Tilaa kattoremontti nyt!

Kunnolla asennettu katto ja mielenrauhaa 50 vuodeksi - tämän helpommaksi kattoremontti ei tule.

Valitsemalla Ruukin asennuspalvelun voit olla varma, että kattosi asennetaan asianmukaisesti. Ammattilaisemme hoitavat kattoremontin suunnittelusta asennukseen. Saat täydellisen kattopaketin, joka sopii sinun ja kotisi tarpeisiin.

Ruukki® 50 Plus laatuluokan takuu on markkinoiden pisin kokonaistakuu kattotuotteelle. Sen esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Ruukin valmistamien kattoprofiilien takuu on aina kokonaistakuu kattotuotteelle, ei pelkkä raaka-aine takuu. Vastaamme tuotteidemme laadusta alusta loppuun saakka.

Kaikki Ruukin asentamat katot rekisteröidään.

Ruukki 50 Plus laatuluokassa käytetään aina uutta GreenCoat raaka-ainetta. Ruukin kattotuotteiden ominaisuudet ovat markkinoiden parhaat. 

Kattoremontti tekee ihmeitä kotisi ilmeelle.Kattoremontti tekee ihmeitä kotisi ilmeelle.

Sadevesijärjestelmät 30 vuoden takuulla

Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Laadukkaan sadevesijärjestelmän muotoilu miellyttää silmää ja on myös toiminnallisuuksiltaan huippuluokkaa. Sileäksi muotoillut mutkat vähentävät roskien kerääntymistä. Kätevät ulkopuoliset kiinnityskoukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä haittaa puhdistusta.

Sadevesijärjestelmän kaikki osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta 0,6 mm teräksestä. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppoja asentaa. Valmis sadevesijärjestelmä on lähes huoltovapaa. Kevyt puhdistus vuosittain riittää antamaan kodillesi parhaan suojan sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Sadevesijärjestelmämme ovat erittäin korkealaatuisia ja ääriolosuhteissa testattuja - 30 vuoden takuulla.

Helmikuun tarjous:
Katon ostajalle sadevesijärjestelmät -30 %

Tarjous yli 50 hm²:n kattopaketille. Toimitukset 31.3.2019 mennessä. Tarvittava sadevesijärjestelmä vaihtelee kohdekohtaisesti. Esimerkiksi 30 m kourua ja 4 kpl alastuloja: etu 200 €.

Jätä yhteydenottopyyntö sivun alalaidasta


Kattoremontti alkaen 180 €/kk

Ruukin kautta saat apua myös rahoituksen järjestämiseen. Ruukin kattorahoitus on helppo tapa rahoittaa kattoremontti joustavasti, ilman vakuuksia ja takaajia. Ruukin kattomestari hoitaa kanssasi kaikki rahoitukseen liittyvät paperityöt, pankissa käyntiä ei tarvita. Rahoituksen myöntää Pohjola Pankki Oyj.

  • Voit saada luottoa jopa 25 000 euroa ja minimikuukausierä on vain 1,7 % luoton määrästä.
  • Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia. Sinun tulee luonnollisesti olla hoitanut raha-asiasi hyvin.
  • Saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa rahoituksen alkuun.
  • Maksuja on helppo ennakoida, sillä maksat luottoa takaisin kuukausittain tasaerissä.
  • Maksuohjelma joustaa tarvittaessa. Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa. Sinulla on mahdollisuus lyhennys- ja maksuvapaisiin kuukausiin. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois milloin vain – ilman ylimääräisiä kuluja.


Millaiset kuukausierät sinulle sopisivat? Rahoituslaskuri auttaa remontin suunnittelussa. Laske millaisella kuukausittaisella lyhennyserällä sinä saisit kotiisi uuden katon.
 

Klikkaa laskuriin >>

Jätä yhteydenottopyyntö Kattomestarille


 
Päivitetty
25.2.2019