Toteuta unelmiesi koti mutkattomasti

Uudistuneen Kodin Terran avajaiset 19.-22.4.2018

Enää ei ole syytä jättää kodin remontointi-, piha- ja sisustusunelmia toteuttamatta. Uudistuneet Kodin Terran myymälät palvelevat sinua entistä tehokkaammin. Esimerkiksi kylpyhuoneen laatat on järjestetty väreittäin ja löydät hanat sekä valaisimet heti niiden vierestä. Et joudu sukkuloimaan eri myymäläosioiden ja hyllyrivien välillä, vaan sinun on helpompi löytää etsimäsi ja saada enemmän ideoita suunnittelemaasi remonttiin tai kodin muutokseen. Myymäläuudistus auttaa sinua myös hahmottamaan projektisi kokonaisuutena sekä tekee sen toteuttamisesta vaivattomampaa.

Tartu avajaistarjouksiin!

Uudistuneet Kodin Terrat kautta maan viettävät kevään avajaisia torstaista sunnuntaihin 19.-22.4.2018. Luvassa on huutokauppaa, tuote-esittelyjä, asiantuntijoita, ohjelmaa lapsille, esiintyjiä ja vaikka mitä!
Katso sinua lähimmän Kodin Terran avajaisohjelma »

Löydä huippuedullisia tuotteita kotiin, pihaan ja puutarhaan.
Tutustu tarjouksiin »


Kodin Terrasta ratkaisuja kotien ja pihojen pieniin suuriin muutoksiin

Haaveiletko terassista, mutta et tiedä mistä materiaalista sen rakentaisi?

Luonnonmukaisuutta arvostavalle sopii lämpökäsitelty terassilauta, joka kannattaa käsitellä puuöljyllä tai puunsuojalla vuosittain. Painekyllästetty terassilauta on pitkäikäinen. Sekin tulee käsitellä, mutta vasta materiaalin kuivuttua. Nyrkkisääntönä on, että keväällä tehdyn terassin voi käsitellä loppukesästä ja syksyllä tehdyn seuraavana keväänä. Helppohoitoista terassia kaipaavalle komposiittilauta on oiva ratkaisu. Komposiittilaudan huoltotoimenpiteeksi riittää vain normaali puhdistus. Jos sen sijaan kaipaat puista terassia, mutta et halua huoltaa ja öljytä sitä jatkuvasti, on lehtikuusi hyvä valinta. Se kestää kulutusta ja lahoa ilman käsittelyaineita. Käsittelemättömänä lehtikuusi harmaantuu ulkona kelonharmaaksi. 

Kaikki terassimateriaalit sekä kiinnitystarvikkeet löydät Kodin Terroista »
Muista myös puutarhakalusteet ja grillit »

Kaipaatko uutta ilmettä sisätiloihin?

Väriä elämään saat yksinkertaisimmin kiinnittämällä huomiota verhoihin, mattoihin, koristetyynyihin, valaisimiin ja muihin pieniin kodin sisustuselementteihin.

Voit päivittää vanhojen ja uusien kalusteiden ulkonäköä maalaamalla. Kalustemaaleissa löytyy paljon erilaisia värivaihtoehtoja jokaiseen mieltymykseen.

Maalausinnon riittäessä valitse sopivat maalisävyt myös makuuhuoneen, keittiön, eteisen, olohuoneen ja työhuoneen seiniin. Tai inspiroidu upeista tapeteista.

Kuluneille, väärän värisille tai jo aikansa eläneille esineille annat uuden ilmeen kontaktimuovilla. Se sopii esimerkiksi puun, kiven tai metallin päällystämiseen, kun päällystettävä pinta on kuiva, puhdas ja tasainen. Kokeile rohkeasti.

Kodin Terran myymälöissä on kattava valikoima sisustustuotteita, maaleja, tapetteja ja muita tarvikkeita »

Haluatko kukkivan pihan ja satoa tuottavan hyötypuutarhan?

Kodin Terrat täyttyvät laadukkaista taimista, perennoista ja keväisistä kukista. Istutusten hyvinvoinnin varmistat oikein valitun istutuspaikan, mullan ja lannoitteen avulla. Apuna valinnoissasi on puutarhan ammattilaiset. Kevät on myös paras aika parturoida pihan puut ja pensaat.

Tutustu Kodin Terran puutarhavalikoimaan »

 
Julkaistu
13.4.2018