Ilmanvaihdon nykyaikaistaminen kannattaa

Vanhan MUH Ilmavan tilalle uusi energiatehokas kone

Vallox 121 SE on ilmanvaihtokone, joka sopii ilman kanaviston muutostöitä takavuosien yleisimmän omakotitalojen ilmanvaihtokoneen, MUH Ilmavan tilalle. Vallox 121 SE sopii myös monien samaan aikaan valmistettujen MUH Ilmava kopioiden tilalle. Kanavayhteet (6 kpl) ovat samat kuin vuosien 1983–2004 aikana valmistetuissa MUH Ilmava 100 ja 120 ilmanvaihtokoneissa.

Teholtaan Vallox 121 SE on keskisuuren asunnon ilmanvaihtokone. Se soveltuu erinomaisesti niin pien-, rivi- kuin kerrostaloasuntojenkin peruskorjaukseen. Sen lämmöntalteenoton tuloilman hyötysuhde on yli 80 prosenttia ja koneessa on tasavirtapuhaltimet.

Vallox 121 SE -koneen käyttö on helppoa ja energiatehokasta. Vakiovarusteena on Vallox Digit SED -ohjain. Kosteus- ja
hiilidioksidiantureiden (lisävarusteita) ansiosta ilmanvaihto mukautuu automaattisesti asunnon muuttuviin sisäilmaolosuhteisiin ja toimii siten aina optimaalisella tasolla todellisen tarpeen mukaan. Näin vältetään turha energiankulutus.

Vallox 121 SE on varustettu kesäilmanvaihtotoiminnolla, viikkokellolla, huoltomuistuttimella sekä takkakytkimellä ja siinä
on sekä etu- ja jälkilämmityspatterit.

Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Vallox 121 SE ja Vallox 121 MC sopivat ilman kanavamuutoksia MUH Ilmavan tilalle.Vallox 121 SE ja Vallox 121 MC sopivat ilman kanavamuutoksia MUH Ilmavan tilalle.

Ilmalämmityskin kehittyy

Uusi, energiatehokas Vallox Aito Kotilämpö sopii vanhan Valmet Kotilämmön tilalle ilman kanaviston muutoksia. Koneen
ilmalämmitysosassa on vesikiertoinen lämmityspatteri, jonka avulla asunnon pystyy lämmittämään tehokkaasti pienellä
kiertoilmavirralla.

Ilmanvaihto-osa edustaa uusinta tekniikkaa: lämmöntalteenottokennon hyötysuhde on yli 80 %, sisäänrakennettu kosteusanturi huolehtii ilmanvaihdon tehostamisesta automaattisesti ja MC-sulatusautomatiikan ansiosta hyötysuhde
pysyy korkeana kovillakin pakkasilla.

Ilmanvaihtoa ja lämmityspatterin tehoa voi ohjata MyVallox -ohjaimella tai kotiverkon, taloautomaation tai MyVallox Cloud -pilvipalvelun kautta.
 
Julkaistu
19.3.2018