Täydellistä mielenrauhaa
– olet sitten kotona tai et

Ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun,
sulkeneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle?

Onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa?


Kodin turvallisuuteen panostetaan tänä päivänä yhä enemmän. Ihmiset haluavat suojata kotinsa, perheensä ja omaisuutensa. Yale vastaa modernin elämänmenon vaatimaan kysyntään Smart Living -konseptilla, joka auttaa suojelemaan, valvomaan ja hallitsemaan kodin turvallisuutta missä ja milloin vain älypuhelimen tai tabletin kautta.

Yale Smart Living -turvajärjestelmä sisältää valikoiman langattomasti toisiinsa liitettäviä kodin turvalaitteita, kuten älylukkoja, digitaalisia ovisilmiä, hälyttimiä, tunnistimia sekä kameroita. Käyttäjäystävällinen turvajärjestelmä turvaa kotisi ja lähimmäisesi joka tilanteessa sekä tuo joustavuutta ja sujuvuutta arkeen.

yale-smart-living-halytinjarjestelma-750x570

Älykkäämpi tapa suojata koti

Smart Living -turvajärjestelmän ydin on sireenillä varustettu Smart Hub -keskusyksikkö, johon on mahdollista liittää maksimissaan 40 lisälaitetta. Näin suojauskokonaisuus voidaan räätälöidä juuri kunkin kodin tarpeiden mukaiseksi.

Smart Home -hälytinpaketti SR-3200 sisältää keskusyksikön sireenillä, näppäimistön, liiketunnistimen kameralla, liiketunnistimen, kaksi ovi/ikkunatunnistinta, virtalähteen keskusyksikölle sekä paristot.

Paketti ei vaadi kaapelointia, vaan toimii täysin langattomasti. Hälytinpaketti on myös laajennettavissa muilla Smart Home -lisätarvikkeilla, joita ovat muun muassa etäohjattava sisäpistorasia, paristoilla toimiva lisäsireeni, huoneen lämpötilaa ja kosteusprosenttia mittaava huonesensori, hälyttimen päälle/pois kytkentään tarkoitettu kaukoavain, palohälytin ja lukkomoduuli, jolla Yale Doorman -älylukko voidaan liittää mukaan järjestelmään. Tuotteesta ei koidu käyttäjälle kuukausiveloitusta.

Yale Smart Living -tuoteperhe sisältää myös Home View IP -kamerat, joilla voi valvoa kodin tapahtumia. Elektroninen ovisilmä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta perinteiseen ovisilmään verrattuna. Se on helppo asentaa jo olemassa olevaan ovisilmän reikään ilman oven työstämistä. Nappia painamalla on mahdollista tarkistaa, kuka oven takana on.

Smart Home -hälytinpaketti SR-3200Smart Home -hälytinpaketti SR-3200
Home View IP -kameratHome View IP -kamerat

Elä huolettomasti,
pysy ajan tasalla kotisi turvallisuudesta

yale-smart-living-applikaatio-750x1064

Hälytysjärjestelmää hallinnoidaan mobiilisovelluksella, mikä helpottaa kodin turvallisuuden seurantaa. Applikaation avulla on mahdollista tarkistaa etänä, onko esimerkiksi hälytyslaitteet kytketty päälle tai katsoa kameran välittämää kuvaa kodistasi. Hallinnointisovellus pitää ajan tasalla kodin tilanteesta ja mahdollistaa huolettomamman arjen.

Keskusyksikössä on akkuvarmennus. Järjestelmä vaatii toimiakseen internetliittymän. Hälytyksen syntyessä käyttäjä saa siitä ilmoituksen puhelimeensa. Jos esimerkiksi ikkunakosketin havaitsee tunkeilijan tai savuilmaisin savua, Smart Hub -keskusyksikkö laukaisee paikallisen hälytyksen ja lähettää välittömästi tiedon tapahtuneesta käyttäjän älypuhelimeen.
 

 
Julkaistu
26.3.2018