Uudenlainen monitoimisaha puutarhatöihin ja kotiverstaalle

Sahaustyöt hoituvat nyt ennennäkemättömän helposti. Puutarhan oksien katkaisu, hyllytasojen sahaus tai puulaatikon paloittelu onnistuvat käden käänteessä. Boschin uudella teräteknologialla varustettu AdvancedCut-monitoimisaha helpottaa jokaisen kotinikkarin sahaustöitä. Se sopii sekä vasta-alkajille että kokeneillekin tekijöille.
 

hmcut045

Tehokas ja kätevä ketjusaha

Bosch AdvancedCut ketjusahan periaate lyhyesti kuvattuna: NanoBlade-teknologia perustuu pyörivään ketjuun, joka koostuu neljän millimetrin kokoisista ketjunivelistä. Se varmistaa, että NanoBlade-sahat leikkaavat erityisen tarkasti ja tärisemättä.

Bosch AdvancedCut 18 on erittäin kätevä ja monipuolinen 18 V:n akkusaha, joka mahdollistaa myös vapaakätisen sahauksen ilman työkappaleen kiinnittämistä. Saha soveltuu erinomaisesti suorakulmaisiin sahauksiin sekä upotussahauksiin. Astetta kevyempi Bosch EasyCut 12-saha toimii 12V akulla soveltuen vastaaviin käyttökohteisiin.
 

hmcut044

Huoltovapaa ja käyttövalmis

Huoltovapaa työkalu ei kaipaa voitelua, teroittamista tai kiristämistä. Laitteen tehokas hiiliharjaton EC-moottori varmistaa nopean sahauksen ja suuren leikkauskapasiteetin. Johdottomuus puolestaan tuo vapauttaa työskentelyyn ja vaihdettavan litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin: oksien ja levyjen tärinätön sahaus onnistuu vaivatta sekä sisä- että ulkotiloissa. Monipuolinen saha soveltuu myös muovin leikkaamiseen.

Keskeiset ominaisuudet:

  • NanoBlade -teräteknologia mahdollistaa vapaakätisen sahauksen myös ilman työkappaleen kiinnittämistä
  • Monipuoliset sahausmahdollisuudet sekä sisällä että ulkona
  • Nopeat ja taatusti suorat sahaukset uskomattoman helposti
  • Uudenlainen muotoilu mahdollistaa sahauksen reunojen lähellä. Voit esimerkiksi katkaista oksat rungon pinnan läheltä
  • Helppo, turvallinen ja nopea sahanterä vaihto: avaa salpa, vaihda terä ja sulje salpa
  • Ei tarvitse lainkaan huoltoa, koska sahanterää ei tarvitse öljytä eikä teroittaa
  • Litiumioniakun ansiosta saha on aina käyttövalmis kaikkiin tehtäviin. Sen irrotettavaa akkua voi käyttää myös muissa Power for ALL-järjestelmän työkaluissa
hmcut038 (1)

 
Päivitetty
6.4.2021