Paranna mökin sisäilman laatua aurinkoilmakeräimellä

Rakennuksen kosteudenpoistoa ja ilmanvaihtoa voidaan tehostaa edullisesti ja ympäristöystävällisesti Solarventi-aurinkoilmakeräimellä. SolarVenti toimii aurinkoenergialla eikä tarvitse sähköliitäntää. Sen käytöstä ei aiheudu kuluja eikä sitä tarvitse huoltaa.

Tunkkainen ilma paranee

Kesämökin, varaston tai muun ulkorakennuksen sisäilma saattaa tuntua varsinkin talven jälkeen ummehtuneelta ja kostealta. Ikkunoihin voi tiivistyä vesihöyryä. Nämä ovat merkkejä liian korkeasta kosteudesta ja olemattomasta ilmanvaihdosta. Kosteus ja homevauriot uhkaavat rakenteita, jos tilat jätetään vähäiselle lämmitykselle tai ilman lämmitystä ja kosteudenpoisto ei ole riittävä.

SolarVenti-aurinkoilmakeräin poistaa rakennuksesta kosteuden ja raikastaa sisäilmaa sekä tukee lämmitystä.

Koska SolarVenti ei tarvitse sähköä, se on erinomainen ratkaisu myös sähköistämättömiin rakennuksiin. SolarVenti-järjestelmän perustus- ja käyttökulut ovat edullisemmat kuin esimerkiksi mekaanisen, lämpöä kierrättävän sähköisen tuuletuslaitteiston tai vaikkapa ilmalämpöpumpun. SolarVenti toimii ilman sähköliitäntää auringon voimalla ja on huoltovapaa sekä erittäin ekologinen. SolarVenti on luotettava ja pitkäikäinen, joten sille myönnetään peräti 5 vuoden takuu.

Jätä yhteydenottopyyntö

Näin SolarVenti toimii

SolarVenti-ilmakeräimessä on puhallin. Auringonsäteily lämmittää aurinkokeräimen mustan lämmönkeruupinnan, ja keräimen sisällä oleva ilma lämpenee. Paneeliin on integroitu pieni aurinkokenno, joka tuottaa puhaltimen tarvitseman sähkön. Kun aurinko paistaa, puhallin käynnistyy automaattisesti ja puhaltaa paneelin sisällä lämmenneen kuivan ja raikkaan ilman rakennuksen sisälle.

Näin SolarVenti asennetaan seinän läpi.Näin SolarVenti asennetaan seinän läpi.
SolarVenti-aurinkoilmakeräin asennetaan seinälle tai katolle paikkaan, johon auringon säteily osuu esteettä. SolarVentin asentaminen itse on kohtuullisen helppo tehtävä. Tarvittaessa asennukseen voi käyttää ammattilaisen palveluja.

SolarVentin perustoimitukseen kuuluu kaikki normaali seinäasennukseen liittyvät tarvikkeet. Jos asennus tehdään katolle, hankitaan erikseen SolarVentin vesitiivis kattoasennussarja.

SolarVenti parantaa sisäilmaa esimerkiksi kesämökissä, omakotitalossa, autotallissa, konehallissa, varastossa, kellarissa, matkailuvaunussa, ja huvimajassa. SolarVenti sopii loistavasti myös rossipohjan tuuletukseen!
SolarVentin mallit SV3, SV7, SV14, SV20 ja SV30 sopivat edellämainittuihin kohteisiin. Tuotteesta on myös erillinen tehokkaampi kellariversio malleista SV14, SV20 sekä SV30 vaativiin kellarityyppisiin kohteisiin. Näistä saat lisätietoja maahantuojalta.

SolarVentit myy Biolan Ekoasuminen Oy. Tilaa verkkokaupasta suoraan kotiisi.
Nyt rahtivapaasti! Katso myös 31.3.2020 asti voimassa olevat tarjoukset!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
3.3.2020