Mökkiunelmia alennuksessa

Vapaa-ajan koti on monen pitkäaikainen haave. Oma mökki tai huvila muuttaa sinun ja läheistesi toiveet vapaa-ajan vietosta todeksi. Huolella suunniteltu nykyaikainen hirsimökki toimii viihtyisänä, turvallisena ja terveellisenä tukikohtana elämäsi parhaille hetkille.

Honka selvitti äänestyksen avulla, mitkä ovat hirsifanien mielestä parhaimmat mökkimallit. Nyt nuo neljä mallia on selvillä - ja tarjouksessa. Näissä malleissa hirren huippuominaisuudet, kuten ekologisuus, turvallisuus ja hyvä sisäilma yhdistyvät 60 vuoden kokemuksella selkeälinjaiseen ja luontoa kunnioittavaan arkkitehtuuriin. Samalla ne tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan vaihtoehdon tehdä pitkäaikaisesta mökkihaaveesta tänä kesänä totta. 

Nämä suosikit löydät nyt Tarjousmökit-esitteestä erikoishintaan!

Uuden elämän alkuja ja asumisen unelmia jo 60 vuotta

Honkarakenne on toteuttanut suomalaisten vapaa-ajan unelmia jo 60 vuoden ajan. Pitkän historian aikana on opittu paljon suomalaisten mökkeilyyn liittyvistä mieltymyksistä. Hongalla on kuitenkin tahtotila katsoa uteliaana tulevaisuuteen, oppia uutta ja tarjota säännöllisesti uudistuneita ratkaisuja loma-asumiseen.

Meren ja järvien rannoille on rakennettu tuhansia Honka-mökkejä, jotka ovat kestäneet upeasti ajan hammasta. Monelle se kaikkein rakkain rakennus on jo olemassa. Tarpeen tullen Honka auttaa pitämään iäkkäämmänkin vapaa-ajan unelman elossa. Esimerkiksi vanhaa mökkiä voidaan laajentaa erilaisilla ratkaisuilla niin, että yhä uudet sukupolvet mahtuvat viihtymään mökillä.

Viihtyisän vapaa-ajan tarjousmökit

Tuuma 35  m2–185 m2 

Mallistoperheessä on vaihtoehtoja sekä vapaa-ajan huviloiksi että omakotitaloiksi. Erilaiset kokoluokat ja pohjaratkaisut tarjoavat laadukasta asumista niin pienille kuin suurillekin perheille.

Elävä puu ja moderni ulkonäkö muodostavat miellyttävän kontrastin toisilleen. Suuret ikkunapinnat sekä suojaisat terassi- ja parvekealueet liittävät ulkotilat luontevasti osaksi oleskelutiloja.

Hinta alk. 26 900 €

750_tuumapohja
Tuuma 40ATuuma 40A

Syli 60 m2 - 90 m2

Näiden tunnelmallisten lomakotien katettu terassi ja sisätilojen kokonaisuus muodostavat lämpimän sylin, jonne on helppo kaivata arjen kiireen keskellä. Ulkotakan lempeä liekin lepatus näkyy isojen ikkunoiden kautta oleskelutiloihin. Kodikkaan terassin ja sisätilan yhteys on osa tämän lomakodin olemusta.

Syli on äänestetty Hongan suosituimmaksi mökkimalliksi vuosina 2014 ja 2016.

Hinta alk. 27 300 €

750_syli60
Syli 60A.Syli 60A.

Kide 15 m- 90 m

Skandinaavisen linjakas Kide avaa maiseman saunojan sielun joka sopukkaan. Ulkotilan takan lämmin liekki on osa avoterassia ja takan lämpö osa kodikasta kuistia vierashuoneen ja saunaosaston välissä. Välitilan takka muodostaa kuin yhden huoneen lisää saunan ja tuvan hirsikuutioiden väliin. Tälle ulkohuoneelle voi löytyä monta käyttötarkoitusta tarpeen mukaan.

Hinta alk. 23 300 €

Skandinaavisen linjakas Kide.Skandinaavisen linjakas Kide.
kidepohja

Kommodori 70 m2 - 100 m

Skandinaavista arkkitehtuuria henkivä Kommodori-sarja on kokelma eri kokoisia loma-asuntomalleja. Sarjan malleja yhdistää lasinen seinä, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maastoon.

Hinta alk. 44 900 €

800_kommodoripohja
Kommodori edustaa tyylikästä vapaa-aikaa.Kommodori edustaa tyylikästä vapaa-aikaa.

Helpota rakennusprojektisi toteuttamista

Hongan Rakentamispalvelu on luotettava ja huoleton tapa rakennuttaa oma vapaa-ajanasunto. Valmis vapaa-ajan asunto on tällöin alusta loppuun Honka-laatutuote, johon olet varmasti tyytyväinen.

Hirsitaloammattilaiset vastaavat vuosittain satojen hirsirakenteisten talojen ja mökkien rakennustyömaista eri puolilla Suomea. Voit valita sopivimman useista palveluvaihtoehdoista ja lisäksi saat asiantuntija-apua projektisi läpiviemiseen.

Saat kauttamme myös perustuspalvelun sekä muita rakentamisessa tarvitsemiasi palveluita paikallisten yhteistyökumppaneidemme toteuttamina.

S-pystytyspalvelu
Sisältää hirsirungon, ulkoseinien, pystyrunkorakenteiden sekä vesikaton kattotuolien asennuksen rakennekuvien mukaan. Kysy Honka-myyjältä myös perustuspalvelua!

M-pystytyspalvelu
S-pystytyspalvelun sisällön lisäksi palveluun sisältyy ulkoseinien hirsinurkkien mahdolliset kotelot, pystyrunkorakenteisen ulkoseinän ulkopuolinen panelointi, vesikaton yläpuoliset rakenteet, kattotuolin välilaudat, räystäslaudat ja kattolyhdyt (jos kuuluvat toimitukseen), asennettuna rakennekuvien mukaan.
Tähän pystytyspalveluun kuuluu myös yksi vuosihuoltokäynti. Kysy Honka-myyjältä myös perustuspalvelua!

L-pystytyspalvelu
M-pystytyspalvelun sisällön lisäksi palveluun sisältyy ikkunat sekä kuistien rakenteet asennettuna rakennekuvien mukaan. Talo rakennetaan siis ulkoapäin valmiiksi.
Tähän pystytyspalveluun kuuluu myös yksi vuosihuoltokäynti. Kysy Honka-myyjältä myös perustuspalvelua!

Lataa esite Hongan rakentamispalveluista.

Kiinnostuitko hirsimökeistä? Pyydä yhteydenotto.


 
Julkaistu
19.3.2018