Juhlat alkaa eteisestä

Meillä on kesällä juhlat, onko teillä? Ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, vuosipäivät ja muut perhejuhlat on ihanaa viettää omassa kodissa ja kutsua ystävät ja sukulaiset kylään. Puutarhassa voidaan tavata vaikka pienissä häissä. Juhlien kynnyksellä sitä toivoo, että koti ja piha olisivat mahdollisimman edustavassa kunnossa. Maaliskuussa kannattaa aloittaa kodin raivaaminen ja huhtikuussa pihan kunnostus kesän juhlia varten. Moni tekee juhlien alla pientä pintaremonttia. Muistan, että aikanaan omien ylioppilasjuhlieni alla vanhemmat tapetoivat aulan ja olohuoneen uusiksi. Naapurustossa rakennettiin juhliin uusi kesäterassi.

Eteinen on se paikka, missä vieraat astuvat sisään juhliin ja saavat kokea tapahtuman ensitunnelman. Onko sinun eteisesi juhlakunnossa? Onko eteinen siisti ja kutsuva, vieraidenkin takeille ja kengille tilaa? Meillä ei ollut. Avonaulakossa roikkui takkeja sikin sokin, kenkäteline pursuili ja eteisen pinnat henkivät 90-lukua. Itsellekin kotiin tulon ja kotoa lähdön hetki tuotti lähinnä ahdistusta eteisen jatkuvan kaaoksen keskellä. Avonaulakkoa ja epämääräisiä koukkuja seinällä ei vain saa viihtyisäksi.

Eteisen remontti oli yllättävän nopea ja vaivaton projekti. Vanhat kalusteet purettiin hetkessä pois, ja kellastuneet paneelit maalattiin itse raikkaan valkoiseksi. Vanha muovimattolattia sai päälleen uuden laminaatin sekä mittojen mukaan hankitun kurastopperin. Lopuksi asensimme eteiseen omien tarpeidemme ja toiveidemme mukaan räätälöidyn Tank-kaapiston liukuovilla. Tankin modulit napsahtelevat näppärästi paikoilleen ilman erikoisia työkaluja ja lopputulos on huoliteltu. Kyllä nyt kelpaa kutsua ystäviä kylään! Ja mikä parasta: nautin joka päivä siististä ja tyylikkäästä eteisestämme, kotiin on ihana tulla ja voi myös aamuisin lähteä hyvillä mielin.

Maaliskuussa Tank tarjoaa eteisen kalusteista 25 % alennuksen. Kun teet tilauksen nyt, ehdit laittaa eteisen kuntoon ennen kesää.
 

Tankissa-blogi

Tank tarjoaa apua kotien järjestyksenpitoon moderneilla Tank-ratkaisuilla – yksilöllisesti. Säilytysguru Mira Ahjoniemen Tankissa-blogissa on asiaa ilmiöistä ja ideoista kodeissa sekä kotien ympäriltä. 
Tutustu Tankissa-blogiin
 
Julkaistu
12.3.2018