Moni mökki- ja huvilaunelma toteutuu tänä kesänä

Suomalainen rakastaa mökki- ja huvilaelämää, eikä ihme, sillä luontoyhteys antaa meille elinvoimaa ja vähentää stressiä. Rentoutuminen syntyy niin metsässä liikkumalla, Suomen kauniita maisemia katselemalla kuin myös viettämällä vapaa-aikaa hirsihuvilassa tai -mökillä. Kevään koittaessa moni alkaa haaveilla omasta mökistä tai huvilasta, ja kesä on suosittua rakennusaikaa.

Suomalainen mökkiunelma on tällä hetkellä lähempänä huvilaa kuin askeettista mökkiä. Suomalaisia ei vaivaa vaatimattomuus, kun heidät päästetään haaveilemaan unelmiensa vapaa-ajan asunnosta, sillä entistä useampi haluaa mökiltään mukavuuksia. Vaikka oma maku ratkaisee, moni haluaa nyt isoja ikkunoita, joista on esteetön näkymä Suomen kauniiseen maisemaan.

Pitkänmallisessa Kontion Sinitaivas huvilassa saadaan maiseman puolelle maksimaalinen määrä oleskelu- ja makuutiloja, jolloin näkymä tulee parhaiten hyödynnetyksi.Pitkänmallisessa Kontion Sinitaivas huvilassa saadaan maiseman puolelle maksimaalinen määrä oleskelu- ja makuutiloja, jolloin näkymä tulee parhaiten hyödynnetyksi.

Omaa unelmaa

Kontio on vuosikymmeniä tutkinut suomalaisten vapaa-asumista ja kuunnellut heidän toiveitaan. Nämä tiedot ovat auttaneet Kontiota kehittämään ulkonäöltään ja tilaratkaisuiltaan huippuluokkaa olevan hirsihuvila ja mökki -malliston. Mökki ei ole nykyisin vain kesänviettosija, vaan se on yhä useammalle paikka, jossa halutaan viettää vapaa-aikaa ympäri vuoden. Tämä asettaa runsaasti vaatimuksia varustelutasolle. Tänään Kontiolla on tarjota satoja erinomaisia ja erilaisia vaihtoehtoja oman tyylin toteuttamiseen. Kontion mökki ja huvila -malleihin on saatavissa kaikki mukavuudet ja ne voidaan rakentaa esteettömiksi.

Kotoisan lopputuloksen saa yhdistelemällä jotain uutta ja vähän vanhaa. Ikkunaruuturistikoinnin ja värimaailman ansiosta Kalliosaari Classic sopii niin suomalaiseen maisemaan kuin new yorkilaisten rakastamalle lomanviettopaikalle Long Islandille.Kotoisan lopputuloksen saa yhdistelemällä jotain uutta ja vähän vanhaa. Ikkunaruuturistikoinnin ja värimaailman ansiosta Kalliosaari Classic sopii niin suomalaiseen maisemaan kuin new yorkilaisten rakastamalle lomanviettopaikalle Long Islandille.

Muotoilua Suomesta kansainväliseen tyyliin

Kontio Glass House on vapaa-ajan pieni tilaihme. Mittasuhteiltaan ihmislähtöinen ja neliöiltään kompakti Glass House -mallisto tarjoaa harkittujen pohjaratkaisujen ja suurien lasipintojen ansiosta runsaasti avaruutta. Sisä- ja ulkotilojen rajat hämärtyvät ja vuorokauden ja sään vaihtelut tulevat osaksi Glass Housen sisustusta tarjoten aina erilaisia elämyksiä vastaten ajankohtaisia vapaa-ajan tarpeita ja unelmia.

Design from Finland -merkki myönnettiin Kontion Glass House -mallistolle tunnustuksena siitä, että Kontio on todistettavasti panostanut korkealaatuiseen suomalaiseen muotoiluun käyttäjäkeskeisesti. Merkki on osoitus ainutlaatuisesta suomalaisesta huipputason muotoiluosaamisesta ja korostaa muotoilun tärkeyttä Kontion menestystekijänä.

Taidokas ja näyttävä muotoilu sekä jykevän hirren ja kevyen lasin ennennäkemätön yhdistelmä on tuonut Kontio Glass House –mallistolle Design From Finland –tunnustuksen. Kontion Glass House mallit ovat pieniä tilaihmeitä.Taidokas ja näyttävä muotoilu sekä jykevän hirren ja kevyen lasin ennennäkemätön yhdistelmä on tuonut Kontio Glass House –mallistolle Design From Finland –tunnustuksen. Kontion Glass House mallit ovat pieniä tilaihmeitä.

Miksi Kontio?

Maailman suurimpana hirsitalotuottajana Kontio on ainoa yritys Suomessa, joka jalostaa ja tuottaa puutuotteet itse tukista valmiiksi lopputuotteeksi saakka. Tilaamalla Kontio-hirsirakennuksen saat avuksesi luotettavan ja maailman suurimman hirsitalotehtaan asiantuntemuksen. Laajan yhteistyöverkoston ja asennuspalvelun avulla saat hirsitalon tai -huvilan vaikka täysin valmiina, toimitettuna ja asennettuna, sovitussa aikataulussa. Kontion yksityiskohtaisilla ohjeilla myös omatoiminen rakentaja onnistuu. Valitse siis Kontion vapaa-ajan rakennus, joka sopii luontoosi.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
2.6.2018