Valmispiippu Rondo Plus on markkinoiden monipuolisin hormijärjestelmä

Valmispiipun hyvä veto tehostaa tulisijan toimintaa. Valmispiippu onkin varma valinta kaikenlaisiin tulisijoihin, niin uutta rakennettaessa kuin vanhaa korjattaessa. Rondo Plus-valikoimasta löytyy sopiva hormikoko kaikkiin tulisijoihin.

Valkoiseksi pinnoitettu Schiedel Rondo Plus soveltuu näyttävästi korkaempaankin tilaan.Valkoiseksi pinnoitettu Schiedel Rondo Plus soveltuu näyttävästi korkaempaankin tilaan.

CE-merkityt Schiedel Rondo Plus valmispiiput kootaan kevytbetoniharkoista, joiden sisällä on mineraalivillaeriste ja pyöreä, tulenkestävä keraaminen putki. Huolella pinnoitettuna Rondo Plus on näyttävän näköinen osa sisustusta. Suojaetäisyydet ovat perinteistä tiilipiippua pienemmät.

Paloturvallisissa valmispiipuissa on hyvä veto. Rondo Plussan tiiviit ja varmat tehdastekoiset valmisliitokset kanavoivat savukaasut piippuun tehokkaasti. Pyöreä hormi ohjaa ne ylös nopeasti ja esteettä.

Rondo Plus -valmispiipun keraamisten putkien valmistuksessa käytetään noin kolmekymmentä prosenttia kierrätysporsliinia. Siksi ne ovat erityisen kuumuuden- ja haponkestäviä. Piipun keraaminen pohjalaatta varmistaa rakenteen tiiveyden, eikä mahdollinen kondenssivesi pääse imeytymään rakenteisiin.

Kokonainen piippujärjestelmä

Schiedel Rondo Plus on kokonainen, monipuolinen hormijärjestelmä, josta löytyy jokaiseen tulisijaan sopivan kokoinen Rondo Plus-hormi. Yksihormisena sitä on kaikkiaan viittä, tuplahormina viittätoista ja triplahormina kymmentä hormikokoa. Erityisesti mökkikohteisiin kehitettyyn Rondo Plus Triplaan voidaan liittää kolme tulisijaa omiin hormeihinsa.

Rondo Plus -hormit sopivat kaikille tulisijoille ja kaikille polttoaineille, kuten puun, öljyn, hakkeen, pelletin ja viljanpolttoon.
 

Oma tuloilmakanava

Rondo-tuoteperheeseen kuuluu myös omalla tuloilmakanavalla varustettu järjestelmäpiippu Rondo Air. Se on kehitetty matala- ja passiivienergiarakentamiseen, mutta se toimii hyvin myös normaalissa talossa tuloilmakanavalla varustettuun tulisijaan yhdistettynä. Tulisija saa tuloilmakanavan ansiosta aina riittävästi paloilmaa sisätilojen alipaineesta tai ulkoisista sääoloista riippumatta. Rondo Airia on saatavilla hormikokoja: 120, 140, 160, 180 ja 200 mm.

Schiedel Rondo Plus-hormista löytyy optimikokoinen valmispiippu jokaiseen tulisijaan.Schiedel Rondo Plus-hormista löytyy optimikokoinen valmispiippu jokaiseen tulisijaan.

Vaivaton hankinta

Schiedel Savuhormistot Oy:n verkkosivuilta löytyy hormilaskuri, jonka avulla voi laskea hinnan Rondo Plus-, Isokern- ja Permeter Smooth-valmispiipulle. Laskennan tulos näyttää materiaali- ja tarvikeluettelon, hormin hinnan, rahdituspainon ja lavamäärän.

Schiedel-valmispiippuja myyvät rautakaupat ja tulisijavalmistajat eri puolilla Suomea.

Schiedel Savuhormistot Oy:n verkkosivuilta löytyy myös tietoja sekä asentajista että piipun korjaajista eri puolella Suomea.

Tutustu tarkemmin Schiedel hormeihin: Tilaa ilmainen esite!


 
Julkaistu
22.10.2019