Täyslämmin huvila

Viihtyisää vapaa-aikaa ympäri vuoden

Kastellin Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat samaa korkeaa tasoa kuin Kastellin omakotitaloissa.

Toimivassa ja tasokkaasti varustellussa huvilassa on mukava viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa. Ja joskushan voi myös tehdä etätöitäkin rauhoittavan luonnon keskellä.

Tutustu Kastelli-huvila mallistoon

Tilaa Kastellin huvilaesite

Täyslämmin rakenne säästää energiaa

Kastelli-huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan. Seinä on saumaton ja joka kohdastaan energiatiivis. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä, säästää energiaa eikä kovakaan tuuli tai pakkanen tule sisälle pilaamaan lomatunnelmaasi.

Kastelli-huvilassa on aito puurunko, joka ei painu eikä tuota ongelmia suurenkaan lumitaakan alla. Ovet ja ikkunat avautuvat vuosienkin kuluttua normaalisti.

Saumatonta tunnelmaa

Kastelli-huvilan seinä on saumattomuutensa ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellisin alusta kaikenlaisille tapeteille ja laatoille. Nyt voit luoda vapaa-ajan asuntoonkin haluamasi tunnelman.

Tapetit eivät ryppyile ja liikkumaton seinäpinta takaa, että laatat eivät halkeile. Tai, jos haluat puupintaa, niin sekin onnistuu: paneelia pystyyyn ja vaakaan tai hirsitunnelmaa hirsipaneelilla. Rakenne ei rajoita - valitse vapaasti.

Toiveiden huvila valitsemallasi tavalla

Kastellilta saa tuuden huvilasi omien toiveittesi mukaan. Valintasi tukena sinulla on markkinajohtaja Kastellin Suomen laajin huvilamallisto. Monet suosikkimallit on saatavissa joustavasti Viittä Vaille Valmiina, mikä sisältää jopa LVIS-työt. Koko laajan Kastelli-malliston saat Peruspakettina, jolloin voit toteuttaa yksilöllisemmätkin toiveesi.

Millaiset ovat Sinun toiveesi? Tutustu eri mallisto- ja toimitusvaihtoehtoihin ja valitse niistä mieluisin kokonaisuus. Ota yhteyttä Kastelli-kauppiaaseen ja tule rohkeasti keskustelemaan.

Siimes, 2 mh, tupa, keittiö, khh, sauna, huoneistoala 70 m², kerrosala 80 m²

Reilun kokoinen tupakeittiö laajenee kesäaikaan joustavasti terassille, jonne on toinen suora yhteys myös saunatiloista. Makuuhuoneet erottaa toisistaan avara eteinen, joka yhdistyy mukavasti osaksi oleskelutiloja. Laadukkaaseen huvilaelämään kuuluu tietysti kodinhoitohuone, jossa on reilut tilat pyykinkäsittelylle ja myös pukeutumiselle. Siimes-huvilan selkeä arkkitehtuuri sopii suomalaiseen luontoon. Reilujen, eri suuntiin avautuvien ikkunoiden kautta huvilaan tulvii valoa ympäri vuoden.

Kastelli-huvila SiimesKastelli-huvila Siimes

Luonto 55, mh, keittiö, olohuone, saunatupa, sauna, huoneistoala 55 m², kerrosala 37 m²

Luonto 55 -huvilan oleskelutilat laajenevat pariovien välityksellä katetulle terassille, josta on yhteys saunaosastoon. Lasitettuna terassista tulee viihtyisää lisätilaa lähes ympärivuoriseen käyttöön. Suuret ikkunat ja vino sisäkatto luovat avaruutta ja valoisuutta modernin huvilan oleskelutiloihin. Mahuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.

Kastelli-huvila Luonto 55Kastelli-huvila Luonto 55
 
Julkaistu
5.3.2018