• Etusivu
  • Talo

weberSmart vedeneristysjärjestelmä - kerralla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Päivitetty 27.11.2018
20183_52121.jpg

Alusta pohjustetaan weber MX Tiivistyspohjusteella.

"Fiksu tekee vain kerran" - sanonta, pätee weberin uuteen weberSmart Vedeneristysjärjestelmään, sillä se on ensimmäinen vedeneristysjärjestelmä, jossa eristeen voi levittää yhdessä työvaiheessa. Vaadittava kalvovahvuus saavutetaan vähemmällä työmäärällä ja laatoitus voidaan aloittaa jopa neljän tunnin kuluttua. Tämä tuo säästöä ajassa ja työkustannuksissa.

weberSmart Vedeneristysjärjestelmää

käytetään asuntojen ja hotellihuoneiden pesu- ja wc-tiloissa sekä kodinhoitohuoneissa. Järjestelmä soveltuu myös muiden rasitukseltaan vastaavien märkätilojen vedeneristykseen, kuten taloyhtiöiden, koulujen ja kuntosalien pesutiloihin.


Järjestelmä ei sovellu kylmilleen jäävien tilojen vedeneristykseen, saunojen seiniin eikä kohteisiin, joissa vesirasitus on jatkuvaa, esim. uimahallit ja –altaat.

weber WX Vedeneristeen levitys. Uuden weberSmart Vedeneristysjärjestelmän ansiosta kosteiden tilojen vedeneristystyöhön kuluu vähemmän aikaa.
weber WX Vedeneristeen levitys. Uuden weberSmart Vedeneristysjärjestelmän ansiosta kosteiden tilojen vedeneristystyöhön kuluu vähemmän aikaa.

weberSmart vedeneristysjärjestelmä koostuu weber MX Tiivistyspohjusteesta, WX Vedeneristeestä,sauma- ja epäjatkuvuuskohdissa käytettävistä weber ST 120 mm Nauhasta, IC Sisäkulma- ja OC Ulkokulmakappaleista, SC Läpivientivahvikkeista (SC 32-55 mm) tai (SC 75-110 mm) sekä DC Kaivolaipasta.

20183_52123.jpg
20183_52124.jpg

Uutuustuotteen lisäksi Weberin valikoimista löytyy perinteiset vedeneristysjärjestelmät uusilla nimillä: weberSafe, weberFast, weberKahi ja weberEpoxy.

Valitsitpa näistä minkä tahansa, voit aina luottaa laadukkaaseen lopputulokseen.

Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Talo
eristys
sauna
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20155_43381.jpg
Mitä tehdä, kun perustukset ovat rikkoutuneet?
Perustusten vaurioitumien johtuu suurimmaksi osaksi maaperään liittyvistä asioista. Maa on liian märkää ja kantavuus on kärsinyt, routaeristys on puutteellinen tai sitä ei ole – routa on päässyt liikuttelemaan kivijalkaa, lähiviemäri on rikkoutunut ja maaperään päässeet bakteerit lahottavat, pohjavesi on laskenut ja paalut altistuvat hapelle alkaen lahoamaan. Myös rakennukseen tulevat lisäosat saattavat aiheuttaa painumista.
201212_33254.jpg
Weber Floor -kokonaisratkaisu lattioille
Weberistä on tullut lattia-alan ykkösnimi siksi, että toimitamme kokonaisratkaisuja, emme pelkkiä tuotteita. Haluamme, että saat kattavan lattiaratkaisun, jolla on haluamasi ominaisuudet.
weber-muuratut-tulisijat-laastit
Tulisijan muuraukseen ei käy mikä tahansa laasti
Tulisijan muuraukseen käytettävät laastit on suunniteltu kestämään tulisijan eri osiin kohdistuvat lämpörasitukset ja lämpötilojen vaihteluista johtuvat liikkeet. Rappauslaastit ja pinnoitteet antavat paljon mahdollisuuksia tulisijan ulkonäön viimeistelyyn. Tulisijalaastit ovat valmiita kuivatuotteita, joihin työmaalla lisätään vaan vesi.Tulisijan muurauslaastitTulisijan runko muurataan joustavalla saviuunilaastilla weber ML Savi Saviuunilaasti. Kuorettoman tulisijan näkyviin jäävät muuraussaumat saumataan weber JSL 5 Jälkisaumalaastilla. Ennen jälkisaumausta tulisijan pitää olla kuivunut ja lämmitetty kerran kunnolla. Saumaus tehdään jäähtyneeseen tulisijaan. Tulipesä ja tulta vasten olevat osat muurataan tulitiilistä weber fire mortar Tulenkestävällä muurauslaastilla. Tulen kanssa kosketuksissa olevat pinnat voidaan myös valaa tulenkestävällä valumassalla weber VM Tuli Valumassa. Valumassan käyttökohteita ovat muun muassa lieden laki, kuristusosa, leivinuunin laki ja ylityspalkit. Tulisijan erillisen kuoren muuraukseen käytetään harmaata tai värillistä weber ML5 Värillinen Muurauslaastia.
Unidrain kaivot mahdollistavat isot laatat Tulppa-levyjen kanssa-
Märkätiloihin suunniteltu levy toimii sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä
Niin se vain on, että mitä huolellisimminkin rakennetut kylpyhuone ja sauna tulevat ajan myötä siihen pisteeseen, että rakenteita tai pintoja tarvitsee uusia. Märkätilojen seinärakenteiden tekeminen sekä vesieristyksen huolellisen laatimisen luulisi vievän pitkään. Voit kuitenkin toteuttaa remonttisi nopeammin kuin luuletkaan, laadusta tinkimättä.
201412_41967.jpg
Eristä sauna lämpö- ja kosteusteknisesti oikein
Kun saunan eristerakenne tehdään perinteisellä tavalla vasten kiviseinää, ovat puu ja kivi suorassa yhteydessä toisiinsa. Kosteus- ja homevaurioita ajatellen tämä on riskialtis yhdistelmä. Koska alumiinilaminaatti on helposti repeytyvää, rakenteeseen syntyy herkästi vuotokohtia. Tällöin saunan suuri kosteuspitoisuus pääsee kastelemaan rakenteen. Pienetkin rakennusvirheet kostautuvat ja saattavat helposti aiheuttaa ongelmia rakenteisiin.
Saunan eristäminen
Sauna eristetään mineraalivillalla näin
Saunan eristäminen vaatii huolellisuutta. Rakenteiden on kestettävä lämmön- ja kosteudenvaihteluja. Lämpöeristys säästää energiaa saunaa käytettäessä ja suojaa muita rakenteita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton