Lomahetkiä arjen keskellä

Mitäpä jos voisit viedä asumisen uudelle tasolle? Yhdistää helpon arjen ja vapaa-ajan luksuksen. Viihtyisyys on toimivuuden lisäksi kodin tärkein elementti, joka on ollut lähtökohtana uuden Kaarna 100+20 talomallin suunnittelussa.
 

Retki saunatuvalle

Kodin ja loma-asunnon yhdistäminen tuo mökkeilyn ”takapihalle”. Kaarna 100+20 talomallissa päärakennukseen terassilla ja katoksella yhdistetty saunatupa toimii ulkosaunan lisäksi tarvittaessa vierasmajoitustilana, työhuoneena sekä modernina mökkinä. Saunominen ja illan vietto omassa rauhassa tuo arkeen loman tuntua. Avaralta lasitetulta terassilta voi ihailla ympäröivää luontoa ja auringonlaskua myöhempäänkin iltaan.
 

Muunneltavuutta tarpeen mukaan

Jetta-Talon Kaarna 100+20 talomallissa on kiinnitetty erityisesti huomiota muunneltavuuteen sekä ulko-oleskelutiloihin. Oleskelutilat ovat väljät ja luonto tulee lähelle sisätiloihin suurten ikkunoiden kautta. Lasitettu terassiosuus jatkaa sisätiloja ja siellä viihdytään pitkälle syksyyn.

Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä oleva toinen wc/pesutila tuo asumiseen mukavuutta. Lisäksi kodissa on erillinen suihkutila kodinhoitohuoneen yhteydessä, joka on muunneltava – se voi vaihtoehtoisesti toimia vaatehuoneena, erillisenä arkieteisenä tai kuvan mukaan yhteisenä kylpyhuoneena esim. perheen lasten käytössä. Vastaavasti kumpi tahansa ylimääräisistä suihkutiloista voidaan muuttaa vaatehuoneeksi.
 

Kaarna 100+20

Kerroksia: 1
Huonemäärä: 4h + k&rkt. + saunatupa
Huoneistoala: 100m2+20m2
Kerrosala: 114m2+26m2

Toteuta unelmiesi koti vähällä vaivalla

Asumismieltymykset, perhekoko, toiveet tilojen käytännöllisyydestä sekä viihtyvyydestä ohjaavat uuden kodin suunnittelua. Talon rakentaminen on muuttunut vuosien saatossa ja nykyään unelmien koti on toteutettavissa helposti ja vähällä vaivalla.

Suomalaisen puutalovalmistajan, Jetta-Talon mallisto kestää alkaa ja on täynnä hyväksi koettuja tilaratkaisuja monenlaiseen tarpeeseen. Jokainen talomalli on myös muunneltavissa yksilöllisesti. Pohjaa voidaan venytellä, seinien, ovien ja ikkunoiden paikkaa muutella, poistaa tai lisätä. Luonnospalvelu mahdollistaa eri toteutusvaihtoehtojen helpon suunnittelun.Katso lisää Jetta-Taloista

Haluan lisätietoa


 
Päivitetty
28.2.2018