Ruukki Nordic on edullinen, mutta ei vaatimaton

Nordic-kohde esite

Ruukki Nordic on muotoilultaan pelkistetyn tyylikäs. Se viimeistelee rakennuksen harmoniseksi kokonaisuudeksi, täyttäen nykyaikaista arkkitehtuuria ja luotettavaa vesikattoa arvostavan asiakkaan tarpeet kustannustehokkaasti. Ruukki Nordic vastaa laatutasoltaan kilpailijoiden tehdasvalmisteisia lippulaivatuotteita.

Ruukki Nordic-katteessa on kaksi vaihtoehtoa: Ruukki Nordic C ja jäykistysurilla varustettu Ruukki Nordic D. Ruukki Nordic on saatavilla Ruukki® 30 ja Ruukki® 40 laatuluokissa.

Magnus_Enckellin_kuja__SBK9502

Kaikki kerralla Ruukilta

Katto on kokonaisuus ja koostuu muustakin kuin katelevyistä: katon kaikki osat, kuten pienet ruuvit ja pultit sekä isot kattolevyt ja tikkaat, ovat yhtä tärkeitä. Kaikkien osien toiminta on tärkeää katon turvallisuuden, kestävyyden ja ulkonäön kannalta. Ruukilta saat koko paketin, sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita myöten.

Kattoturvatuotteet varmistavat turvallisen liikkumisen

Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huolto -ja puhdistustöitä. Myös rakennusmääräykset velvoittavat rakennuksen omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaesa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin.

Katon huoltaminen on turvallista, kun kaikki katon turvallisuuden varmistavat välineet ovat paikoillaan. Muista, että kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. Esimerkiksi ulko-oven ja kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle. Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Sadevesijärjestelmät 30 vuoden takuulla

Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Laadukkaan sadevesijärjestelmän muotoilu miellyttää silmää ja on myös toiminnallisuuksiltaan huippuluokkaa. Sileäksi muotoillut mutkat vähentävät roskien kerääntymistä. Kätevät ulkopuoliset kiinnityskoukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä haittaa puhdistusta.

Sadevesijärjestelmän kaikki osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta 0,6 mm teräksestä. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppoja asentaa. Valmis sadevesijärjestelmä on lähes huoltovapaa. Kevyt puhdistus vuosittain riittää antamaan kodillesi parhaan suojan sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Sadevesijärjestelmämme ovat erittäin korkealaatuisia ja ääriolosuhteissa testattuja - 30 vuoden takuulla.

Magnus_Enckelinkuja_9_SBK8626
Ruukki - räystäslista Classic

Laajasta valikoimasta löytyy jokaisen suosikki

Ruukin ensiluokkaiset teräskatot ovat suojanneet koteja yli 50 vuotta. Niiden kestävyys ja laatu ovat vertaansa vailla. Laajasta värien ja tyylien valikoimasta löytyy varmasti erinomainen vaihtoehto kotiisi. Tyyli voi olla mitä tahansa modernin ja perinteisen välillä. Voit valita kolmesta tyylistä mieleisesi: pystysaumakatteet, muotokatteet ja suorauraiset katteet.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun kodillesi sopiva ratkaisu!

AaltokainenAaltokainen
TiilikainenTiilikainen

Jätä yhteydenottopyyntö Ruukille


 
Päivitetty
11.6.2020