Puhdistustyöt missä ja milloin vain!

Perinteinen verkkovirtaan liitettävä painepesuri on kätevä työkalu tehokkaaseen puhdistukseen. Pesukohteet eivät kuitenkaan aina sijaitse paikassa, jossa sähköä olisi saatavilla. Uusi akkukäyttöinen Bosch Fontus-pesuri on kehitetty helppoon ja johdottamaan käyttöön. Voit ottaa pesurin mukaasi, missä sitä tarvitsetkin.

Tehokas akkupesuri pesee paikasta riippumatta

Bosch Fontus on uudenlainen akkupesuri, jolla puhdistustyöt hoituvat missä ja milloin vain. Akkupesurissa on integroitu 15 litran vesisäiliö, joka voidaan täyttää myös luonnonvesilähteistä pestävän suodattimen ansiosta.

Tehokas mäntäpumppu tuottaa jopa 12 baarin käyttöpaineen. Pesupistoolissa on lisäksi 4 suihkukuviota erilaisiin puhdistustöihin: pistesuihku, 15º viuhkasuihku, 30º viuhkasuihku ja matalapainesuihku. Säädettävät 3 eri painetilaa mahdolistavat tarvittavan tehon valinnan puhdistustyön mukaan.

Bosch Fontus akkupesuria on helppo liikutella teleskooppikahvan ja suurten renkaiden ansiosta. Kätevä säilytyslokero pitää suuttimet, harjan ja letkun aina tallessa ja mukana. Bosch Fontus akkupesurista on saatavilla kaksi eriversiota: Yhdellä 2,5 Ah:n 18 voltin litiumioniakulla ja laturilla varustettuna sekä Solo-versiona, joka ei sisällä akkua eikä laturia.

Bosch Fontus ominaisuudet:

  • Kannettavuus: Teleskooppikahvan sekä suurten ja kestävien renkaiden ansiosta Fontusta on helppo liikutella jopa epätasaisella maalla.
 
  • Tehokas pumppu: Mäntäpumppu tuottaa 12 baarin käyttöpaineen
 
  • Boschin 18 V:n akku: Boschin vakiomallinen 18 V:n akku.
 
  • 4-metrinen letku: Boschin kierreliittimillä varustettu kestävä letku
 
  • Integroitu 15 litran vesisäiliö: Vesisäiliön tason näkee tuotteen sivusta.
 
  • Integroitu säilytyslokero: Näppärästi integroitu säilytyslokero suuttimelle, harjalle ja letkulle.
     
hbfontus001_1920x1080
Bosch_Puutarha_1920x500
 
Päivitetty
28.3.2018