Maalämpöön ei sähkön hinnan muutokset juurikaan vaikuta

NIBE maalämpö on varmasti huoleton valinta pitkälle tulevaisuuteen. Se on varma valinta, johon sähkön hinnan muutokset eivät juurikaan vaikuta. NIBEn maalämpöratkaisuun luotetaan. Siksi se on Suomen ostetuin. NIBE maalämpö on varma valinta vaativiin oloihin.

Voit hankkia maalämpöpumpun asuitpa pienessä tai isossa kodissa. Jos tulevaisuudessa on tarvetta laajentaa kotiasi tai ottaa puolilämpimät tilat asuinkäyttöön, oikealla maalämpöpumpun valinnalla lämmityksestä ei tule ongelmaa. Invertterimaalämpöpumppu muokkautuu todelliseen lämmön tarpeeseen korkealla hyötysuhteella.

Miksi NIBE maalämpö?

  • Ilmaista energiaa maasta
  • Toimii Suomen vaativissa oloissa
  • Vähentää lämmityskuluja merkittävästi
  • Vaivaton ja helppo käyttää
  • Integroitu tulevaisuuden energiaratkaisuihin
  • Varma valinta asennuksesta huoltoon
Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Pörssisähköön mukautuva lämmitys

NIBEn invertterimaalämpöpumpuissa on nettiominaisuus, jolla voidaan liittyä NIBEn Uplink -pilvipalveluun ja seurata tai ohjata lämpöpumpun toimintaa puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta missä ja milloin tahansa. Toiminnolla saadaan lisäsäästöä kulutuslukemiin. 
NIBE Uplink hyödyntää Smart Price Adaption –pörssisähköohjausta, joka kerää pilvipalvelun kautta seuraavan päivän pörssisähkön hinnan vaihtelun. Lämpöpumppu osaa silloin valita ne edullisemmat ajankohdat sähkön hinnassa, jolloin kannattaa lämmittää ja tuottaa lämmintä vettä.

750

Invertterimaalämpöpumppu saneerauskohteessa ehdoton

Saneerauskohteeseen portaattomalla säädöllä varustettu maalämpöpumppu on ehdoton. Kohteen energiankulutusta ei aina pystytä laskemaan tarkasti, mutta oikein valittu invertterimaalämpöpumppu toimii remonttikohteessa aina parhaalla teholla.

Suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä NIBE F1226 NEW

Myös uusien omakotitalojen rakentajista jo yli puolet valitsee kotinsa lämmitysenergiamuodoksi ekologisen ja käytössä edullisen maalämmön. NIBEltä löytyy paras maalämpöpumppuratkaisu kaikenkokoisiin taloihin ja kaikenlaisiin lämmitystarpeisiin.
NIBE F1226 NEW -maalämpöpumppu on edullinen lämmitysjärjestelmä omakotitalon lämmitykseen suorituskyvystä ja laadusta tinkimättä. NIBE F1226 NEW -maalämpöpumpun hyötysuhde on laitteen modernin kompressoriyksikön ansiosta erinomainen. Ohjauspaneelista säädettävät, kierroslukuohjatut kiertovesipumput nostavat hyötysuhdetta, helpottavat käyttöönottoa sekä varmistavat häiriöttömän käynnin.
 

Vas. NIBE F1255, NIBE F1155, NIBE F1226 NEW -maalämpöpumputVas. NIBE F1255, NIBE F1155, NIBE F1226 NEW -maalämpöpumput

NIBE F1155/F1255 taloon kuin taloon

NIBE F1155/F1255 -invertterimaalämpöpumput ovat teknologian huippua. Nykyisin suurin osa NIBE maalämmön hankkineista onkin valinnut kyseisen pumpun. Laitteet mukautuvat erilaisiin kuormitustilanteisiin säilyttäen samalla korkean hyötysuhteen. Pumput soveltuvat taloon kuin taloon monipuolisen liitettävyytensä ansiosta.

Pilvipalvelu ja lisäturva

Suurin osa NIBE maalämpöpumpuista voidaan liittää NIBE Uplink -pilvipalveluun. Uplink-palvelun kautta
voi lämmityksen toimintaa seurata kännykällä, tabletilla tai tietokoneella – missä ja milloin vain (ei saatavilla NIBE F1226 NEW -malleihin).
Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen NIBETURVAn. Se korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä vähennyksen, kun kotivakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen mahdollisesta vahinkotapauksesta.
Lisäturva on käytössä kuusi vuotta ja senkin jälkeen vakuutusta on voi pidentää vuosittain aina kymmeneen vuoteen saakka.

Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta

 
Julkaistu
18.4.2017