Kaupunkikeittiön trendikkäimmät säilytysratkaisut

Yleiskone nousee pöytätasosta esiin napin painalluksella samalla, kun nappaat yläkaapista laskeutuvalta hyllyltä öljyn ja suolan. Leipätaikinasi on pian valmis, ja keittiövälineet ja mausteet voi kätkeä takaisin piiloihinsa. Kokattiinko täällä äsken?

Legrabox-laatikosto.Legrabox-laatikosto.

Kaupunkikeittiössä suositaan nyt yksilöllisiä, trendejä mukailevia toiminnallisuuksia. Teknologiaa rakastava maustaa keittiönsä hitusella hifistelyä. Sähköisesti nousevilla ja laskevilla mekanismeilla paitsi teet vaikutuksen vieraisiisi, myös lisäät helppoutta ja säilytystilaa keittiössäsi. Keittiössäsi säilyy linjakkuus silloin, kun koneet eivät ole käytössä, mutta tarvittaessa saat ne tyylikkäästi esiin nappia painamalla.

Säilytysratkaisuissa korostuvat tuoreus ja ympäristöystävällisyys. Oikeanlainen säilytys vähentää ruoan hävikkiä ja uuden Urban Garden -kokonaisuuden avulla luot ihanteelliset kasvuolosuhteet omalle yrttitarhalle.

A la Carten uuden Urban-keittiön elementeistä rakennat omia yksilöllisiä tarpeitasi vastaavan, modernia selkeyttä ja yllätyksellisyyttä korostavan keittiön, joka innostaa kokeilemaan ja kokkaamaan.

Tutustu A la Carten tarjontaan

Urban Nouseva kulma
Sähköisesti nouseva ja laskeva Urban-kulmamekanismi hyödyntää kulmat säilytystilana. Toiminnallisuudet on mietitty viimeisen päälle. Alatason valo syttyy noustessa ja sammuu laskettaessa, ja maadoitetun pistorasian ansiosta keittiökoneesi on heti käyttövalmiina.

Urban Garden
Urban Garden on yrttitarha keittiössäsi. Tuoteperheen elementit luovat suotuisat olosuhteet yrttien kasvatukseen. Garden-kasvivalo täydentää ideaaliset kasvuolosuhteet.

Urban Nouseva kulma.Urban Nouseva kulma.
Urban Garden.Urban Garden.

Urban-vihanneslaatikko
Säilytä tuoreena, vähennä hävikkiä! Laatikkolinjaan integroitavassa Urban-vihanneslaatikossa vihannekset ja leivät säilyvät tuoreina ja hygieenisesti.

Found-seinäkaappi
Found-seinäkaapin takaosasta laskeutuu nappia painamalla avolokerikko, jota voi muunnella varusteilla tarpeen mukaan. Found tuo keittiötarvikkeet esille juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Legrabox-laatikot
Tyylikkäistä Legrabox-varusteista rakennat mieleisesi säilytysratkaisut. Suorakulmaiset, ohuet reunat tekevät laatikosta normaalia tilavamman ja korkeat, yhtenäiset sivut pitävät tavarat pystyssä.

Urban vihanneslaatikko.Urban vihanneslaatikko.
Found seinäkaappi.Found seinäkaappi.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
27.3.2018