• Etusivu
  • Energia

Tervetuloa maksuttomaan NIBE Lämmityskouluun taloyhtiöille torstaina 5.4.2018 Vantaan Juurakkotielle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Päivitetty 19.03.2018
20183_52130.jpg

Lämpöpumpun asentaminen omakotitaloon on aivan eri asia kuin suuriin kiinteistöihin. Enemmän muuttuvia tekijöitä ja asioita, joita tulee huomioida. Me NIBEllä autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun. Meiltä saat myös järjestelmän mitoitusapua. Kokemuksemme erilaisista projekteista mm. koulut, kerrostalot ja konepajat on kätesi ulottuvilla. Tiedämme ongelmakohdat ja kuinka välttää ne. Avullamme saat rakennettua toimivan järjestelmän kiinteistöösi.

Tule Lämmityskouluun

NIBE järjestää torstaina 5.4.2018 klo 17.30-19.30 Lämmityskoulun NIBEllä, Juurakkotie 3 Vantaa.

Paikalla myös Petri Pylsy Kiinteistöliitosta kertomassa ajankohtaisia asioita kerrostalojen energiatehokkuudesta ja sisäilman laadusta.
Lisäksi koulussa kerrotaan lämpöpumppulämmitysratkaisuista ja säästöistä kerrostaloissa.
Tarjolla lisäksi kahvia ja pikkusuolaista.

Ilmoittaudu pian - paikkoja on rajoitetusti. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu tästä

Mikä on Lämmityskoulu?

Lämmityskoulu on Omataloyhtiö.fin ja NIBEn yhdessä järjestämä maksuton tapahtuma, joka opastaa ja auttaa lämmityksen ja lämmitysremontin suunnittelussa sekä toteutuksessa. Lämmityskoulun pääpaino on lämmitysjärjestelmän remontoinnissa, mutta tapahtumat sopivat yhtä hyvin myös uudisrakentajille.

NIBE Energy Systems Oy
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33899.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä: kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Lämmintä vettä vain hana avaamalla - luksusta
Lämmin suihku tai rentouttava kylpy ovat arkipäivän ylellisyyttä, joita olemme tottuneet pitämään itsestään selvyytenä – kunnes ne jostain syystä eivät toimikaan. Haluamme lämminvesivaraajan, joka tekee vain tehtävänsä, jotta lämmintä vettä on riittävästi talouden kaikkiin tarpeisiin. lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.
S1255 sisään
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F470 - Uuden sukupolven lämpöpumppu
NIBE F470NIBE F470 on poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Yksikkö lämmittää myös tuloilman. Se sopii siis taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä. Siinä on valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. vedenlämmittimen ja muiden lämmitysjärjestelmien liittämiseen.NIBE F470 on varustettu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Tämän ansiosta ei tarvita ulkoisia lämpömittareita.Lue lisää poistoilmalämpöpumpusta
20233_81298.jpg
Miksi mitata ja tilata kattopellit itse? Entä mikä on yleisin virhe mittauksessa?
Tilaamalla itse kattopellit ja kattoturvatuotteet voi säästää kattoremontin kustannuksissa. Tässä artikkelissa käymme läpi mitä huomioida kattopeltien mittauksessa ja tilaamisessa. Mikä on esimerkiksi yleisin virhe kattopeltien mittauksessa? Entä mitä on hyvä huomioida erityisesti huopakaton kohdalla? Kysymyksiin vastaa kattopeltien ja kattoturvatuotteiden asiantuntija Jaakko ItkonenMetehe Oy:stä.
20082_8613.jpg
Kylpyhuone ja wc - suunnittelu
Arjesta unelmiinPienistä yhdistetyistä kylpyhuone-wc-kopeista, joissa suihkuverho kietoutuu suihkussa olijan vartalon ympärille ja vesihöyry leijailee kostuttaen tekstiilit ja sumentaen peilin, on päästy tunnelmallisiin spa-tiloihin. Nuhjuiset muovipinnoitteet ovat vaihtuneet raikkaisiin monenkokoisiin kaakeleihin. Pesualtaat ovat maljoja, suihkut tuottavat kehoa hyväilevää vesisadetta, wc-istuimilla on linjakkaat muotonsa ja likaa hylkivät pintansa. Jos ei kaikille todellisuudessa, niin ainakin unelmissa.
20119_27814.jpg
Tulikiven uudet Suvas-sisustustakat mittatilaustyönä
Tulikiven uudet Suvas-sisustustakat koostuvat linjakkaan jylhistä moduuleista, joiden avulla takan voi suunnitella istumaan saumattomasti tilaan ja sisustukseen. Moduulien ansiosta Suvas-takan rakenteeseen voi lisätä käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten halkotilan, penkin ja takkavälineiden säilytyslaatikon. Mittatilaustyönä toteutettavien modernien Suvas-sisustustakkojen myynti alkaa 1.1.2012.Lue lisää Tulikivi-tulisijoista

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton