Uponor kehitti uuden ohuen Comfort E -lattialämmityksen

Uponor toi markkinoille sähköisen Uponor Comfort E -lattialämmityksen. Ohut, vain 3 mm korkea kaapelimatto on helppo asentaa uudis- ja saneerauskohteisiin. Asennus onnistuu ilman erikoistyökaluja tai liimaa. Lattia lämpenee nopeasti ja tuo lisämukavuutta asumiseen.
 

Vain 2 tai 3 mm lisää korkeutta

Uponor Comfort E soveltuu hyvin sekä uudisrakennuksiin että peruskorjauskohteisiin. Se sopii laatoitetulle lattialle, laminaatti-, parketti- ja vinyylilattiapäällysteille – niin märkään kuin kuivaan rakentamiseen. Kaapelimaton erittäin matala rakenne ei korota lattiaa tarpeettomasti. Kuiviin tiloihin soveltuvan lämmitysmaton paksuus on alle 2 mm. WC- ja kylpyhuonetiloihin sopivan lämmitysmaton kaapelin paksuus on 3 mm. Asennukseen ei tarvita erillistä liimaa, sillä lattialämmitysmaton taustapuolen liimapinta varmistaa nopean ja pysyvän asennuksen.

- Matto on helppo asentaa myös pieniin tai erityisen muotoisiin huoneisiin. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja tai liimoja, mikä tekee työn todella helpoksi. Kehitystyön tuloksena on saatu aikaan erinomaisen toimiva tuote sekä asentajille että käyttäjille, Uponorin lattialämmityksen tuoteryhmäpäällikkö Saija Matikka vahvistaa.

Comfort E -lattialämmitysmatto kuivaan huonetilaanComfort E -lattialämmitysmatto kuivaan huonetilaan

Helppokäyttöisyys on etu

Uponor Comfort E tuo asumiseen mukavuutta. Lattia lämpenee nopeasti vain muutamassa minuutissa ja lämpö jakautuu optimaalisesti kaapelimaton rakenteen ansiosta. Energian säästöön ja askeläänten vaimentamiseen lattialämmitysmaton alle suositellaan Uponor-eristelevyjä.

Mukavuuden voi maksimoida liittämällä lämmitykseen alkuperäisen Uponor-ohjauksen. Valittavana on joko valintalevyllä varustettu tai digitaalinen, ohjelmoitava termostaatti, joka mahdollistaa mm. lämmityskustannusten seurannan.

Lämmitysmaton määrän laskeminen

Laskettaessa tarvittavaa neliömäärää, on huomioitava, ettei lämmitysmattoa saa asentaa kiintokalusteiden alle. Neliömäärän tarvetta vähentää myös se, että seinien ja kiintokalusteiden viereen jätetään 6 cm:n tila.

Comfort1_1280x720

Tuote löytyy Rakentaja.fi Verkkokaupasta

Tuote on saatavissa Verkkokaupasta

Lue lisää Uponorin sivuilta.

 
Julkaistu
7.5.2018