• Etusivu
  • Varusteet

Puhdistustyöt missä ja milloin vain!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 28.03.2018
3044_418399157_2018328111143.jpg

Perinteinen verkkovirtaan liitettävä painepesuri on kätevä työkalu tehokkaaseen puhdistukseen. Pesukohteet eivät kuitenkaan aina sijaitse paikassa, jossa sähköä olisi saatavilla. Uusi akkukäyttöinen Bosch Fontus-pesuri on kehitetty helppoon ja johdottamaan käyttöön. Voit ottaa pesurin mukaasi, missä sitä tarvitsetkin.

3044_418399157_2018328111157.jpg

Tehokas akkupesuri pesee paikasta riippumatta

Bosch Fontus on uudenlainen akkupesuri, jolla puhdistustyöt hoituvat missä ja milloin vain. Akkupesurissa on integroitu 15 litran vesisäiliö, joka voidaan täyttää myös luonnonvesilähteistä pestävän suodattimen ansiosta.

Tehokas mäntäpumppu tuottaa jopa 12 baarin käyttöpaineen. Pesupistoolissa on lisäksi 4 suihkukuviota erilaisiin puhdistustöihin: pistesuihku, 15º viuhkasuihku, 30º viuhkasuihku ja matalapainesuihku. Säädettävät 3 eri painetilaa mahdolistavat tarvittavan tehon valinnan puhdistustyön mukaan.

Bosch Fontus akkupesuria on helppo liikutella teleskooppikahvan ja suurten renkaiden ansiosta. Kätevä säilytyslokero pitää suuttimet, harjan ja letkun aina tallessa ja mukana. Bosch Fontus akkupesurista on saatavilla kaksi eriversiota: Yhdellä 2,5 Ah:n 18 voltin litiumioniakulla ja laturilla varustettuna sekä Solo-versiona, joka ei sisällä akkua eikä laturia.

3045_418400150_2018328124759.jpg

Bosch Fontus ominaisuudet:

  • Kannettavuus: Teleskooppikahvan sekä suurten ja kestävien renkaiden ansiosta Fontusta on helppo liikutella jopa epätasaisella maalla.
  • Tehokas pumppu: Mäntäpumppu tuottaa 12 baarin käyttöpaineen
  • Boschin 18 V:n akku: Boschin vakiomallinen 18 V:n akku.
  • 4-metrinen letku: Boschin kierreliittimillä varustettu kestävä letku
  • Integroitu 15 litran vesisäiliö: Vesisäiliön tason näkee tuotteen sivusta.
  • Integroitu säilytyslokero: Näppärästi integroitu säilytyslokero suuttimelle, harjalle ja letkulle.
20183_52315.jpg
20203_63189.jpg
https://www.rakentaja.fi/kauppa/tyokalut/puutarhatyokalut/3722/
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20175_49151.jpg
Puhdista nopeasti ja tehokkaasti
Pinttyneen lian puhdistaminen on usein tuskaista puuhaa. Veden ja pesuaineen lisäksi tarvitaan hankaamista ja harjaamista. Painepesurin avulla pudistaminen käy hetkessä kohteesta riippumatta. Vesisuihkun paine irrottaa lian tehokkaasti hankalimmistakin paikoista vain liipaisimen painalluksella.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20225_78116.jpg
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeen
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeenMonet mökinomistajat suunnittelevat mökin kevätsiivousta ilmojen jälleen lämmettyä. Mökkeilijöiden ohjelmassa on sisä- ja ulkotilojen siivousta sekä puiden pilkkomista. Näissä arkiaskareissa kannattaa kiinnittää huomiota myyräkuumeelta suojautumiseen. Ihmisiin virus tarttuu yleensä hengitysteitse, kun metsämyyrän ulostetta tai virtsaa sekoittuu siivouspölyn mukana hengitysilmaan. Thl:n mukaan suojautuminen mökin talvisiivouksessa tehokkaalla hengityssuojaimella on tehokasta ja perusteltua.Siivotessa ilmaan pääsee runsaasti pölyä jolloin suojaimen käyttö on erityisen tärkeää. Jos jätöksiä alkaa putsaamaan perinteisellä pölyimurilla, niin jätöksissä olevat virukset tulevat pölynimurien suodattimien läpi ja ne johtuvat hengitysilmaan tavallisen imurin poistoilmapuhalluksen takia. Mikäli mökillä on keskuspölynimuri, haitallinen pöly ohjataan pois hengitetystä huoneilmasta ja vastaavaa riskiä ei ole.
Mies pesee Kärcher terassipesurin avulla pihalaatoitusta
Apuvälineet keväisiin huoltotöihin
Lumien sulaminen ja kevään tulo paljastavat sen armotta. Pinttynyttä likaa löytyy vaikka muille jakaa. Harvaa kiinnostaa perinteinen puhdistustyö käsipelillä, joten apuvälineet ovat paikallaan. Näin saat siistin lopputuloksen kerralla, tehokkaasti ja ennen kaikkea nopeasti.
46_P_114446_1.jpg
Ratkaisu imuroinnin ikuiseen ongelmaan
Imurointi on meille kaikille tuttua puuhaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, miten suuri vaikutus imurityypillä on siivoukseen ja sen lopputulokseen. Kun poistoilma johdetaan ulos talosta, ei pölyä jää leijailemaan huonetiloihin. Keskuspölynimurilla kodin ilmanlaatu on selvästi puhtaampi sekä pölyn määrä vähäisempi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton