vain kaunis tuote. Kaapin muotoilussa on huomioitu puhdistuksen helppous, eikä esim. suihkuprofiileissa ole turhia, likaa kerääviä koloja. Joka kerta, kun astut suihkuun, tunnet tukevan ja pitävän lattian jalkojesi alla. Jämäkät, mutta kevyesti liikkuvat ovet ovat osoitus laadusta. Sateen tuntuinen yläsuihku on luksusta, johon et kyllästy. Näppärän käsisuihkun korkeus taas on kätevästi säädettävissä joko itselle tai perheenjäsenille sopivaksi.

Liukuovi on jämäkkä, mutta liikkuu kevyesti. Koko
kaapin korkeuden kattavaan vedinprofiiliin on helppo
tarttua. Matalaan suihkualtaaseen astut vaivattomasti.
Kaapin alla olevien pyörien ansiosta sen voi siirtää
siivousta varten.Liukuovi on jämäkkä, mutta liikkuu kevyesti. Koko kaapin korkeuden kattavaan vedinprofiiliin on helppo tarttua. Matalaan suihkualtaaseen astut vaivattomasti. Kaapin alla olevien pyörien ansiosta sen voi siirtää siivousta varten.
Ratkaisu siihen kaikille tuttuun ongelmaan! Integroitu
hiussihti tekee kaivon puhdistamisesta paljon
helpompaa.Ratkaisu siihen kaikille tuttuun ongelmaan! Integroitu hiussihti tekee kaivon puhdistamisesta paljon helpompaa.
Suihkun sydämenä on laadukas suihkusekoittaja, jonka
tyylikkäitä säätimiä on helppo käyttää märilläkin käsillä.Suihkun sydämenä on laadukas suihkusekoittaja, jonka tyylikkäitä säätimiä on helppo käyttää märilläkin käsillä.
Moderni ja tilava hylly tarjoaa laskupaikan shamppoille
ja pesuvälineille. Voit säätää korkeuden sinulle sopivaksi.Moderni ja tilava hylly tarjoaa laskupaikan shamppoille ja pesuvälineille. Voit säätää korkeuden sinulle sopivaksi.
Suihkukaapin profiilit on saatavilla valkoisen tai
mattahopean värisinä. Etulasit ovat aina kirkkaat, mutta
takalasit voit valita myös huurrettuina. Tämä vaihtoehto
on kätevä silloin, kun haluat esim. esteettisistä syistä
peittää kaapin takana olevan seinän.Suihkukaapin profiilit on saatavilla valkoisen tai mattahopean värisinä. Etulasit ovat aina kirkkaat, mutta takalasit voit valita myös huurrettuina. Tämä vaihtoehto on kätevä silloin, kun haluat esim. esteettisistä syistä peittää kaapin takana olevan seinän.
Etsikö täydellisen rentouttavaa suihkukokemusta?
Suihkukaappiin integroitu sadesuihku takaa ylellisen
kylpylätunnelman jokapäiväisiin suihkuhetkiin.Etsikö täydellisen rentouttavaa suihkukokemusta? Suihkukaappiin integroitu sadesuihku takaa ylellisen kylpylätunnelman jokapäiväisiin suihkuhetkiin.
 
Päivitetty
13.4.2018