• Etusivu
  • Varusteet

Monitoimisaha on verraton apu puutarhatöihin ja kotiverstaalle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 24.02.2023
20206_65680.jpg

Pihapuiden oksat on helppo leikata monitoimisahan avulla. Johdottomuus tuo vapautta työskentelyyn, ja vaihdettavan litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis.

Sahaustyöt hoituvat monitoimisahalla ennennäkemättömän helposti. Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä. Boschin laadukkaalla teräteknologialla varustettu AdvancedCut-monitoimisaha helpottaa jokaisen kotinikkarin sahaustöitä. Se sopii sekä vasta-alkajille että kokeneillekin tekijöille.

Tehokas ja kätevä ketjusaha

Bosch AdvancedCut -ketjusahan toiminta perustuu NanoBlade-teknologian pyörivään ketjuun, joka koostuu neljän millimetrin kokoisista ketjunivelistä. Se varmistaa, että NanoBlade-sahat leikkaavat erityisen tarkasti ja tärisemättä.

Bosch AdvancedCut 18 on erittäin kätevä ja monipuolinen 18 V:n akkusaha, joka mahdollistaa myös vapaakätisen sahauksen ilman työkappaleen kiinnittämistä. Saha soveltuu erinomaisesti suorakulmaisiin sahauksiin sekä upotussahauksiin. Astetta kevyempi Bosch EasyCut 12 -saha toimii 12 V:n akulla soveltuen vastaaviin käyttökohteisiin.

Monitoimisahalla onnistuu kätevästi myös levyjen tärinätön sahaus niin sisä- kuin ulkotiloissa.
Monitoimisahalla onnistuu kätevästi myös levyjen tärinätön sahaus niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Monitoimisaha, joka on huoltovapaa ja käyttövalmis

Huoltovapaa työkalu ei kaipaa voitelua, teroittamista tai kiristämistä. Laitteen tehokas hiiliharjaton EC-moottori varmistaa nopean sahauksen ja suuren leikkauskapasiteetin. Johdottomuus puolestaan tuo vapauttaa työskentelyyn, ja vaihdettavan litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin: oksien ja levyjen tärinätön sahaus onnistuu vaivatta sekä sisä- että ulkotiloissa. Monipuolinen saha soveltuu myös muovin leikkaamiseen.

Monitoimisahan keskeiset ominaisuudet:

  • NanoBlade-teräteknologia mahdollistaa vapaakätisen sahauksen myös ilman työkappaleen kiinnittämistä
  • Monipuoliset sahausmahdollisuudet sekä sisällä että ulkona
  • Nopeat ja taatusti suorat sahaukset uskomattoman helposti
  • Muotoilu, joka mahdollistaa sahauksen reunojen lähellä. Voit esimerkiksi katkaista oksat rungon pinnan läheltä
  • Helppo, turvallinen ja nopea sahanterä vaihto: avaa salpa, vaihda terä ja sulje salpa
  • Ei tarvitse lainkaan huoltoa, koska sahanterää ei tarvitse öljytä eikä teroittaa
  • Litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin. Sen irrotettavaa akkua voi käyttää myös muissa Power for ALL -järjestelmän työkaluissa
20182_51899.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_82259.jpg
Viilennystä työskentelyyn akkukäyttöisellä puhaltimella
Lämpimällä ilmalla työskentely saa hien pintaan ja jaksamisteho laskee. Apu tähän löytyy tehokkaasta akkukäyttöisestä tuulettimesta, joka on helppo ottaa mukaan sinne missä viilennystä tarvitaan.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
Bosch EasyChain
Sahaa oksia nopeasti ja helposti
Saha on puutarhanhoidon yksi perustyökaluista. Tarpeita oksien sahaamiseen tulee niin siistimisten, harvennuksien kuin puun kaadon yhteydessä. Myös erilaisissa rakennusprojekteissa sahaa tarvitaan lähes aina. Perinteinen käsisaha on kaikille tuttu luottopeli, mutta nyt sahaustyöt voi hoitaa aiempaa nopeammin ja vähällä vaivalla − vain liipaisinta painamalla. Uusi akkukäyttöinen akkuoksasaha on kompakti ja tehokas työkalu kodin erilaisissa sahaustöissä.
20215_70448.jpg
Nyt kannattaa hankkia uusi ruohonleikkuri - kevään kampanja alkoi!
Tasainen, lyhyt ja vehreä nurmikko tekee pihasta näyttävän. Nurmikon leikkuuseen kannattaa ehdottomasti hankkia kunnon ruohonleikkuri, jolla työ käy helposti, tehokkaasti ja hiljaisesti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton