JEMMA on paras säilytysratkaisu

Kotimainen säilytysjärjestelmävalmistaja Sovella on tehnyt tuotekehitysyhteistyötä Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelman opiskelijoiden kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi uusia tuote-ehdotuksia, joista Rakentaja.fi:n äänestyksessä esiteltiin viisi erilaista säilytysratkaisua.
Äänestykseen osallistui 3 559 äänestäjää.

Voittajaksi ylsi JEMMA, joka sai 26 % annetuista äänistä. Toiseksi sijoittui KIILA keräten 22 % ääniä ja kolmanneksi sijoittunut HIHNA sai 21 % äänistä. Kärkikolmikon ulkopuolelle jääneet ehdotukset keräsivät tasaisesti loput äänet.

Säilytysratkaisu 1. sija - JEMMA

JEMMA on pieneenkin tilaan sopiva säilytysjärjestelmä, joka sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Erilaiset peitelevyn kuvavaihtoehdot mahdollistavat persoonallisen ja yksilöllisen ilmeen kotiisi / toimistoosi.
JEMMA on pieneenkin tilaan sopiva säilytysjärjestelmä, joka sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Erilaiset peitelevyn kuvavaihtoehdot mahdollistavat persoonallisen ja yksilöllisen ilmeen kotiisi / toimistoosi.

Säilytysratkaisu 2. sija - KIILA

KIILA on linjakas säilytyslokerikko, joka taipuu monenlaisen käyttäjän tarpeisiin ja tiloihin, esimerkiksi eteiseen. Tuote toimii molemmin päin käännettynä ja sitä saa kahdella tai kolmella lokerolla. KIILA on linjakas säilytyslokerikko, joka taipuu monenlaisen käyttäjän tarpeisiin ja tiloihin, esimerkiksi eteiseen. Tuote toimii molemmin päin käännettynä ja sitä saa kahdella tai kolmella lokerolla.

Säilytysratkaisu 3. sija - HIHNA

HIHNA on suunniteltu säädettäväksi säilytysratkaisuksi. Säätölistat voit asettaa haluamaasi paikkaan, vaikkapa autotallin kattoon. Säätölistoihin tulee kannattimet, joiden välissä on pikalukkohihna, kannattimia siirtämällä ja hihnaa kiristämällä onnistuu monenlaisten tavaroiden säilytys.HIHNA on suunniteltu säädettäväksi säilytysratkaisuksi. Säätölistat voit asettaa haluamaasi paikkaan, vaikkapa autotallin kattoon. Säätölistoihin tulee kannattimet, joiden välissä on pikalukkohihna, kannattimia siirtämällä ja hihnaa kiristämällä onnistuu monenlaisten tavaroiden säilytys.

Tutustu tuote-ehdotuksiin

Kaikki äänestyksessä mukana olleet säilytysratkaisut herättivät kiinnostusta. Omaa suosikkia äänestäessään oli mahdollisuus jättää vapaamuotoinen perustelu - miksi juuri kyseinen malli miellytti äänestäjää.

Voittajalle annettuja perusteluja:
” Tyylikäs. Kiva, kun vaatteet ovat hieman piilossa, mutta silti helposti otettavissa.”
” Hieno ja käytännöllinen sisustustuselementti myös pieneen tilaan.”
” Ulkonäkö miellyttää, rauhoittava säilytysratkaisu.”


Tästä pääset vielä tutustumaan kaikkiin äänestyksessä olleisiin säilytysratkaisuihin.
 

Palkinnon voittaja on arvottu

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 500 eurolla vapaavalintaisia Sovella@home-tuotteita.

Voittaja: Tarja Aaltonen, Kerava
Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 
Julkaistu
19.3.2018