Tilanjakajilla sisustat kotiisi uuden ilmeen tarpeidesi mukaan

Tilanjakajalla muutat sisustusta vaivattomasti. Halutessasi esimerkiksi olohuone muuttuu keittiöksi tai makuuhuoneesta muokkaantuu työhuone. Vain mielikuvitus on rajana suunnitellessasi toiminnallisia muutoksia kotisi pohjassa tilanjakajien avulla. 

Tilanjakajaovi punaista lasia, kehys valkoista alumiinia.Tilanjakajaovi punaista lasia, kehys valkoista alumiinia.

Kolme vinkkiä tilanjakajien innovatiiviseen käyttöön

1) Useammalla elementillä vielä joustavampia tiloja

Haluaisitko muuttaa aika ajoin mieltäsi sisustuksen suhteen?  Asentamalla huoneeseen useamman tilanjakajan, saat taiottua kodillesi uuden ilmeen kädenkäänteessä: vedä vain tilanjakajat uuteen kohtaan, lukitse ja sisusta.

2) Luo hukkaneliötön työtila

Laittamalla tilanjakajien kiskot ristiin, voit luoda kotiin työpisteen, jolla koti ja työ pysyvät toisistaan erossa. Kun aamu alkaa, avataan tilanjakajat ja työpiste tulee näkyviin; kun perhe saapuu takaisin kotiin, laitetaan vain tilanjakajat työpisteen eteen. Näin et tarvitse erillistä työhuonetta ja hukkaneliöitä tulee nolla: kunnon työpiste kuitenkin tekee työstä mahdollista, etkä joudu työskentelemään keittiönpöydän äärellä kotiasioiden keskellä.

800_inaria_tilanjakaja2

3) Hiljaisempi kulma harrastuksille

Oletko mahdollisesti pöytälaatikkokirjailija? Kenties harrastat pienoismalleja, ompelet tai koodaat vapaa-ajalla seuraavaa hittiapplikaatiota? Jos kotoa ei löydy omaa nurkkaa työskentelylle, luot sen kätevästi tilanjakajilla. Muutamalla tilanjakajalla saat luotua hieman etäisyyttä perhe-elämään tai vieressä pauhaavaan televisioon. Kun olet taas muun perheen käytettävissä, tulet vain ulos sopestasi. Näin saat myös neulasi, liimasi ja tietotekniikkasi eristettyä mukavasti perheen pienimmiltä.

800_inaria_tilanjakaja_uima_allas

Kiinnostuitko tilanjakajista? Pyydä yhteydenotto.


 
Julkaistu
23.4.2018