Lapsiturvallisessa kodissa on Liunen väliovet

Harva tulee ajatelleeksi, että heiluvat ovet ja kompasteluun houkuttelevat kynnykset saattavat tehdä kodista lapsille turvattoman paikan. Ongelman saa ratkaistua helposti vaihtamalla tavalliset ovet Liunen liukuoviin, jotka avattaessa liukuvat seinän sisään. Niiden kanssa ei tarvita kynnyksiä, joten liikkuminen kotona sujuu esteettömästi.

Liukuovet voidaan asentaa sekä kodin rakentamisen että remontoinnin yhteydessä. Kaikkiin huoneisiin, myös saunaan ja kosteisiin tiloihin, löytyy omat ovivaihtoehtonsa. Liukuovet avartavat kodin pohjaratkaisua ja tarjoavat joustavuutta ja muunneltavuutta. Jos oviaukko halutaan myöhemmin avata kokonaan, ovilevy voidaan purkaa pois yhtä helposti kuin se on asennettukin.

Osta liukuovia verkkokaupasta >>
 

Liukuovet avartavat kodin pohjaratkaisua ja tarjoavat joustavuutta ja muunneltavuutta.Liukuovet avartavat kodin pohjaratkaisua ja tarjoavat joustavuutta ja muunneltavuutta.

Käytännöllinen ratkaisu

Perinteiseen oveen verrattuna liukuovi säästää tilaa, joka saattaa olla monien lapsiperheiden kodeissa kortilla. Kun ovi liukuu seinän sisään, seinä vapautuu muuhun käyttöön ja tilaa jää vaikkapa naulakolle tai hyllylle. Tavalliseen, kääntyvään oveen verrattuna liukuovi tuo käyttöön jopa kolme neliötä enemmän tilaa. 

Helposti suljettavat, turvalliset liukuovet eristävät tehokkaasti ääntä ja äänieristys voi olla peräti 30 prosenttia parempi verrattuna perinteiseen kääntyvään oveen. Liukuoven takana juniori voi nukkua päiväunensa rauhassa.

Liukuovi lastenhuoneeseen

Liukuovesta voi myös tehdä tyylikkään yksityiskohdan valitsemalla liitutaulupinnan.Liukuovesta voi myös tehdä tyylikkään yksityiskohdan valitsemalla liitutaulupinnan.

Älä tingi tyylistä

Turvallisessakaan kodissa ei tarvitse tinkiä tyylistä, sillä laajassa valikoimassa on tarjolla sileiden ovien lisäksi muun muassa perinteisiä puisia peiliovia ja lasiovia. Ne sopivat monenlaisiin sisustuksiin modernista maalaisromanttiseen.

Huolella valittu ovi sulautuu huomaamattomasti muuhun sisustukseen. Siitä voi myös tehdä tyylikkään yksityiskohdan valitsemalla huomiota herättävän värin, helposti vaihdettavan printtikuvan tai liitutaulupinnan. Pelkillä ovilla saa helposti uutta ilmettä kotiin! Miltä kuulostaisi esimerkiksi kukallinen ovi lastenhuoneeseen tai vesipyörteellä kuvitettu lasiovi saunaan?

Lisää lapsiturvallisesta kodista

Liukuoven printtikuva on helposti vaihdettavissa.Liukuoven printtikuva on helposti vaihdettavissa.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
31.5.2018