Vesimittari kännykässä - vältä vesivahingot, tee parempia päätöksiä vedenkulutuksessa

Vesiturva helposti.

Saat hälytyksen epänormaalista tai liiallisesta vedenkulutuksesta ja vesivuodoista.

Tiedä, mihin kulutat vettä.

Laitteen avulla ennakoit ja hallitset kotitaloutesi kulutusta sekä vesilaskua.

Kiinnitä laite, yhdistä WiFi-verkkoon ja ota palvelu käyttöön.

Sopii lähes kaikkiin mittarimalleihin.

Vakuutusyhtiöt korvaavat vuosittain vesivahinkoja noin 160 miljoonan euron edestä. Samaan aikaan teknologia mahdollistaa jo vesidatan hyödyntämisen, jotta kaikenlaisissa käyttökohteissa voitaisiin ennakoida vuotoja sekä tehdä parempia päätöksiä vedenkulutuksessa.

LeakLook on palvelu, joka paljastaa vesivuodot. Se tarjoaa paitsi läpinäkyvyyttä vedenkulutukseen myös kustannustehokasta kodin vesiturvaa. LeakLook-palvelu koostuu vesimittarinlukijasta sekä hälytyspalvelusta.

Miten LeakLook toimii?

LeakLook-palvelu toimii ilman, että nykyistä vesimittaria vaihdetaan. Palvelun ja laitteen käyttöönotto on yksinkertaista ja se tapahtuu ilman LVI-ammattilaisten apua. Pieni, kätevä laite tarvitsee toimiakseen vain verkkovirran sekä kodin internetyhteyden (WiFi). LeakLook-vesiturvalaite sijoitetaan olemassa olevan vesimittarin päälle.

LeakLook-palvelu seuraa vesimittarin lukemia reaaliaikaisesti konenäön avulla. Kulutustiedot siirretään tietoturvallisesti eteenpäin käyttäjän luettavaksi. Kulutustietoja voi seurata missä vain, milloin vain pöytäkoneella, kännykällä tai tabletilla. Vedenkulutuksesta saa tiedon jopa desilitran tarkkuudella. Palvelu analysoi saamansa tiedon ja lähettää käyttäjälle hälytyksen mahdollisista vuodoista. 

Soveltuuko laite omaan vesimittariini?

LeakLook-lukijalaite lukee vedenkulutustiedon perinteisistä vesimittareista, joissa kulutuslukema esitetään numeroilla ja viisareilla.

Laite tunnistaa perinteisten mittarien kulutuksen yhden desilitran tarkkuudella.

Toistaiseksi LeakLook ei pysty lukemaan tietoja esimerkiksi taloyhtiön alamittarista tai vesimittarista, joka on varustettu pulssilukijalla. Näiden osalta palvelu tulee mahdolliseksi kesällä 2018.

Mitä palvelu maksaa?

Tilaa vesiturvapalvelu

HINTAAN 149 €

(sis. vesimittarinlukija ja hälytyspalvelu)
Laitteesta tai palvelusta ei koidu erillisiä kuukausimaksuja.

TILAA NYT >>

 

Miksi minun tulisi ottaa käyttööni LeakLook-palvelu?

Miten laite asennetaan?

Haluatko tietää lisää? Jätä yhteydenottopyyntö.


 
Julkaistu
16.4.2018