Kelopaneelilla persoonallinen sauna
– Näyttävä, erilainen lopputulos

Haluatko erilaisen saunan? Luonnonmateriaaleista kelo tuo saunaan vanhanajan tuntua sekä sisustuksellista pehmeyttä. Kelopaneeli soveltuu saunaan niin kaupunkikodissa kuin lomamökilläkin. Lisäksi kelopaneelin asentaminen on nopeaa.

Perinteisen saunapaneelin sijaan keloa

Huliswoodin Uhtua-kelopaneeli sopii hyvin myös saunaan. Tästä on hyvänä esimerkkinä vuoden 2016 asuntomessuilla nähtävillä ollut sauna, jossa oli keloa käytetty kaikissa mahdollisissa pinnoissa aina lauteista katon panelointiin. Valmis löylyhuone muistutti erehdyttävästi hirsistä rakennettua, rentouttavaa ja viihtyisää mökkisaunaa. 

Voit tutustua asuntomessukohteen saunaan tästä

Kelosauna mahdollista joka kotiin

Huliswoodin ohuesta kelopelkasta valmistama sisäsauna esiteltiin kotimaassa viime vuonna Jyväskylän Hygge 2017 -tapahtumassa syys-lokakuun vaihteessa sekä kansainväliselle yleisölle Aquanale-messuilla Kölnissä marraskuun alussa. 

Sauna herätti valtavirrasta poikkeavalla ulkonäöllään paljon kiinnostusta molemmissa tapahtumissa.Sauna herätti valtavirrasta poikkeavalla ulkonäöllään paljon kiinnostusta molemmissa tapahtumissa.

Vanhan ajan henkeä myös huoneistosaunassa

Sauna sopii omakotitalojen lisäksi myös asuinhuoneistojen saunaksi. Asennus on helppoa yksinkertaisen seinärakenteen ja elementtilauteiden ansiosta.

Saunan koon vai valita tilan ja tarpeen mukaan, juuri sellaisena kuin  tarve on. Lisäksi kiuas, ovi ja ikkuna voidaan valita omasta mallistosta. Näin saunasta tulee vieläkin yksilöllisempi – Sinun Saunasi!

Piilutettu kelosauna tarjoaa vanhan ajan tunnelmaa ja rentouttavia hetkiä. Piilutettu kelosauna tarjoaa vanhan ajan tunnelmaa ja rentouttavia hetkiä. 

Saunan seinät on valmistettu piilutetusta kelopelkasta. Kelon harmaata pintaa on näkyvissä monissa paikoissa, kuten valaisimessa, pyöreissä nurkkakeloissa, lauteissa ja tuppilautakatossa. Puun syyt tulevat kauniisti esille ja voit seurata valon ja varjojen leikkejä. Saunan rosoinen ulkonäkö henkii menneitä aikoja, jolloin saunalla oli elämässä paljon keskeisempi ja tärkeämpi merkitys kuin nykyään.

Kelopuun tuoksu antaa löylyille oman metsäisen tunnelman.

Saunan uusi ulkoasu - katso muutos!

Kiinnostuitko - jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
16.4.2018