IDOn allasvalikoima mullistui

DYLi5L1XUAMnGaD

Soikea, pyöreä, ellipsi – vaiko sittenkin särmikkään kulmikas? Tason päälle, alle vai sopivasti siihen väliin? Pieni vai suuri? Ylivuotoreiällä, hanareiällä vai kokonaan ilman?

IDOn kevään uutuustuotteisiin kuuluva tyylikäs IDO Variform -pesuallassarja yhdistää tyylikkään muotoilun ja toimivuuden. Mallisto tarjoaa vapauden valita jopa 49 vaihtoehdosta juuri itseä miellyttävän muodon ja asennustavan.

”Mallistossa on selkeä yhtenäinen linja, ja sama muotokieli jatkuu läpi sarjan. Kymmenien altaiden valikoima takaa sen, että joka tarpeeseen löytyy sopiva malli”, sanoo IDOn tuotepäällikkö Marko Polvi Geberit Oy:stä.

ycodwcfetqhtfaso0b9g

Kansainvälisesti palkittu

Tyylipuhdas Variform-mallisto palkittiin maaliskuussa iF Design Award 2018 -palkinnolla. Münchenissä järjestettävä tapahtuma on maailman suurimpia ja arvostetuimpia designalan instituutioita, joka symbolisoi laatua, käytettävyyttä ja esteettisyyttä. iF Design Award -tuomaristo oli erityisen vaikuttunut Variformin ajattomasta tyylikkyydestä, joka sopii niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin. Myös laadukas keraaminen osaaminen ja altaiden kiiltävä mutta kovaa käyttöä kestävä pinta saivat kiitosta.

”Laadukkaasta posliinista ja taidokkaasta designista huolimatta mallisto on hinnaltaan varsin kohtuullinen, jopa edukas”, Polvi vinkkaa.

Ajattoman tyylikästä muotoilua

IDO Variform on kylpyhuoneen katseenvangitsija. Se jatkaa IDO-tuotteiden ajattoman muotoilun perinnettä, jossa korostuvat tyylikäs muotoilu, laadukas keraaminen osaaminen, käyttömukavuus ja pienempienkin yksityiskohtien toimivuus. Kuten IDOn perinteisiin kuuluu: käytännöllisyys seuraa tyylikästä muotoilua.

”Variform-altaiden sisätilavuus on mahdollisimman iso, mikä on tärkeää toimivuuden kannalta. Kylppärin pesualtaassa pitää pystyä pesemään niin pyykit kuin lapsen pyllytkin”, Polvi huomauttaa ja muistuttaa, että Variform-mallistosta löytyy allas niin pienempään kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen.

amgqirqqexcaxaf4bpkv

Valittavana neljä eri muotoa

Nelikulmainen, ellipsi, ovaali, pyöreä – ei ole muotoa, jota uudesta IDO Variform -pesuallassarjasta ei löytyisi. Variform-altaiden muotoilu on vahvasti kiinni tässä ajassa. Yleisilme on tuore ja raikas.

”Altaiden design on simppeli ja tyylikäs. Nykyajan mukaiset ohuet reunat ja pystysuorat reunukset tuovat kylpyhuoneeseen keveyttä”, Polvi sanoo.

2018-Bathroom-02-F-VariForm-Washbasin-Hotel

Kolme erilaista asennustapaa

IDO Variform -sarjassa on 49 keraamista pesuallasta, jotka voi asentaa tason päälle, tason alle tai upottaa tasoon – oman mieltymyksen mukaan. IDO Variform -pesuallasmallisto sopii tyylitietoisen kotiin, mutta on nappivalinta myös esimerkiksi hotelleihin ja julkisiin tiloihin.

”Tason päälle kiinnitetty allas on trendikäs. Julkisissa tiloissa taas suositaan suuria, yhtenäisiä linjoja, jolloin tason alle asennettava pesuallas on suosittu vaihtoehto. Siinä on hyvin vähän pintoja, joihin lika voi tarttua”, Marko Polvi kertoo. 

 
Päivitetty
13.4.2018