Smatrix - älykkyyttä lämmitykseen

Vesikiertoisissa lattialämmityksissä on jo pitkään ollut mahdollisuus älykkääseen ohjaamiseen. Nyt myös vesikiertoista patterilämmitystä voidaan ohjata entistä tarkemmin. Smatrix-tuoteperheestä löytyvät ratkaisut vesikiertoisiin lattia- ja patterilämmityksiin. Voit myös päivittää vanhan lattialämmityksen säätöjärjestelmäsi nykyaikaan.
 

Smatrix Style -tuoteperheSmatrix Style -tuoteperhe


Uponor Smatrix Style täyttää vaativatkin sisustusvaatimukset. Osana Smatrix-säätöjärjestelmää se on muutakin kuin pelkkä termostaatti luoden tunnelmaa, lisäten mukavuutta ja vähentäen energiankulutusta. Digitaalista termostaattia on saatavissa mustana ja valkoisena. Tyylikäs termostaatti toimii sisustuselementtinä ja langattoman tiedonsiirron ansiosta sen paikan huoneessa voi vapaasti valita.

Uuteen tai vanhaan lattialämmitykseen

Uponorin Smatrix Wave PLUS on uuden ajan lattialämmityksen säätöjärjestelmä. Turha säätäminen loppuu, kun järjestelmä reagoi automaattisesti ja nopeasti lämpötilan vaihteluihin. Langaton Smatrix on helppo ja nopea asentaa myös vanhaan lattialämmitysjärjestelmään. Langattomat huonetermostaatit voi sijoittaa vapaasti huonetilaan ja koko järjestelmää voi hallita kosketusnäytöllisen käyttöpaneelin avulla.

Lattialämmityksen säätöjärjestelmällä on merkittävä vaikutus talon energiankulutukseen. Uponor lattialämmityksen uusi entistä tarkempi Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmä tasapainottaa automaattisesti lattialämmitysjärjestelmän ja jakaa lämmitysenergiaa huoneisiin vallitsevan energiatarpeen mukaan.

Etäkäyttö älypuhelimella tai tietokoneella

Uutta on myös Smatrix-etäkäyttösovellus, joka mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen älypuhelimen tai tietokoneen avulla. Mobiiliapplikaatio on saatavissa tällä hetkellä Android- ja iPhone-puhelimiin. Muissa puhelinmalleissa palvelu toimii nettiselaimen kautta.
 

Älykäs patterilämmitys


Digitaalinen Smatrix Wave T-162 - patteritermostaatin avulla patterilämmitystaloihin saa lämmitykseen samanlaista älykkyyttä kuin lattialämmitystaloissa.

 
 
Uponor Smatrix -patteritermostaattiUponor Smatrix -patteritermostaatti

Patterilämmityksen ohjaaminen entistä tarkemmaksi

Digitaalinen Smatrix Wave T-162 - patteritermostaatti säätää automaattisesti patterin vesivirtaa huomioiden huonetilan lämpötilamuutokset. Sovitinkappaleiden ansiosta se sopii useisiin eri patterimalleihin. Patteritermostaatti yhdistetään langattomaan Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmään. Halutessa lämpötilaa voi ohjata, vaikka langattomalla huonetermostaatilla tai mobiilisovelluksella. Haluttu huonelämpötila voidaan asettaa joko suoraan termostaatista tai se voidaan yhdistää osaksi Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmää, jolloin lämpötilaa voidaan ohjata langattomasti kauempana patterista olevalla huonetermostaatilla, käyttöpaneelilla tai etänä Smatrix App -sovelluksella. Smatrix Wave PLUS -säätöjärjestelmällä voi nyt ohjata patterilämmitystä, lattialämmitystä tai niiden yhdistelmää.
 

Ominaisuudet:

  • Mahdollista ohjata huonelämpötilaa juuri sieltä, missä ihmiset oleskelevat
  • Lämpötilan ohjaus Smatrix-etäkäyttösovelluksella
  • Langaton yhteys Smatrix Wave -keskusyksikköön
  • Toimii perinteisen patteriventtiilin tavoin tai huonetermostaatilla ohjattuna
  • Sopii useimpiin markkinoilla oleviin patteriventtiileihin

Edut:
  • Langaton patteritermostaatti, jota voidaan haluttaessa ohjata erillisellä huonetermostaatilla ja käyttöpaneelilla.
  • Kaikki Smatrix Wave -säätöjärjestelmän ominaisuudet myös patterilämmitykseen.
  • Helppo ja nopea asennus.

Voit jättää halutessasi yhteydenottopyynnön lämmityksen remontista

Jos sinulla on vesikiertoinen lämmönjako, voit jättää yhteydenottopyynnön, halusitpa sitten uusia koko patteriputkiston tai jos kiinnostuit älykkäästä lämmityksen ohjaamisesta. Uudisrakentajana voi jättää yhteydenottopyynnön koko järjestelmästä asennettuna.


 
Julkaistu
2.4.2018