• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin Osta talo verkosta -palvelu laajenee – uusi 101 neliön malli

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 28.05.2018
20183_51911.jpg

Play 101

Kastellin Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa Play-malliston talon suoraan verkosta. Talon ostaminen verkosta on edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa verrattuna tavanomaiseen ostoprosessiin. Play 82 ja Play 85 -mallien lisäksi valikoimaan on tuotu uusi, tilavampi 101 neliön malli. Taloonsa voi tietyissä raameissa valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet.

Osta talo verkosta

-palvelu helpottaa ostoprosessia, kun asiantuntijoiden valitsemat modernit vaihtoehdot helpottavat talon suunnittelua. Talon ostaminen palvelussa tapahtuu pelinomaisella työkalulla, jonka avulla näet suoraan, kuinka tehdyt valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen ja talon hintaan.

Osta talo verkosta -palvelussa voit valita, millä huoneilla käytettävissä olevan tilan täytät: haluatko useamman makuuhuoneen, saunan tai esimerkiksi vaatehuoneen. Palvelussa valitset myös talon sisustuksellisen linjan ja lisävarusteet, kuten terassin ja autokatoksen. Kun valinnat on tehty ja haluat ostaa talon, lähetät alustavan tilauksen Kastellille. Kastellin kauppias on tämän jälkeen yhteydessä sinuun, käytte suunnitelman ja tonttiasiat läpi ja kauppa on valmis. Alustava tilaus ei kuitenkaan sido mihinkään.

Uusi tilavampi Play 101

Osta talo verkosta -palvelun ensivaiheessa valikoimassa oli kaksi talomallia, 82 m² ja 85 m² kokoiset Play-talot. Palautteen perusteella valikoimaan haluttiin tuoda myös tilavampi malli, joka sopii esimerkiksi nelihenkiselle perheelle. Kastellin koko valikoiman myydyin talokoko on 100 m². Uuden Play 101 -mallin pohjaratkaisuun on otettu mallia Kastellin Verso-talosta, joka on yksi suosituimmista malleista.

Verkossa ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia - säästöä yli 10 %

Play-talo on suunnittelu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi kodiksi, joka taipuu erilaisiin tarpeisiin. Play-talossa ei ole mitään ylimääräistä, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen. Play-taloa myydään vain muuttovalmiina ratkaisuna.

Hintaetua syntyy, kun talon suunnitteluun ei tarvitse käyttää erikseen aikaa. Play-talon suunnittelutyökalu auttaa hahmottamaan, mistä osatekijöistä talon hinta muodostuu ja missä voit säästää. Play-talo on suunniteltu räätälöitäväksi vakioiduissa raameissa ja vakiointi laskee hintaa huomattavasti. Lisäksi säästöä syntyy, kun ostaminen tapahtuu virtaviivaisesti suoraan verkossa.

Play-talo tulee verkosta ostettuna yli 10 % edullisemmaksi kuin saman kokoluokan Economy-talo. Verkosta ostaminen onkin edullisin tapa rakentaa muuttovalmis talo. Vaikka Play-mallisto ei olisikaan paras vaihtoehto juuri sinulle, auttaa se kuitenkin talohaaveiden edistämisessä, hinnan hahmottamisessa ja oman kodin suunnittelussa.

20183_51912.jpg

Sopiva talopaketti jokaiselle rakentajalle

Kastellin laajaan valikoimaan kuuluu 18 persoonallista talomallistoa, jokaisessa useita erikokoisia talomalleja valittavaksi sellaisenaan tai suunnittelun pohjaksi.

Tutustu Kastellin toimitusvaihtoehtoihin.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

3434_152675362_202056141712.jpg
Tämän vuoksi muuttovalmis hirsikoti on luonnollinen valinta
Hirsi on ollut vuosisatojen ajan tärkeä rakennusmateriaali kaikessa rakentamisessa, mutta nyt 2020-luvulla siitä on nousemassa alati kasvava rakennustrendi. Yhä useampi talonrakentaja toivoo kotinsa muodostuvan hirrestä, jolloin oma koti on varmasti ja vankasti luonnonmukainen ratkaisu. Kastelli lanseerasikin toukokuussa 2020 hirsitalomalliston, Hirsi-Kastellin, joka on mahdollista saada muuttovalmiina ratkaisuna.
20209_66807.jpg
Kaupunkimaisemaan sopiva hirsitalomallisto
Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.
20225_78397.jpg
Hurmaava vastarakennettu Aisti-hirsikoti ihastuttaa tänä vuonna Naantalin Asuntomessuilla
Kesän 2022 asuntomessut järjestetään Naantalin upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien naapurissa. Kastellin näyttäviin koteihin pääset tutustumaan kohteissa 7 ja 11. Kohteessa 11 on saaristomaiseman inspiroima Kastelli Kultaranta 123/142 -talomalli ja kohteessa 7 on tässä artikkelissa esiteltävä Aisti 135/150 -talomalli. Aisti 135/150 syntyi Hirsi-Kastellin Aisti-talomallista ja asukkaiden yksilöllisten toiveiden yhdistelmästä.
20198_59652.jpg
Keraaminen kennoharkko pientalorakentamisessa
Kennoharkot valmistetaan luonnonmateriaaleista pääraaka-aineena savi. Massiivinen, hengittävä runkorakenne on energiataloudellinen ja kosteusteknisesti turvallinen.
julkisivutiili vuolu raot kaikki sävyt
Tiiliarkkitehtuuria Helsingin Jätkäsaaressa
Helsingin merellisillä asuinalueilla, kuten Jätkäsaaressa, tiili on yleisin julkisivumateriaali. Kestävyyden merkitys korostuu vaativissa olosuhteissa, ja ilmaston muuttuessa säärasitukset ovat entistä voimakkaampia. Tiilen käyttöä puoltaa paitsi rakenteellinen kestävyys, myös esteettiset seikat. Tiili kestää erittäin hyvin ajallista kulumista ja likaantumista, ja sen huolloksi riittää monessa tapauksessa pelkkä puhdistus aika ajoin. Koska tiilipinta muodostuu pienistä palasista, on yksittäiset rikkoutumiset suhteellisen helppo korjata.
20182_51810.jpg
Talvi on oiva aika asentaa lasiterassi
Katseletko haikeasti ikkunasta ulos paksun lumipeitteen peittämää terassia ja odottelet jo lämpimämpiä kelejä, jotta pääset somistamaan terassia kesäkuntoon. Lasitetulle terassille kevät tuleekin aikaisemmin. Lasitetulle terassille pääsee kevätaurinkoon aamukahville aikaisemmin kuin naapuri, joka vasta haaveilee terassinsa lasittamisesta.Tilaa maksuton esite

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton