• Etusivu
  • Rakentaminen

Mökkiunelmia alennuksessa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 14.03.2018
20183_52083.jpg

Vapaa-ajan koti on monen pitkäaikainen haave. Oma mökki tai huvila muuttaa sinun ja läheistesi toiveet vapaa-ajan vietosta todeksi. Huolella suunniteltu nykyaikainen hirsimökki toimii viihtyisänä, turvallisena ja terveellisenä tukikohtana elämäsi parhaille hetkille.

Honka selvitti äänestyksen avulla, mitkä ovat hirsifanien mielestä parhaimmat mökkimallit. Nyt nuo neljä mallia on selvillä - ja tarjouksessa. Näissä malleissa hirren huippuominaisuudet, kuten ekologisuus, turvallisuus ja hyvä sisäilma yhdistyvät 60 vuoden kokemuksella selkeälinjaiseen ja luontoa kunnioittavaan arkkitehtuuriin. Samalla ne tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan vaihtoehdon tehdä pitkäaikaisesta mökkihaaveesta tänä kesänä totta.

Nämä suosikit löydät nyt Tarjousmökit-esitteestä erikoishintaan!

Uuden elämän alkuja ja asumisen unelmia jo 60 vuotta

Honkarakenne on toteuttanut suomalaisten vapaa-ajan unelmia jo 60 vuoden ajan. Pitkän historian aikana on opittu paljon suomalaisten mökkeilyyn liittyvistä mieltymyksistä. Hongalla on kuitenkin tahtotila katsoa uteliaana tulevaisuuteen, oppia uutta ja tarjota säännöllisesti uudistuneita ratkaisuja loma-asumiseen.

Meren ja järvien rannoille on rakennettu tuhansia Honka-mökkejä, jotka ovat kestäneet upeasti ajan hammasta. Monelle se kaikkein rakkain rakennus on jo olemassa. Tarpeen tullen Honka auttaa pitämään iäkkäämmänkin vapaa-ajan unelman elossa. Esimerkiksi vanhaa mökkiä voidaan laajentaa erilaisilla ratkaisuilla niin, että yhä uudet sukupolvet mahtuvat viihtymään mökillä.

Viihtyisän vapaa-ajan tarjousmökit

Tuuma 35 m2–185 m2

Mallistoperheessä on vaihtoehtoja sekä vapaa-ajan huviloiksi että omakotitaloiksi. Erilaiset kokoluokat ja pohjaratkaisut tarjoavat laadukasta asumista niin pienille kuin suurillekin perheille.

Elävä puu ja moderni ulkonäkö muodostavat miellyttävän kontrastin toisilleen. Suuret ikkunapinnat sekä suojaisat terassi- ja parvekealueet liittävät ulkotilat luontevasti osaksi oleskelutiloja.

Hinta alk. 26 900 €

Tuuma 40A
Tuuma 40A

Syli 60 m2 - 90 m2

Näiden tunnelmallisten lomakotien katettu terassi ja sisätilojen kokonaisuus muodostavat lämpimän sylin, jonne on helppo kaivata arjen kiireen keskellä. Ulkotakan lempeä liekin lepatus näkyy isojen ikkunoiden kautta oleskelutiloihin. Kodikkaan terassin ja sisätilan yhteys on osa tämän lomakodin olemusta.

Syli on äänestetty Hongan suosituimmaksi mökkimalliksi vuosina 2014 ja 2016.

Hinta alk. 27 300 €

20183_52088.jpg
Syli 60A.
Syli 60A.

Kide 15 m2 - 90 m2

Skandinaavisen linjakas Kide avaa maiseman saunojan sielun joka sopukkaan. Ulkotilan takan lämmin liekki on osa avoterassia ja takan lämpö osa kodikasta kuistia vierashuoneen ja saunaosaston välissä. Välitilan takka muodostaa kuin yhden huoneen lisää saunan ja tuvan hirsikuutioiden väliin. Tälle ulkohuoneelle voi löytyä monta käyttötarkoitusta tarpeen mukaan.

Hinta alk. 23 300 €

Skandinaavisen linjakas Kide.
Skandinaavisen linjakas Kide.
20183_52092.jpg

Kommodori 70 m2 - 100 m2

Skandinaavista arkkitehtuuria henkivä Kommodori-sarja on kokelma eri kokoisia loma-asuntomalleja. Sarjan malleja yhdistää lasinen seinä, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maastoon.

Hinta alk. 44 900 €

20183_52095.jpg
Kommodori edustaa tyylikästä vapaa-aikaa.
Kommodori edustaa tyylikästä vapaa-aikaa.

Helpota rakennusprojektisi toteuttamista

Hongan Rakentamispalvelu on luotettava ja huoleton tapa rakennuttaa oma vapaa-ajanasunto. Valmis vapaa-ajan asunto on tällöin alusta loppuun Honka-laatutuote, johon olet varmasti tyytyväinen.

Hirsitaloammattilaiset vastaavat vuosittain satojen hirsirakenteisten talojen ja mökkien rakennustyömaista eri puolilla Suomea. Voit valita sopivimman useista palveluvaihtoehdoista ja lisäksi saat asiantuntija-apua projektisi läpiviemiseen.

Saat kauttamme myös perustuspalvelun sekä muita rakentamisessa tarvitsemiasi palveluita paikallisten yhteistyökumppaneidemme toteuttamina.

S-pystytyspalvelu
Sisältää hirsirungon, ulkoseinien, pystyrunkorakenteiden sekä vesikaton kattotuolien asennuksen rakennekuvien mukaan. Kysy Honka-myyjältä myös perustuspalvelua!

M-pystytyspalvelu
S-pystytyspalvelun sisällön lisäksi palveluun sisältyy ulkoseinien hirsinurkkien mahdolliset kotelot, pystyrunkorakenteisen ulkoseinän ulkopuolinen panelointi, vesikaton yläpuoliset rakenteet, kattotuolin välilaudat, räystäslaudat ja kattolyhdyt (jos kuuluvat toimitukseen), asennettuna rakennekuvien mukaan.
Tähän pystytyspalveluun kuuluu myös yksi vuosihuoltokäynti. Kysy Honka-myyjältä myös perustuspalvelua!

L-pystytyspalvelu
M-pystytyspalvelun sisällön lisäksi palveluun sisältyy ikkunat sekä kuistien rakenteet asennettuna rakennekuvien mukaan. Talo rakennetaan siis ulkoapäin valmiiksi.
Tähän pystytyspalveluun kuuluu myös yksi vuosihuoltokäynti. Kysy Honka-myyjältä myös perustuspalvelua!

Lataa esite Hongan rakentamispalveluista.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
20189_54650.jpg
Kompakti Honka Kontti vaikka lomamökiksi, vierasmajaksi, saunaksi tai työhuoneeksi
Pienen ja siron Kontti-malliston suunnittelun lähtökohtana oli, ettei mökeissä ole mitään ylimääräistä. Muotoilija Harri Koskisen 60-vuotiaalle Honkarakenteelle suunnitteleman malliston tyyli on täysin uniikki. Kompaktit mökit soveltuvat parhaiten rentoon asumiseen luonnon keskellä.Honka Kontti -mökeissä luonto on pääosassa. Suomalaisesta männystä valmistetut hirsiseinät rauhoittavat mieltä ja rentouttavat nauttimaan. Valo tulvii suurista maisemaikkunoista sisään ja terassilta avautuu esteetön näkymä ympäröivään maisemaan.– Näissä mökeissä voi keskittyä olennaiseen ja kokea olevansa yhtä luonnon kanssa. Suunnittelun lähtökohta oli, ettei tiloissa ole mitään turhaa tai ylimääräistä: ympäröivä maisema on pääosassa, kertoo Harri Koskinen.Honka Kontit toimivat niin mökkinä, yksiönä, työhuoneena kuin vierasmajanakin. Kaikki mallit on saatavissa pulpetti- ja harjakatolla, joten niistä löytyy helposti myös olemassa olevan rakennuksen tyyliin sopiva vaihtoehto.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton