Onko talopaketti muunneltavissa sisätiloista?

Talounelman toteutus käynnistyy mallistoihin tutustumalla ja valikoimasta etsitään mieluisin malli. Valitusta mallista muokataan huonetilaratkaisut tarpeiden mukaiseksi ja pinnat viimeistellään sisustusvalikoimasta löytyvillä materiaaleilla. Jos haluaa täydellisen vapauden sisustuksen pintamateriaalien suhteen, voi valita sisustusvalmiin toimitussisällön. Ammattilaisten suunnittelemista vaihtoehdoista löytyy helposti toimivat, omaan makuun sopivat järkevät ratkaisut.
 
Ainoakodin valikoimasta löytyy jokaisen makuun ja tarpeisiin sopiva talo. Lähtökohtana kaikissa malleissa ovat järkevät pohjaratkaisut. Myyjä on apuna valintatilanteissa. Kun pohjamalli on valittu, siihen voi vielä tehdä tarvittavia muutoksia. Pohja voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi, keittiöön voidaan lisätä käytännöllinen keittiösaareke ja huoneiden kokoa ja sijaintia voidaan tarvittaessa muuttaa. Pienilläkin muutoksilla talon pohjamalli saadaan vastaamaan toiveita.

Muuttovalmis talo on helpoin tapa rakentaa

Muuttovalmis vaihtoehto on helpoin tapa rakentaa talo. Ainoakodin kokeneet ammattilaiset huolehtivat hankkeen onnistumisesta alusta loppuun. Saat muuttovalmiin talon avaimet käteen -palveluna aina perustusten valamisesta viimeisten listojen kiinnittämiseen saakka. Ainoakoti huolehtii myös kustannusten ja aikataulujen pitämisestä. Saat tietää talollesi pitävän rakentamisaikataulun sekä kiinteän hinnan jo kauppasopimuksen allekirjoitushetkellä.

Muokattava talopaketti

Muuttovalmis talopaketti on täysin muokattava omakotitalo. Talomallin pohjaratkaisu, ulkonäkö ja sisustuksen yksityiskohdat voidaan muuttaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavaksi. Käytettävissäsi on markkinoiden kattavin sisustusmateriaalivalikoima. Aloita muuttovalmiin kotisi suunnittelu tutustumalla mallistoon.

Sisustusvalmis talo jättää tilaa omalle luovuudelle

Sisustusvalmis talo on rakentajalle helppo ratkaisu. Valitessasi sisustusvalmiin kodin, pääset rakennusprojektissasi hieman helpommalla kuin itse rakentaen. Sisustusvalmiissa vaihtoehdossa talo rakennetaan ammattilaisten voimin sisältä levypinnalle tai betonipinnalle ja asiakas saa sisustaa kaikki pinnat omien mieltymyksiensä mukaan niin kuin haluaa.

Ammattilaiset huolehtivat raskaista ja vaativista perustus- ja runkorakennustöistä. Sinä voit keskittyä sisäpintojen viimeistelyyn ja sisustamiseen – kuten tapetointiin, maalaamiseen ja laatoittamiseen. Kun tekemäsi sisustus on muuttovalmis, tehdään vielä LVIS-kalustamisen loppuun.

Täydellinen vapaus viimeistelyyn

Sisustusvalmiin Ainoakodin valmistuminen osaluovutuskuntoon vie noin 13-16 viikkoa talomallista riippuen. Sisustusvalmis talo näyttää luovutusvalmiina ulkoapäin valmiilta – vain sisätilat odottavat sinun viimeistelyäsi. Voit valita muun muassa kaikki kotisi kiintokalusteet, kodinkoneet ja pintamateriaalit täysin vapaasti. Ainoakodin taloasiakkaana saat kattavia etuja K-Raudan sisustusmateriaaleista.

Taloudellisesti fiksu valinta

Sisustusvalmis Ainoakoti on taloudellisesti fiksu ratkaisu: talon toimitushinta on muuttovalmista toimitussisältöä edullisempi, ja voit kasvattaa talon arvoa omalla työpanoksellasi. Tapetoi siis itse tai pidä maalaustalkoot. Säästät rahaa ja voit panostaa sisustusbudjetissasi sinulle erityisen tärkeisiin seikkoihin.

Ainoakodilla on markkinoiden laajin valikoima sisustusmateriaaleja, joista valitset helposti makuusi sopivat ratkaisut. Sisustuksen asiantuntijat ovat suunnitelleet valmiiksi kokonaisuuksia, joista löytyy toimivat, kustannustehokkaat ja trendikkäät tuotteet. Niillä teet kodista itsesi näköisen.

Tutustu toimitussisältöihin tarkemmin

Nyt myös kattavat maarakennuspalvelut

Talopaketin saa muuttovalmiinakin ja jos maatyöt koetaan ongelmaksi, niin niihinkin löytyy ratkaisu kiinteähintaisen tarjouksen muodossa. Ainoakodin uusi MuuttovalmisPLUS-toimitus sisältää kaikki tontillasi tarvittavat maarakennustyöt: perusteellinen pohjatutkimus, perustamistapalausunto, rakennesuunnittelu, maarakennustöiden toteutus sovitusti sekä tontin viimeistely tarvittaessa pihatöineen.
 

Jätä yhteydenottopyyntö! 
Julkaistu
25.6.2018