Valitse homehtumaton eriste
- Käyttökohdetaulukko helpottaa valintaa

Lämmöneristyksen käyttökohteet ja vaatimukset vaihtelevat, mutta muutama asia ei muutu: aika on rahaa, jokaiselle rakenteelle on olemassa oikea optimaalinen lämmöneriste ja laatu ratkaisee. Kotimainen Finnfoam vastaa näihin vaatimuksiin: homehtumattomien lämmöneristeiden tuoteperhe tarjoaa kuhunkin käyttökohteeseen juuri oikean eristeen.

Finnfoamiin luotetaan myös vaativissa rakennuskohteissa.Finnfoamiin luotetaan myös vaativissa rakennuskohteissa.

Finnfoamin tuotanto kattaa kaikki homehtumattomat lämmöneristeet, Finnfoam (XPS), FF-EPS ja FF-PIR, mikä mahdollistaa entistäkin paremman palvelun. Finnfoam tarjoaa asiakkailleen kaikkiin kohteisiin parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvan tuotteen ja toimittaa tarvittaessa vaikka kaikkia eristeitä samalla kuljetuksella.

‒ Autamme asiakasta löytämään kuhunkin käyttökohteeseen parhaimman ja kustannustehokkaan rakenneratkaisun. Esimerkiksi routaeristyksessä ja käännetyissä katoissa ainut pitkäikäinen tuote on luja ja vettymätön Finnfoam, kun taas seinä- ja yläpohjarakenteissa valinta tehdään monesti FF-EPS:n ja FF-PIR:n välillä kohteen mukaan, kertoo Finnfoamin kehitys- ja markkinointijohtaja Asso Erävuoma.

Lue lisää Finnfoamin tarinaa.

artikkeli_pallot_finnfoam_2 (002)

Miksi Finnfoam?

Kosteus, ja erityisesti rakenteisiin päässyt kosteus, on useimmille rakennuksille tai rakennuksen osille kohtalokas. Alapohjan lämmöneristyksen tarkoituksena on eristää lämpöä ja estää kosteuden pääsy sisäpuolen rakenteisiin.

Lujilla ja vettymättömillä Finnfoam-lämmöneristeillä on suuri vesihöyrynvastus, mikä estää maassa olevan kosteuden pääsyn maanvaraisen alapohjan betonilaattaan, ja ehkäisee näin sisäilmaongelmien synnyn. Samat ominaisuudet, jotka tekevät Finnfoamista parhaan mahdollisen routaeristeen, pitävät myös alapohjarakenteet kuivina ja kunnossa.

FL-300.FL-300.

Yhtenä Finnfoam-eristeiden erityispiirteenä onkin täysin yhtenäinen ja suljettu solurakenne, jonka ansiosta se on vettymätön ja homehtumaton materiaali. Homehtumaton Finnfoam on erittäin monikäyttöinen lämmöneriste, sillä eristyslevyt soveltuvat lähes kaikkiin käyttökohteisiin putkikaivannosta ullakon katon lisälämmöneristyksiin. Finnfoam on myös täysin päästötön rakennusmateriaali ja monille allergikoille se on ollut ainut mahdollinen lämmöneriste.

kayttokohteet_2

Vastaa tiukentuviin energiatehokkuusvaatimuksiin ja nipistävät vain niukasti tilaa

Tehokkailla FF-PIR -polyuretaanieristeillä saavutetaan helposti mahdollisimman ohuet ja tiiviit seinä- ja kattorakenteet. FF-PIR -eristeet soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi myös saunan kuumissa ja kosteissa tiloissa. Ohuilla ja tehokkailla FF-PIR -eristeillä tilat saadaan maksimaalisesti hyötykäyttöön ja mahdollisimman energiatehokkaiksi. Yksi Finnfoamin eristetuoteperheen ‒ FF-EPS, FF-PIR ja Finnfoam ‒ tyytyväinen käyttäjä on moduulirakentamisen erikoisosaaja M-Partners Oy. He ovat onnistuneet ratkaisemaan yhtälön: energiatehokas, laadukas ja kustannustehokas julkinen rakentaminen.

‒ Kouluja, päiväkoteja, palvelutaloja, toimistoja. Oikeastaan, mihin tahansa tarpeeseen valmistamme rakennuksia. Elementit rakennetaan alusta loppuun sisätiloissa, mikä osaltaan estää kosteuden aiheuttamat ongelmat, alustaa Marko Koivisto M-Partnersilta.

 Saunan eristyksessä FF-PIR on
kustannustehokkain kokonaisratkaisu, jossa sokkelin laatoitus tehdään suoraan
levyn pintaan.   Saunan eristyksessä FF-PIR on kustannustehokkain kokonaisratkaisu, jossa sokkelin laatoitus tehdään suoraan levyn pintaan.  

Rakennepaksuus saatu puolitettua

‒ Eristeinä olemme käyttäneet jo pitkään Finnfoamin tuotteita. Nykyään FF PIR -levyt soveltuvat tarkoituksiimme erinomaisesti. Lämpöarvo on parempi kuin millään kilpailevalla ratkaisulla, ja rakenteet saadaan ohuemmiksi. Esimerkiksi villaan verrattuna rakennepaksuus on lähes puolet pienempi, M-Partnersin ostoista vastaava Koivisto kertoo.

Märkätiloihin Tulppa

Finnfoamilta löytyy myös neljäs eristevaihtoehto: Tulppa-märkätilalevy.

Tutustu Tulppaan

Tulppa-märkätilalevyt
ovat homehtumattomina turvallinen rakennusmateriaali myös ammekotelointeihin ja
suihkuseiniin. Tulppa-märkätilalevyt ovat homehtumattomina turvallinen rakennusmateriaali myös ammekotelointeihin ja suihkuseiniin.
 
Päivitetty
9.8.2021