Parkettilattian valinta on nyt entistä helpompaa

Kährsin uudet kotisivut

Unelmiesi parkettilattian löytäminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Tutustu Kährsin uusilla kotisivuilla laajaan parkettien ja puulattioiden valikoimaan. Voit käyttää monipuolisia hakutekijöitä, kuten puulajia, pintakäsittelyä tai värisävyä, rajaamaan valikoimaa vastaamaan paremmin toiveitasi.

Kährsin uudet kotisivut tekevät parketin valinnasta helppoa. Sivuilla on paljon inspiroivia interiöörikuvia sekä hyödyllistä tietoa puusta materiaalina sekä ohjeita parketin asentamiseen ja hoitoon.Kährsin uudet kotisivut tekevät parketin valinnasta helppoa. Sivuilla on paljon inspiroivia interiöörikuvia sekä hyödyllistä tietoa puusta materiaalina sekä ohjeita parketin asentamiseen ja hoitoon.

Etsitkö vaaleaa ja rauhallista lattiaa vai eleganttia harmaansävyistä tai rustiikkista ajanpatinoimaa tunnelmaa. Luo oma tyylisi puulattian avulla. Kährsin uusilla nettisivuilla voit näppärästi suodattaa näkymään tietyn sävymaailman lattiat, jolloin juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon löytäminen on helppoa. Voit myös kokeilla millaisilta lattiat näyttävät erilaisissa valmiissa interiööreissä tai jopa omassa interiöörivalokuvassasi.

Kährs-parkettivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisiin ja tyylisiin huoneisiin ja sisustuksiin. Väri- ja sävyvalikoima on markkinoiden laajin - puhtaan valkoisesta pikimustaan ja lämpimästä punaruskeasta pehmeään harmaaseen. Kokeile eri vaihtoehtoja Kährsin uusilla nettisivuilla.Kährs-parkettivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisiin ja tyylisiin huoneisiin ja sisustuksiin. Väri- ja sävyvalikoima on markkinoiden laajin - puhtaan valkoisesta pikimustaan ja lämpimästä punaruskeasta pehmeään harmaaseen. Kokeile eri vaihtoehtoja Kährsin uusilla nettisivuilla.

Kährs – Designin ja luonnon liitto

Kaikkia Kährs-puulattioita yhdistää designin lisäksi korkea laatu ja innovatiivisuus. Kährs aloitti toimintansa jo yli 160 vuotta sitten. Yrityksen parkettitehdas sijaitsee edelleen eteläruotsalaisten metsien keskellä pienessä Nybron kaupungissa. Vuosikymmenten saatossa Kährs on kehittänyt uusia valmistusmenetelmiä, jotta se voi tarjota maailman parhaimpia, kauneimpia ja kestävimpiä puulattioita. Kährs-puulattiat tehdään kestämään kauan, jopa useita sukupolvia. Sen vuoksi Kährs keskittyy klassiseen muotoiluun, joka korostaa puun luonnollista kauneutta. Kährs-parketin valintaan on monta hyvää syytä.

Lattian pinnan tuntu ja tekstuuri vaikuttavat merkittävästi siihen miten miellyttäväksi lattia koetaan. Puulla ja puupinnoilla on tutkitusti myönteinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Kulttuurista riippumatta puu koetaan luonnollisena, lämpimänä ja kodikkaana materiaalina.Lattian pinnan tuntu ja tekstuuri vaikuttavat merkittävästi siihen miten miellyttäväksi lattia koetaan. Puulla ja puupinnoilla on tutkitusti myönteinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Kulttuurista riippumatta puu koetaan luonnollisena, lämpimänä ja kodikkaana materiaalina.

Saarnilattian uusi ilme 2018

Pohjoismaisille puulajeille tyypilliseen tapaan saarni on väriltään vaaleaa ja sen ilmeeseen kuuluvat ohuet raitamaiset ruskeat puunsyykuviot. Saarnessa on vain vähän oksankohtia ja nekin ovat lähes huomaamattomia. Kährsin uudet yksisauvaiset saarniparketit ovat kunnianosoitus tälle kauniille ja uljaalle puulajille.

Saarni Flow on sävytetty vaaleaksi ja Saarni Stream harmaaksi. Sävykäsittelyt korostavat kauniisti puun luonnetta tasoittaen samalla saarnelle ominaista värivaihtelua. Ultramattalakkaus antaa lattialle uniikin ilmeen ja tekee pinnasta täyshimmeän ja valoa heijastamattoman. 

Uudet ultramattalakatut Saarni Flow ja Saarni Stream antavat modernille sisustukselle lumoavan luonnonläheisen taustan. Näissä yksisauvaisissa parketeissa on laudan kaikilla sivuilla viisteet tuomassa lankkulattian ilmettä.Uudet ultramattalakatut Saarni Flow ja Saarni Stream antavat modernille sisustukselle lumoavan luonnonläheisen taustan. Näissä yksisauvaisissa parketeissa on laudan kaikilla sivuilla viisteet tuomassa lankkulattian ilmettä.

Mattapinta korostaa puumateriaalin kauneutta – 2018 uutuudet

Luonnonmateriaalit kuten puu ovat sisustuksessa erittäin ajankohtaisia. Materiaalit halutaan näyttää mahdollisimman luonnonmukaisina ja tämä näkyy myös mattapintaisten puulattioiden suosiossa. Nykyarkkitehtuurin keskeisiä trendejä ovat suuret maisemaikkunat, minkä vuoksi lattiapinta saattaa heijastella häiritsevästi ja värejä vääristäen.

Kährsin Capital-malliston lattiat on valmistettu valikoidusta rauhallisemmasta tammesta. Tammi Dublin -parketti on nyt saatavissa ultramattalakattuna, jolloin tammen luonnollinen sävymaailma pääsee oikeuksiinsa. Vaaleaksi sävytetty elegantti Tammi Paris -parketti nyt myös täysmattapintaisena ultramattalakalla viimeisteltynä.Kährsin Capital-malliston lattiat on valmistettu valikoidusta rauhallisemmasta tammesta. Tammi Dublin -parketti on nyt saatavissa ultramattalakattuna, jolloin tammen luonnollinen sävymaailma pääsee oikeuksiinsa. Vaaleaksi sävytetty elegantti Tammi Paris -parketti nyt myös täysmattapintaisena ultramattalakalla viimeisteltynä.

Monet perinteiset viimeistelylakat heijastavat valoa siten, että se häivyttää lattian ulkonäköä. Kährsin uusi, ultramattalakattu viimeistely minimoi heijastuksia niin, että puun luonnollinen syykuvio ja sävy tulevat parhaiten esille. Vuonna 2018 Kährsin valikoima täydentyy uusilla ultramattalakatuilla parketeilla.

Vuoden 2018 uutuuksia ovat ultramattalakatut Tammi Vapor ja Tammi Dim. Nämä kaksisauvaiset parketit luovat tyylikkään ja rauhallisen taustan sisustukselle. Laudan kaksi vierekkäistä 100 mm leveää sauvaa antavat parketeille näyttävän ilmeen.Vuoden 2018 uutuuksia ovat ultramattalakatut Tammi Vapor ja Tammi Dim. Nämä kaksisauvaiset parketit luovat tyylikkään ja rauhallisen taustan sisustukselle. Laudan kaksi vierekkäistä 100 mm leveää sauvaa antavat parketeille näyttävän ilmeen.

Småland-malliston uutuus Tammi Klinta

Kährsin Småland-mallistossa on yksilöllisiä ja tunnelmallisen rustiikkisia 1-sauvaisia tammiparketteja. Malliston juuret ulottuvat kauas Smoolannin myyttiseen metsämaisemaan ja alueen kesytön kauneus on ollut suunnittelijoidemme innoituksen lähteenä. Malliston uutuus on Tammi Klinta, jossa on puun jäljittelemätöntä kauneutta sekä ainutlaatuinen yhdistelmä syykuviota, oksia ja puun luonnollista struktuuria.

Tammi Klinta on upea leveälankkuinen tammiparketti, jossa on pehmeän lämmin vaalea sävy. Harjauskäsittely ja kohokuviointi antavat lattialle uniikin ilmeen ja laudan kaikilla sivuilla olevat mikroviisteet tuovat linjakkuutta.Tammi Klinta on upea leveälankkuinen tammiparketti, jossa on pehmeän lämmin vaalea sävy. Harjauskäsittely ja kohokuviointi antavat lattialle uniikin ilmeen ja laudan kaikilla sivuilla olevat mikroviisteet tuovat linjakkuutta.

Täydellinen lattiakokonaisuus

Kährsin valmistaman puulattian laadun huomaa yksityiskohdista. Valittavana on monenlaisia listoja ja lisätarvikkeita, joista jokainen on suunniteltu luomaan lattialle täydellinen loppusilaus. Valikoimassa on niin jalkalistoja, eritasolistoja kuin porrasnokkia, jotka on sävytetty yhteen sointuviksi Kährs-parkettien kanssa.

Kährsin uusilta nettisivuilta löydät helposti kunkin lattian kanssa yhteen sointuvat listat ja porrasnokat. Kuvassa täyteläisen tumman Tammi Lava -parketti.Kährsin uusilta nettisivuilta löydät helposti kunkin lattian kanssa yhteen sointuvat listat ja porrasnokat. Kuvassa täyteläisen tumman Tammi Lava -parketti.

Kährs Design Stories auttaa löytämään unelmiesi lattian

Vuoden 2018 Kährs Design Stories -julkaisu esittelee innostavia ja inspiroivia interiöörejä, joihin aito puulattia luo täydellisen tunnelman. Parkettilattiat on ryhmitelty sävyittäin, jolloin oman suosikkilattian löytäminen on entistä helpompaa. Tutustu ja ihastu!

Harva elementti on niin keskeisessä asemassa sisustuksessa kuin lattia. Kährs Design Stories -lehti esittelee erilaisia sisutustyylejä, joissa lattia on valittu huolella luomaan tunnelmaa.Harva elementti on niin keskeisessä asemassa sisustuksessa kuin lattia. Kährs Design Stories -lehti esittelee erilaisia sisutustyylejä, joissa lattia on valittu huolella luomaan tunnelmaa.
 
Julkaistu
28.8.2018