Tervetuloa maksuttomaan lämmitystapahtumaan isännöitsijöille ja hallituksen jäsenille tiistaina 17.4.2018 Scandic Poriin

Lämpöpumpun asentaminen omakotitaloon on aivan eri asia kuin suuriin kiinteistöihin. Enemmän muuttuvia tekijöitä ja asioita, joita tulee huomioida. Me NIBEllä autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun. Meiltä saat myös järjestelmän mitoitusapua. Kokemuksemme erilaisista projekteista mm. koulut, kerrostalot ja konepajat on kätesi ulottuvilla. Tiedämme ongelmakohdat ja kuinka välttää ne. Avullamme saat rakennettua toimivan järjestelmän kiinteistöösi.

Tule lämmitystapahtumaan

NIBE järjestää tiistaina 17.4.2018 klo 14.00 alkaen lämmitystapahtumaan Scandic Poriin.

Tule kuulemaan energiansäästön uusista mahdollisuuksista ja ratkaisuista. Paikalla NIBEn edustajat sekä pientä tarjoilua. Tilaisuus on maksuton.
 
Ilmoittaudu pian - paikkoja on rajoitetusti. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:
 

Ilmoittaudu tästä

1920

Mikä on lämmitystapahtuma?

Lämmitystapahtuma on maksuton Omataloyhtiö.fin ja NIBEn yhdessä järjestämä tilaisuus, joka opastaa ja auttaa lammityksen ja lämmitysremontin  suunnittelussa sekä toteutuksessa. Lämmitystapahtuman pääpaino on lämmitysjärjestelmän remontoinnissa, mutta tapahtumat sopivat yhtä hyvin myös uudisrakentajille.

 
Julkaistu
12.3.2018