Kastellin uudet talomallit on tehty asiakkaita kuunnellen
Suosituimmat talomallit entistä hiotumpina

Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!

Viva 98/113 - 4 h, olokeittiö, khh, lisäeteinen ja sauna

Viva-mallisto laajeni toivotulla yksikerroksisella kodilla, jossa on sama Viva-malliston ydin, kohtuulliset, järkevästi käytetyt neliöt sekä maltillinen hintalappu. Tämän kodin valoisa, suuri olokeittiö avautuu suurten ikkunoiden läpi suojaisalle terassille, jonne tunnelmaa luo terassin ylle ulottuva katos. Ulkonäkö on entistä modernimpi.

Verso 109/124 - 4 h, olokeittiö, vh, khh ja sauna

Verso-malliston kompaktissa uutuusmallissa on vino sisäkatto, joka tuo avaruutta valoisiin oleskelutiloihin. Makuuhuoneet sijoittuvat oleskelutilojen viereen siististi riviin ja pesutilojen yhteydessä on kodinhoitohuone sekä erillinen vaatehuone. Oleskelutiloista on käynti lähes koko talon levyiselle terassille, joka toimii samalla myös sisääntulokatoksena.
 

Vas. Viva 98/113 ja Verso 109/124Vas. Viva 98/113 ja Verso 109/124

Economy 113/130 - 4 h, olokeittiö, vh, khh, sauna ja tekninen tila

Economy-malliston neljän huoneen uutuuteen on tuotu terassille trendikäs seinämäkatos, joka tuo toivottua yksityisyyttä oleskeluun ja modernia ilmettä talon ulkoasuun. Valoisat sisätilat noudattavat edelleen malliston suosittua linjaa – talossa on avarat tilat perheen yhteisille askareille sekä runsaasti säilytystilaa.

Economy 137/156 - 5 h, olokeittiö, 2 vh, khh, sauna ja tekninen tila

Viiden huoneen koti, jossa isot ikkunat antavat valon tulvia avariin oleskelutiloihin! Kolmen makuuhuoneen lisäksi oleskelutilojen päätyyn on sijoitettu kirjastohuone, jonka voi tarvittaessa liittää osaksi olohuonetta. Myös tämän mallin terassille Kastelli toi seinämäkatoksen, jonka alla voi nauttia Suomen kesästä, omassa rauhassa.
 

Vas. Economy 113/130 ja City 121/137Vas. Economy 113/130 ja City 121/137
 
Julkaistu
2.4.2018