Paras perusta unelmillesi – rakenna talosi perustus Leca-harkoista

Oletko talonrakennusprojektin alkutaipaleella? Haaveiletko kodista, jonka olet itse rakennuttanut tai peräti rakentanut? Jotta rakennat unelmasi varmasti vankalle pohjalle, talon perustukset on tehtävä hyvin ja käyttäen laadukkaita materiaaleja. Olethan perusteellinen!

Leca-harkoista muurattu perustus takaa sen, että talosi kohoaa terveelle pohjalle nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi ratkaisu on kestävä ja pitää kotisi pystyssä vielä tulevillekin sukupolville.

Harkkorakentaminen - suosittelemme

Leca-harkoista talojaan muuranneet ovat olleet tyytyväisiä valintaansa. Pirkkalaan talonsa rakentanut pariskunta Lipsanen suosittelee Leca-harkoilla rakentamista kaikille niillä, jotka haaveilevat juuri oman perheensä tarpeisiin suunnitellusta kodista. He eivät muuranneet Leca-harkoista ainoastaan perustusta vaan koko talon.

"Halusimme nykyaikaisen, linjakkaan kivitalon, joka on kestävä ja helppo ylläpitää. Tutustuimme moniin erilaisiin kivitaloratkaisuihin ja päädyimme Leca-harkkotaloon, jonka polyuretaanilla eristetyt Leca-kevytsoraharkot tarjoavat myös erinomaisen energiatehokkuuden. Yksi tärkeä tekijä oli tietysti se, että ratkaisu on kustannuksiltaan kilpailukykyinen", Lipsanen sanoo.

Myös Helsinkiin harkoista rakennetun pientaloryppään asukkaat ovat olleet tyytyväisiä valittuaan kotinsa rakennusaineeksi Leca-harkot. Harkkojen valintaa perusteltiin muun muassa niiden hyvällä lämmöneristävyydellä ja palo- ja kosteusteknisellä turvallisuudella.

”Yksi tärkeä tekijä oli se, että Leca-harkko on hoikka suhteessa hyvään lämmöneristävyyteensä. Esimerkiksi palo- ja kosteustekninen turvallisuus, hyvä ääneneristävyys ja ilmatiiveys sekä tuotannon ja logistiikan joustavuus ovat myös harkkorakentamisen selkeitä etuja”, asukas kertoo.

Pientaloryppään suunnitellut arkkitehti Hannes Häkkinen muistuttaa myös kivitalon hyvistä jälleenmyyntimahdollisuuksista: ” Kivitalon etuja ovat myös pitkäikäisyys, huoltovapaus ja erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo."

Tutustu tarkemmin perustuksiin ja Leca-harkkoperustusten etuihin.

LECA_PERUSTUS_YLABANNERI_1920x1080px
 
Julkaistu
19.3.2018