Suurta elämää pienessä keittiössä

Keittiö on kodin tärkeimpiä tiloja, ja siltä vaaditaan yhä parempia toiminnallisuuksia. Nerokkailla ratkaisuilla pieneenkin keittiöön saadaan lisää työ-, lasku- ja säilytystilaa. Pienen tilan ratkaisuja voi hyödyntää myös kesämökillä.

Wall-seinäjärjestelmä.Wall-seinäjärjestelmä.

Kun keittiö suunnitellaan oikein, se voi näyttää päältä päin pieneltä, mutta se kätkeekin sisäänsä enemmän tilaa kuin aavistammekaan. Kotimaisissa Petra- ja A la Carte -keittiössä elementit on mietitty huolella loppuun asti. Keittiövälineet ovat käden ulottuvilla juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Plussa-kaappi.Plussa-kaappi.
Klaffi-kaappi.Klaffi-kaappi.

Plussa-kaappi on tilaihme, joka tuo lisää pöytä- ja työskentelytilaa. Kaapin sisältä löytyvät myös ulosvedettävä laatikko ja tilava taso isommillekin tavaroille. Pienessä keittiössä Plussa-kaapin äärellä voi nauttia vaikka aamiaista.

Klaffi-kaappi on nerokas ratkaisu pieneen tilaan, jossa pöytä ei mahdu olemaan esillä kaiken aikaa. Klaffilla loihdit hetkessä pöydän esiin, ja kaapista löytyy säilytystilaa niin hyllyinä, lokeroina kuin taskuina. Mikä parasta, Klaffi toimii yhtä hyvin kodin muissakin tiloissa, kuten lastenhuoneessa.

Wall-seinäjärjestelmän voi varustella hyllyillä, koukuilla ja valoilla omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Keittokirjalle ja tabletillekin löytyvät omat, luontevat paikat. Wall toimii niin seinällä kuin keittiön välitilassa.

Peggi-päätylevyn avulla myös kaapistojen ja komeroiden sivuille saadaan lisää säilytystilaa. Levyyn on saatavilla hyllyjä, koukkuja, tankoja ja kiinnitysmagneetteja, ja se on helppo asentaa kalusteisiin tai suoraan seinälle myös jälkikäteen.

Peggi-päätylevy.Peggi-päätylevy.

Tyylikkään Stage-hyllykön avulla keittiön sisustusta voi muunnella oman maun, inspiraation, vuodenaikojen tai trendien mukaan. Stage-hylly toimii yhtä hyvin seinällä ja pöydällä.

Sokkelilaatikko ottaa pienestä tilasta kaiken irti hyödyntämällä usein tarpeettomaksi jäävän sokkelitilan. Tässä laatikossa säilyvät niin paistinpannut, uuninpellit kuin koirankupitkin.

Tutustu Keittiömaailman tarjontaan

Stage-hyllykkö.Stage-hyllykkö.
Sokkelilaatikko.Sokkelilaatikko.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
8.6.2018