Euli Primo2 - lämmintä tai aktivoivaa valoa

Eulin työpiste- ja kylpyhuone valaisinmallisto Primo2 on päivitetty vastaamaan uudenlaiseen tarpeeseen. Uutena ominaisuutena valaisimiin on lisätty DualWhite värilämpötilan valinta. Valittavana on kaksi eri lämpötilaa, lämmin 3000K tai aktivoiva 4000K - kohteen ja mieltymyksen mukaan. Valaisinten värilämpötila valitaan asennusvaiheessa.

ing1518

Kuinka valita sopiva valon värilämpötila?

Tilan käyttötarkoitus ja mieltymykset auttavat värilämpötilan valinnassa. Mitä korkeampi värilämpötila sitä kylmempää valoa, mitä matalampi lukema sitä lämpimämpää valo on sävyltään. Kodin tiloista kodinhoitohuone, keittiö sekä kylpytilat valaistaan usein 4000K neutraalilla valkoisella valolla. Se on sopivan kirkas valo kodin askareisiin ja tekee tiloista puhtaan näköisiä. Lämpimän valkoista 3000 K valon sävyä taas käytetään yleensä olohuoneessa, makuuhuoneissa tai ulkona. 
Valo on miellyttävää silmille, muttei liian tunnelmallista. Moderniin sisustukseen valitaan usein 4000K valon värilämpötila, kun taas lämpimien sisustusvärien yhteyteen valitaan lämmin 3000K. Värilämpötilan valinta on kuitenkin mieltymyskysymys, toinen pitää lämpimästä tunnelmaa luovasta valosta - toinen puhtaasta neutraalista valosta. 

 

Primo2  työpiste- ja  kylpyhuonevalaisinmallisto  on kehitetty valaisemaan tehokkaasti juuri siellä missä valoa eniten tarvitaan. Valaisimet ovat myös tippu- tai  roiskevedenkestäviä. Valaisimen pohjan muotoilu mahdollistaa asentamisen kulmittain sekä pohjasta suoraan seinään. Asennusvaiheessa asentaja valitsee käytettävän värilämpötilan valaisimesta. Pistorasialla varustetut mallit voi asentaa molemmin päin, oikealle tai vasemmalle. Euli Primo2 valaisinsarjasta löydät sekä IP21 ja IP44 kostean tilan valaisimet.

  • Runko valkoiseksi pulverimaalattua alumiinia. Päädyt polykarbonaattia. Kupu opaaliakryylimuovia
  • Asennus seinäpintaan. Kulma-asennus 45°  Kytkentäpiste johtoaukkojen vieressä 
  • Johtoaukot 2 kpl valaisimen pohjassa 
  • Varustettu valaisimen mittaisella asennusuralla
  • Päädyissä läpivientiaihiot 
  • Valaisimen pistorasioihin kytkettävissä jatkuva jännite
Primo2_2
Primo2_referenssikuva
 
Päivitetty
9.4.2018