Uusi tiilikatto jopa 2000 € edullisemmin!

Mikäli vanhan katon kunto vähänkin arveluttaa, ei remonttia kannata lykätä pidemmälle. Vuosien saatossa kulunut katemateriaali aiheuttaa aina piilevän riskin kosteusvuodosta, joka pahimmillaan aiheuttaa vaurioita yläpohjarakenteisiin. Katon uusiminen paitsi pidentää käyttöikää, myös kohentaa julkisivun ilmettä ja nostaa talon arvoa.
 

kattoremontti_asennuskuva_1920x1080

Hyödynnä syksyn kampanjaetu — voimassa 22.9. asti

Tutustu kampanjaan


Moderni laattakattotiili BMI Ormax EVO

EVO:ssa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja tiilikaton pitkä elinkaari - Ormax EVO on huolella suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten. Se lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy kaikkien tiilikattojen tapaan katolla vakaasti kaikissa sääolosuhteissa. Linjakas ja kestävä Ormax EVO päivittää talon ilmeen tähän päivään!
 

EVOkatto800x450

BMI Ormaxin tuotteet Rakentaja.fi-verkkokaupasta rahtivapaasti kampanjan ajan

Verkkokauppaan >>


Miksi tiilikatto on varma valinta?

  • Tiilikaton valitsemiseen on useita hyviä syitä: tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta ja myös Pohjolan äärimmäisiä sääolosuhteita. Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä, se ei ropise eikä kolise ankarammissakaan olosuhteissa.
  • Tiilikatto sopii kaikille harjakatoille, olipa nykyinen katemateriaali mikä tahansa. Eikä painostakaan kannata murehtia. Talojen tehdasvalmisteiset rakenteet kestävät tiilikaton painon siinä missä peltikatonkin.
  • Iätön ja ajaton tiilikatto edustaa klassista rakentamista ja on aina muodissa. Tiilikatto sopii puutalojen ilmeeseen ja yhtä lailla antaa ryhtiä myös suoralinjaisille ja jämäköille kivitaloille.
  • Pitkäikäisen materiaalin valinta edustaa elinkaaritietoista ajattelua. Oikein asennettuna tiilikatto kestää jopa 70 vuotta.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Ormax kuva 4

Katon ostaminen on nyt erittäin helppoa

Valitsemalla kattopaketin saat kaikki toimivaan kattoon tarvittavat tarvikkeet, jotka ovat välttämättömiä viranomaismääräysten mukaisessa katossa. Kattopaketti sisältää: lapetiilet, erikoistiilet, aluskatteet, kiinnikkeet, tiivisteet, läpiviennit ja kattoturvatuotteet.

BMI Ormax huolehtii siitä, että oikea määrä kattotiiliä sekä kaikki tarvittavat kattotarvikkeet ovat mukana valmiissa katossa.

Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko tiilikaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse ja tilaat tiilien katolle noston helpottamaan asennustyötä.
 

BMI Ormaxin tuotteet Rakentaja.fi-verkkokaupasta rahtivapaasti kampanjan ajan

Verkkokauppaan >>
 
Julkaistu
9.9.2019