Finnfoam tarjoaa lämmöneristyksen kolme kovaa
Kaikkiin kohteisiin oikein toimiva eriste

Lämmöneristyksen käyttökohteet ja vaatimukset vaihtelevat, mutta muutama asia ei muutu: aika on rahaa, jokaiselle rakenteelle on olemassa oikea optimaalinen lämmöneriste ja laatu ratkaisee. Kotimainen Finnfoam vastaa näihin vaatimuksiin: homehtumattomien lämmöneristeiden tuoteperhe tarjoaa kuhunkin käyttökohteeseen juuri oikean eristeen.

Finnfoamiin luotetaan myös
vaativissa kohteissa.Finnfoamiin luotetaan myös vaativissa kohteissa.

Finnfoamin tuotanto kattaa kaikki homehtumattomat lämmöneristeet, Finnfoam (XPS), FF-EPS ja FF-PIR, mikä mahdollistaa entistäkin paremman palvelun. Finnfoam tarjoaa asiakkailleen kaikkiin kohteisiin parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvan tuotteen ja toimittaa tarvittaessa vaikka kaikkia eristeitä samalla kuljetuksella.

‒ Autamme asiakasta löytämään kuhunkin käyttökohteeseen parhaimman ja kustannustehokkaan rakenneratkaisun. Esimerkiksi routaeristyksessä ja käännetyissä katoissa ainut pitkäikäinen tuote on luja ja vettymätön Finnfoam, kun taas seinä- ja yläpohjarakenteissa valinta tehdään monesti FF-EPS:n ja FF-PIR:n välillä kohteen mukaan, kertoo Finnfoamin kehitys- ja markkinointijohtaja Asso Erävuoma.

Miksi Finnfoam?

Kosteus, ja erityisesti rakenteisiin päässyt kosteus, on useimmille rakennuksille tai rakennuksen osille kohtalokas. Alapohjan lämmöneristyksen tarkoituksena on eristää lämpöä ja estää kosteuden pääsy sisäpuolen rakenteisiin.
 
Lujilla ja vettymättömillä Finnfoam-lämmöneristeillä on suuri vesihöyrynvastus, mikä estää maassa olevan kosteuden pääsyn maanvaraisen alapohjan betonilaattaan, ja ehkäisee näin sisäilmaongelmien synnyn. Samat ominaisuudet, jotka tekevät Finnfoamista parhaan mahdollisen routaeristeen, pitävät myös alapohjarakenteet kuivina ja kunnossa.

FL-300.FL-300.

Yhtenä Finnfoam-eristeiden erityispiirteenä onkin täysin yhtenäinen ja suljettu solurakenne, jonka ansiosta se on vettymätön ja homehtumaton materiaali. Homehtumaton Finnfoam on erittäin monikäyttöinen lämmöneriste, sillä eristyslevyt soveltuvat lähes kaikkiin käyttökohteisiin putkikaivannosta ullakon katon lisälämmöneristyksiin. Finnfoam on myös täysin päästötön rakennusmateriaali ja monille allergikoille se on ollut ainut mahdollinen lämmöneriste.

FF-PIR-lämmöneristeet vastaavat tiukentuviin energiatehokkuusvaatimuksiin ja nipistävät niukasti tilaa

Tehokkailla FF-PIR -polyuretaanieristeillä saavutetaan helposti mahdollisimman ohuet ja tiiviit seinä- ja kattorakenteet. FF-PIR -eristeet soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi myös saunan kuumissa ja kosteissa tiloissa. Ohuilla ja tehokkailla FF-PIR -eristeillä tilat saadaan maksimaalisesti hyötykäyttöön ja mahdollisimman energiatehokkaiksi. Yksi Finnfoamin eristetuoteperheen ‒ FF-EPS, FF-PIR ja Finnfoam ‒  tyytyväinen käyttäjä on moduulirakentamisen erikoisosaaja M-Partners Oy. He ovat onnistuneet ratkaisemaan yhtälön: energiatehokas, laadukas ja kustannustehokas julkinen rakentaminen. 

‒ Kouluja, päiväkoteja, palvelutaloja, toimistoja. Oikeastaan, mihin tahansa tarpeeseen valmistamme rakennuksia. Elementit rakennetaan alusta loppuun sisätiloissa, mikä osaltaan estää kosteuden aiheuttamat ongelmat, alustaa Marko Koivisto M-Partnersilta.

 Saunan eristyksessä FF-PIR on
kustannustehokkain kokonaisratkaisu, jossa sokkelin laatoitus tehdään suoraan
levyn pintaan.   Saunan eristyksessä FF-PIR on kustannustehokkain kokonaisratkaisu, jossa sokkelin laatoitus tehdään suoraan levyn pintaan.  

FF-PIR puolitti rakenteen paksuuden

‒ Eristeinä olemme käyttäneet jo pitkään Finnfoamin tuotteita. Nykyään FF PIR -levyt soveltuvat tarkoituksiimme erinomaisesti. Lämpöarvo on parempi kuin millään kilpailevalla ratkaisulla, ja rakenteet saadaan ohuemmiksi. Esimerkiksi villaan verrattuna rakennepaksuus on lähes puolet pienempi, M-Partnersin ostoista vastaava Koivisto kertoo.

 
Julkaistu
19.3.2018