Kaapiston taitto-ovella tyyliä ja käytettävyyttä
Lue myös vinkit, kuinka pidät kaapistosi siistinä

Mikäli liukuovet eivät ole aivan sinun juttusi ja perinteiset saranoidut ovet eivät kiinnosta, löytyy ratkaisu Inarialta. Ihmeitä tapahtuu, kun yhdistetään toisiinsa mittatilauksena valmistetut kotimaiset liukuovet sekä innovatiivinen teknologia. Lopputuloksena on Inaria WingLine -liukuovi, jossa on taitemekanismi. Ovet avautuvat sulavasti ja äänettömästi. Saat kerralla koko kaapiston sisällön näkyviin – reunasta reunaan.


Minkälaisiin kaapistoihin taitemekanismi soveltuu?

Taitemekanismin valinta ei rajoita kaapiston valintaa, sillä mekanismi sopii yhtä hyvin niin suuriin sekä näyttäviin kuin myös pieniin, esimerkiksi kylpyhuoneisiin sijoitettaviin kaappeihin. Korkeuden puolesta kaapistot voivat olla jopa 2400 mm korkeita.

Myöskään halutunlaisen värin löytyminen ei ole vaikeaa. WingLine-ovet on mahdollista saada kaikissa Inarian levyväreissä, joten omaan sisustukseen löytyvä väri löytyy takuulla. Ovissa olevan WingLine-teknologian on valmistanut saksalainen Hettich.

Tutustu myös muihin liukuovivaihtoehtoihin.

800_leik_Inaria-WingLine-Hettich-taiteovet-01
WingLine-teknologia löytyy Inarian taitto-ovista – ainoana Suomessa.WingLine-teknologia löytyy Inarian taitto-ovista – ainoana Suomessa.

Neljä vinkkiä, kuinka  vaatekaappisi pysyy siistinä

artikkeli_pallot

WingLine-ovella saat kaapistosi näkyviin kokonaisuudessaan tai vain osittain. Joka tapauksessa on hienoa, että ovien takaa paljastuvat säilytystilat ovat siistissä kunnossa.


1) Pidä esillä vain vaatteet, joita käytät

Kun heräät aamulla ja olet lähdössä töihin, valikoiman laajuus on usein sinun omaa hyvinvointiasi vastaan. Makuuhuoneen vaatekaapissa kannattaa säilyttää vain käytössä olevat vaatteet ja asusteet, muut kannattaa viedä vaatehuoneeseen. Ennen kuin siirrät vaatteita säilöön, varmista kuitenkin niiden puhtaus: likaiset vaatteet kannattaa pestä välittömästi eikä vasta ensi syksynä.

2) Siivoa kaappi vähintään kaksi kertaa vuodessa

Vaatekaappi kannattaa siivota pukeutumiskauden vaihtuessa: jos tilaa on runsaasti, kannattaa siivous tehdä kaksi kertaa vuodessa, jos tilaa on vähemmän, siivoa sisältö aina kauden vaihtuessa. Imuroi ja pyyhi kaapin tasot nihkeällä liinalla, jotta vaatteistasi irronnut nukka ja pöly pysyvät kurissa. Kun laitat vaatteita takaisin, laita hyllyille vain vaatteet, joita tiedät käyttäväsi ja jotka ovat sekä puhtaita että ehjiä.

750_Wingline2

3) Älä pidä kiinni

Ole rehellinen itsellesi: älä säilytä vaatteita, joita et tule käyttämään – ainakaan makuuhuoneesi vaatekaapissa. Nämä vaatteet kannattaa antaa vaatekeräykseen ja vaatekaappiin eksyneet rikkinäiset taasen siivota pois kaapista.

Entäpä liian pienet tai suuret vaatteet? Tuletko vielä mahtumaan niihin? Jos tulet, laita ne vaatehuoneeseen odottamaan, muutoin niille kannattaa sanoa hyvästit ja vaalia hyviä yhteisiä muistoja: vaatteet löytävät varmasti uuden onnellisen omistajan vaatekeräyksen kautta.

4) Valoista on apua

Aamulla meillä kaikilla ei ole aina valot päällä. Useimmat varmasti ovat myös sitä mieltä, että matkalla kodista työpaikalle voisi olla mahdollisimman vähän esteitä. Vaatekaapin valot auttavat hieman unisemmankin löytämään kaapista saman parin sukat ja toimivan kokonaisuuden ilman penkomista, jolloin sekä vaatteet että vaatekaappi pysyvät siistimmässä kunnossa

Haluatko apua mittaamiseen, suunnitteluun ja asennukseen?


Inaria Studio voi hoitaa kaiken puolestasi.

1: Käy Inaria Studiolla tai ota yhteyttä Inaria Studioon: tarpeistasi keskustellaan.
2: Suunnittelu- ja mittauskäynti: Inarialta tullaan mittaamaan asennuspaikka, jotta liukuovikaappi istuu paikalleen. Millilleen.
3: Suunnittelu: suunnitellaan kanssasi yhdessä tai sinun suuntaviivojesi mukaan tarpeisiisi sopiva liukuovikaappi.
4: Valmistus: kaikki kaapit valmistetaan Sastamalassa sijaitsevalla tehtaalla laadukkaista materiaaleista millintarkasti ympäristö huomioiden.
5: Toimitus ja asennus: kaappi tuodaan kotiisi ja asennetaan sille varatulle paikalle.

Löydä lähin Inaria-myyjäsi täältä.


Kiinnostuitko, heräsikö kysymyksiä?
Ota yhteyttä tästä:


 
Julkaistu
19.3.2018