Piipunhattu ja CE-merkityt kattoturvatuotteet suojaavat kotia

Piipunhattu suojaa hormia ja kotia. Ennen tulisijoja on käytetty ympäri vuoden, jolloin piippuun satanut vesi on haihtunut nopeasti. Nykyään tulisijat eivät ole käytössä koko vuotta. Tämä onkin johtanut siihen, että piippu on pitkään kosteana ja vesi rapauttaa piippua. Savupiipun rapautumista voi ehkäistä suojaamalla savupiipun piipunhatulla. Piipunhattu onkin nykyään todella tärkeä hormin suoja.

kattoturvatuotteet_kosken_metalli

Aito ja alkuperäinen piipunhattu

Aito KIKKA-piipunhattu ei ruostu. Ruuvit ovat ruostumatonta terästä ja kansiosa alumiiniseosta.

Piipunhattuja on saatavana myös haponkestävällä kansiosalla. Hattu on todella tukeva ja kestävä. KIKKA-piipunhattu on ainutlaatuinen piipunhattu, jonka osaa asentaa itse. Hattu on pituussuunnassa säädettävä ja siinä on kiinnitysmahdollisuuksia piippuun kuin piippuun. Hatun suojassa piippu ei murene, vaan kestää sortumatta ankarat sään vaihtelut vuodesta toiseen.

Piipunhattu estää vesivahingot

Vesivahingot hormin kautta ovat yleinen ongelma kodeissa. Eli tällaisessa tilanteessa vesi päätyy esimerkiksi takan kautta sisään huonetilaan. Piipusta kulkeutuva vesi saattaa aiheuttaa sen, että takasta voi valua mustaa nokivettä sisätiloihin. Hattu siis estää tehokkaasti kosteusvaurioiden syntymisen eli se suojaa myös taloasi. Piipunhatulla ei suojata ainoastaan savupiippua, vaan myös taloa kosteusvaurioilta, jotka ovat hyvin yleisesti lähtöisin savupiipusta valuneesta vedestä. Piipunhattu parantaa myös vetoa, koska kuiva hormi vetää paremmin kuin kostea.

Ruskea piipunhattu_auki

Oikea piipunhatun muoto ratkaisee

Kaareva muoto lisää piipunhatun tukevuutta ja vähentää myös hatun lumikuormaa. Kaarevuuden ansiosta piipunhattu on tuulella ja sateella lähes äänetön. Kaareva piipunhatun kansi on todella luja. Kansiosan elementit menevät limittäin, joten se lisää lujuutta entisestään. Ja mikä tärkeintä – veto vain paranee.

Helppo tilata, kuljettaa ja kasata

Voit koota omaan savupiippuusi sopivan KIKKA-piipunhatun noin 60 cm elementeistä, joita voit lisätä rajattomasti savupiippusi koon mukaan piipunhatun tukevuuden kärsimättä. Piipunhatuilla on nopea toimitus heti varastosta ja suurenkin hatun elementit mahtuvat helposti henkilöautoon. Asennus on todella helppoa, onnistuu vuodenajasta riippumatta, vain jakoavainta apuna käyttäen. Hatut ovat täysin kotimaisia ja niitä on saatavana myös saranoituina. Piipunhattuja on valmistettu jo lähes 50 vuotta.

Piipunhattuja saa eri väreissä

Värit ovat saatavilla RR-värikartan mukaisesti.

värikartta piipunhatut1920

Huoltovapaat alumiiniset kattoturvatuotteet

CE-merkityt Kikka-kattoturvallisuustuotteet ovat laadukas ja turvallinen valinta. Materiaalina on anodisoitu alumiini, joka ei ruostu. Kattoturvatuotteilla on ruostumattomuustakuu. Ne ovat tukevat, kestävät ja tyylikkäät. Keveyden ansiosta ne eivät myöskään rasita katon tai seinän rakenteita. 

Myös kattoturvatuotteet ovat saatavilla RR-värikartan mukaisesti.Myös kattoturvatuotteet ovat saatavilla RR-värikartan mukaisesti.

KIKKA-kattoturvatuotteet

  • Seinätikkaat
  • Turvatikkaat ja pelastautumistikkaat
  • Lapetikkaat
  • Kattosilta/kävelysilta
  • Lumiesteet

kosken_metalli_2021_1024x300

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
5.3.2018