weberSmart vedeneristysjärjestelmä - kerralla

Fiksu tekee vain kerran” - sanonta, pätee weberin uuteen weberSmart Vedeneristysjärjestelmään, sillä se on ensimmäinen vedeneristysjärjestelmä, jossa eristeen voi levittää yhdessä työvaiheessa. Vaadittava kalvovahvuus saavutetaan vähemmällä työmäärällä ja laatoitus voidaan aloittaa jopa neljän tunnin kuluttua. Tämä tuo säästöä ajassa ja työkustannuksissa.

Alusta pohjustetaan weber MX Tiivistyspohjusteella.Alusta pohjustetaan weber MX Tiivistyspohjusteella.

weberSmart Vedeneristysjärjestelmää käytetään asuntojen ja hotellihuoneiden pesu- ja wc-tiloissa sekä kodinhoitohuoneissa. Järjestelmä soveltuu myös muiden rasitukseltaan vastaavien märkätilojen vedeneristykseen, kuten taloyhtiöiden, koulujen ja kuntosalien pesutiloihin.
Järjestelmä ei sovellu kylmilleen jäävien tilojen vedeneristykseen, saunojen seiniin eikä kohteisiin, joissa vesirasitus on jatkuvaa, esim. uimahallit ja –altaat.

weber WX Vedeneristeen levitys. Uuden weberSmart Vedeneristysjärjestelmän ansiosta kosteiden tilojen vedeneristystyöhön kuluu vähemmän aikaa.weber WX Vedeneristeen levitys. Uuden weberSmart Vedeneristysjärjestelmän ansiosta kosteiden tilojen vedeneristystyöhön kuluu vähemmän aikaa.

weberSmart vedeneristysjärjestelmä koostuu weber MX Tiivistyspohjusteesta, WX Vedeneristeestä, sauma- ja epäjatkuvuuskohdissa käytettävistä weber ST 120 mm Nauhasta, IC Sisäkulma- ja OC Ulkokulmakappaleista, SC Läpivientivahvikkeista (SC 32-55 mm) tai (SC 75-110 mm) sekä DC Kaivolaipasta.

1920
19204

Uutuustuotteen lisäksi Weberin valikoimista löytyy perinteiset vedeneristysjärjestelmät uusilla nimillä: weberSafe, weberFast, weberKahi ja weberEpoxy.

Valitsitpa näistä minkä tahansa, voit aina luottaa laadukkaaseen lopputulokseen.

 
Julkaistu
17.12.2018