Ilma-vesilämpö on kypsynyt tehokkaaksi kodin lämmitykseksi

Uutta omaa kotia rakentavista melkein kaikki tietävät maalämmön tehokkuuden – ja suurin osa myös valitsee sen. Myös korjausrakentajat arvostavat maalämmön energiasäästöä ja helppohoitoisuutta. Aina maalämpö ei kuitenkaan ole realistinen valinta, mutta onneksi löytyy vaihtoehtoja, erinomaisiakin.

Lämmittäminen ilmasta kerätyllä energialla on monelle tuttu ilmalämpöpumpuista. Samaa periaatetta käytetään ilma-vesilämmityksessä, jossa ilmasta kerätty lämpö jaetaan lattia- tai patterilämmityksellä talon tiloihin ja lisäksi saadaan kodin lämmin vesi. Parhaista laitteista on useiden vuosien positiiviset kokemukset, vaikka maalämmön tehokkuuteen ei ole päästykään.

750

Invertteriteknologialla ilmavesilämmön suorituskyky uudella tasolla

Uusin lämpöpumppu toimii jopa -25˚C pakkasessa ja pystyy samalla nostamaan lämpötilan myös patterilämmitykseen riittäväksi – ainutlaatuista. Kuitenkin yksittäisen lämpötilan toimintakykyä tärkeämpää on koko vuoden kattava energiatehokkuus, sillä se näkyy voimakkaimmin lämmittäjän kukkarossa. Sen voi varmistaa kylmän ilmaston energiatehokkuustiedolla, jonka valmistajan pitää pystyä näyttämään osana värikkäiden energiamerkkien tietoja.

Ilmavesilämpö pohjoisiin oloihin

NIBE on kehittänyt oloihimme NIBE POLAR -ilma-vesilämpöpumpun, jonka tehokkuus haastaa maalämmön. Laitteisto tuo kotiisi helppokäyttöisen lämmityksen ja lämpimän veden. Tai mikäli kotiasi lämmittää hyväkuntoinen öljylämmitys, voit sen rinnalle valita NIBE Polar Plus -järjestelmän energian säästäjäksi, turvaksi korkeilta öljylaskuilta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö ilmavesilämpöpumpusta

 
Julkaistu
15.3.2018