• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin uudet talomallit on tehty asiakkaita kuunnellenSuosituimmat talomallit entistä hiotumpina

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 04.04.2018
20183_52367.jpg

Vas. Viva 98/113 ja Verso 109/124

Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!

Viva 98/113 - 4 h, olokeittiö, khh, lisäeteinen ja sauna

Viva-mallisto

laajeni toivotulla yksikerroksisella kodilla, jossa on sama Viva-malliston ydin, kohtuulliset, järkevästi käytetyt neliöt sekä maltillinen hintalappu. Tämän kodin valoisa, suuri olokeittiö avautuu suurten ikkunoiden läpi suojaisalle terassille, jonne tunnelmaa luo terassin ylle ulottuva katos. Ulkonäkö on entistä modernimpi.

Verso 109/124 - 4 h, olokeittiö, vh, khh ja sauna

Verso-malliston

kompaktissa uutuusmallissa on vino sisäkatto, joka tuo avaruutta valoisiin oleskelutiloihin. Makuuhuoneet sijoittuvat oleskelutilojen viereen siististi riviin ja pesutilojen yhteydessä on kodinhoitohuone sekä erillinen vaatehuone. Oleskelutiloista on käynti lähes koko talon levyiselle terassille, joka toimii samalla myös sisääntulokatoksena.


Economy 113/130 - 4 h, olokeittiö, vh, khh, sauna ja tekninen tila

Economy-malliston

neljän huoneen uutuuteen on tuotu terassille trendikäs seinämäkatos, joka tuo toivottua yksityisyyttä oleskeluun ja modernia ilmettä talon ulkoasuun. Valoisat sisätilat noudattavat edelleen malliston suosittua linjaa – talossa on avarat tilat perheen yhteisille askareille sekä runsaasti säilytystilaa.

Economy 137/156 - 5 h, olokeittiö, 2 vh, khh, sauna ja tekninen tila

Viiden huoneen koti, jossa isot ikkunat antavat valon tulvia avariin oleskelutiloihin! Kolmen makuuhuoneen lisäksi oleskelutilojen päätyyn on sijoitettu kirjastohuone, jonka voi tarvittaessa liittää osaksi olohuonetta. Myös tämän mallin terassille Kastelli toi seinämäkatoksen, jonka alla voi nauttia Suomen kesästä, omassa rauhassa.

Vas. Economy 113/130 ja City 121/137
Vas. Economy 113/130 ja City 121/137
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20226_78546.jpg
Avaruutta ja valoa suurilla ikkuna­pinnoilla - kansallis­maisema huoneen­tauluna
Avariksi ja hukkaneliöttömiksi kodeiksi suunnitelluissa Kultaranta-kodeissa korostuvat toimivat ja helppokäyttöiset tilaratkaisut, ilmavat oleskelutilat sekä fiksusti suunnitellut säilytystilat. Laajat asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat, niihin liitettävissä olevat kesähuoneet, katokset sekä fiksut pohjaratkaisut korostavat ammattitaitoista suunnittelua ja Kastellin varmaa ammattitaitoa rakentaa koti juuri sinun perheesi tarpeisiin.Tule ja koe modernisti kodikas, laadukkailla kotimaisilla materiaaleilla sisustettu Kultaranta-omakotitalo Naantalin Asuntomessuilla kohteessa 11. Käy tutustumassa myös Hirsi-Kastellin valoisaan Aisti 135/150 -hirsikotiin, jokalöytyy kohteesta numero 7.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton