• Etusivu
  • Talo

Täydellistä mielenrauhaa </br>– olet sitten kotona tai et

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Päivitetty 29.12.2020
20183_52196.jpg

Ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun,sulkeneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle?

Onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa?

Kodin turvallisuuteen panostetaan tänä päivänä yhä enemmän. Ihmiset haluavat suojata kotinsa, perheensä ja omaisuutensa. Yale vastaa modernin elämänmenon vaatimaan kysyntään Smart Living -konseptilla, joka auttaa suojelemaan, valvomaan ja hallitsemaan kodin turvallisuutta missä ja milloin vain älypuhelimen tai tabletin kautta.

Yale Smart Living -turvajärjestelmä sisältää valikoiman langattomasti toisiinsa liitettäviä kodin turvalaitteita, kuten älylukkoja, digitaalisia ovisilmiä, hälyttimiä, tunnistimia sekä kameroita. Käyttäjäystävällinen turvajärjestelmä turvaa kotisi ja lähimmäisesi joka tilanteessa sekä tuo joustavuutta ja sujuvuutta arkeen.

Älykkäämpi tapa suojata koti

Smart Living -turvajärjestelmän ydin on sireenillä varustettu Smart Hub -keskusyksikkö, johon on mahdollista liittää maksimissaan 40 lisälaitetta. Näin suojauskokonaisuus voidaan räätälöidä juuri kunkin kodin tarpeiden mukaiseksi.

Smart Home -hälytinpaketti SR-3200 sisältää keskusyksikön sireenillä, näppäimistön, liiketunnistimen kameralla, liiketunnistimen, kaksi ovi/ikkunatunnistinta, virtalähteen keskusyksikölle sekä paristot.

Paketti ei vaadi kaapelointia, vaan toimii täysin langattomasti. Hälytinpaketti on myös laajennettavissa muilla Smart Home -lisätarvikkeilla, joita ovat muun muassa etäohjattava sisäpistorasia, paristoilla toimiva lisäsireeni, huoneen lämpötilaa ja kosteusprosenttia mittaava huonesensori, hälyttimen päälle/pois kytkentään tarkoitettu kaukoavain, palohälytin ja lukkomoduuli, jolla Yale Doorman -älylukko voidaan liittää mukaan järjestelmään. Tuotteesta ei koidu käyttäjälle kuukausiveloitusta.

Yale Smart Living -tuoteperhe sisältää myös Home View IP -kamerat, joilla voi valvoa kodin tapahtumia. Elektroninen ovisilmä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta perinteiseen ovisilmään verrattuna. Se on helppo asentaa jo olemassa olevaan ovisilmän reikään ilman oven työstämistä. Nappia painamalla on mahdollista tarkistaa, kuka oven takana on.

Smart Home -hälytinpaketti SR-3200
Smart Home -hälytinpaketti SR-3200
Home View IP -kamerat
Home View IP -kamerat

Elä huolettomasti, pysy ajan tasalla kotisi turvallisuudesta

20183_52197.jpg

Hälytysjärjestelmää hallinnoidaan mobiilisovelluksella, mikä helpottaa kodin turvallisuuden seurantaa. Applikaation avulla on mahdollista tarkistaa etänä, onko esimerkiksi hälytyslaitteet kytketty päälle tai katsoa kameran välittämää kuvaa kodistasi. Hallinnointisovellus pitää ajan tasalla kodin tilanteesta ja mahdollistaa huolettomamman arjen.

Keskusyksikössä on akkuvarmennus. Järjestelmä vaatii toimiakseen internetliittymän. Hälytyksen syntyessä käyttäjä saa siitä ilmoituksen puhelimeensa. Jos esimerkiksi ikkunakosketin havaitsee tunkeilijan tai savuilmaisin savua, Smart Hub -keskusyksikkö laukaisee paikallisen hälytyksen ja lähettää välittömästi tiedon tapahtuneesta käyttäjän älypuhelimeen.

Abloy Oy
Talo
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20193_56740.jpg
Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20163_45716.jpg
Onko ovi varmasti lukossa?
Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton