Tämän helpommaksi ei takkaremontti voi tulla

Oletko jo kauan pohtinut, että takallesi tulisi tehdä jotain? Onko se kaikkea muuta kuin sellainen kuin toivoisit? Nyt ei kannata enää miettiä takan vaihtoa, mikäli vaihto on johtunut siitä, että takanvaihto on työlästä. Tiesithän, että takkaremontin voi tehdä myös helpolla tavalla? Ilmoitat vain Tulikivelle, koska vanha takka puretaan ja minkälaisen Tulikivi-takan haluat sen tilalle. 

Takkaremontin neljä helppoa askelta

  1. Suunnittelu – Millainen takka kotiisi sopii? Hyödynnä uunimestarin ilmainen kotikäynti jo suunnitteluvaiheessa.
  2. Purku ja valmistelut – Uunimestari hoitaa purun siististi ja valmistelee tilan uutta takkaa varten.
  3. Toimitus ja asennus – Takka toimitetaan mallista riippuen joko kokonaisena tai osissa. Uunimestari huolehtii asennuksesta sekä loppusiivouksesta.
  4. Käyttöönotto – Nauti uudesta takastasi ja sen tuomasta pehmeästä lämmöstä.

Hyödynnä tulisijan vaihtajan tarjous — voimassa vain rajoitetun ajan!

Tulikiven asiantuntevat uunimestarit ovat purkaneet ja asentaneet takkoja jo vuosikymmenten ajan. Nyt 200 ensimmäiselle tulisijan vaihtajalle kaupan päälle 500 € lahjakortti Power-kodinkoneliikkeeseen.

Takan vaihto kannattaa tehdä nyt, sillä vaihtaessasi vanhan takkasi uuteen Tulikivi-tulisijaan saat kaupan päälle 500 € Power-lahjakortin kodinkoneliikkeeseen. Takan vaihto kannattaa tehdä nyt, sillä vaihtaessasi vanhan takkasi uuteen Tulikivi-tulisijaan saat kaupan päälle 500 € Power-lahjakortin kodinkoneliikkeeseen.

Uusi takka vanhan tilalle

Tulikivi tarjoaa sinulle mahdollisuuden korvata vanhan takkasi uudella ja tehokkaammalla. Saat avuksesi ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus niin takan asennustyöstä kuin myös vanhojen tulisijojen purkamisesta kotiasi kunnioittaen. Vanhan tulisijan voit korvata uudella varaavalla Tulikivi-tulisijalla, kun haluat säästää lämmityskustannuksissa tai vaikka haluat lisäominaisuutena valmistaa herkullista ruokaa. Varaava tulisija on ainoa sähköstä riippumaton lämmitysmuoto — johon eivät myrskyt tai sähkön hinnankorotukset vaikuta!

Mitä sitten hyödyt uuden varaavan takan hankinnasta?
Ensimmäisen muutoksen huomaat kotisi lämpötilassa, sillä varaava tulisija luovuttaa hiljalleen pehmeää ja miellyttävää lämpöä. Myös lämmityskustannuksissa tapahtuvan säästön huomaa nopeasti, sillä Tulikiven takan ansiosta lämmität kotisi pienellä puumäärällä pitkään ja puhtaasti. Vanhemmat takat ovat yleensä kooltaan massiivisia verrattuna nykytakkoihin, jotka ovat kooltaan pienempiä ja tehokkaampia, joten saat kotiisi myös lisätilaa. Tulikiven keraamisen takkamalliston leivinuuneissa sinulla mahdollisuus valmistaa herkullisia ruokia perheellesi leivinuunin lämmössä. – Ja viimeiseksi, mikä olisikaan sen rentouttavampaa kuin nauttia pimenevistä illoista elävän tulen äärellä omalla sohvalla.

Tulikivi huolehtii takkaremontin jokaisesta vaiheesta

Ensimmäinen askel kohti uutta takkaa on Tulikiven uunimestarin ilmainen kotikäynti. Yhdessä uunimestarin kanssa valitset kotiisi parhaiten soveltuvan takan, hän ehdottaa, miten sinun tulisi edetä ja samalla arvioi työn aikataulun sekä laajuuden. Tarjouksen kokonaisuudesta saat omaan sähköpostiisi. Kun tilaus on tehty, ottaa Tulikivi asian hoidettavakseen ja sinä voit rentoutua.

Tarvittavista purkutöistä huolehtii uunimestari. Vanhan takan ympäristö suojataan asianmukaisesti, jotta kotisi pysyy siistinä. Vanhaa takkaa ei ole tarkoitus purkaa suurieleisen näyttävästi, vaan huolellisesti ja siististi. Takan paikka siistitään ja valmistellaan uutta Tulikivi-takkaasi varten. Ammattilainen tasoittaa pinnat, siirtää hormiliitännän, pinnoittaa ja siistii – tarvittaessa myös vahvistaa lattian.

Valitsemastasi mallista riippuen uusi takkasi tuodaan paikalle joko osissa tai kokonaisena. Uunimestari tarkistaa toimituksen täydellisyyden ennen muuraustyön aloittamista. Takan ollessa valmis, liitetään se asianmukaisesti hormiin ja vaikka talosi vesikiertoon. Sinun kantaessasi lämmityspuita sisälle, siistii uunimestari työnsä jäljet.

Tulikivi huolehtii vanhan takan purkamisesta.Tulikivi huolehtii vanhan takan purkamisesta.

Asennustyön jälkeen alkaa tärkein vaihe: takkatulesta ja pehmeästä Ololämmöstä nauttiminen. Tulisijan kokoamisessa käytetty laasti kuivuu pieniä pesällisiä polttamalla noin viikon kuluessa. Varaava Tulikivi-takkasi antaa lämpöä ja tunnelmaa vuosia eteenpäin. Tulikivi antaakin takoilleen kattavan takuun.

Yksilöllisesti alusta loppuun

Meiltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa meille koska vanha puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat sen tilalle.
 
Hoidamme puolestasi myös mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon ja oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Pyydä tarjous siitä kokonaisuudesta, joka on juuri sinulle tarpeellinen! Nauti kylminä iltoina uuden, tehokkaan takan lämmöstä ja tunnelmasta!

Ota yhteyttä sinua lähimpään Tulikivi-studioon, niin saat kotiisi kunnon lämmittäjän!

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on nauttia takastasi.Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on nauttia takastasi.

Mietitkö takan vaihtoa?

Kutsu ihmeessä Tulikiven Uunimestari vierailulle. Tulikiven Uunimestari tekee sinulle tarjouksen vanhan tulisijasi purkamisesta sekä tarpeisiisi parhaiten soveltuvasta uudesta kokonaisuudesta.

Voit kutsua Uunimestarin kylään tästä.

Uunimestarit auttavat sinua myös Tulikivi-studioilla. Katso lähin studiosi täältä.

Tulikiveltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa, milloin vanha tulisija puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat tilalle. Tulikivi huolehtii puolestasi mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon sekä oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Tarjouksen saat juuri sellaisesta kokonaisuudesta kuin sinä tarvitset. 

Tutustu Tulikiven mallistoon
 


 
Julkaistu
12.3.2018