Raksa Lahden Messukeskuksessa 9.-11.3.2018

 

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 9.-11. maaliskuuta. 


Tapahtumasta löytyy tuote- ja palvelutarjontaa pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille sekä uudisrakentajille ja mökin kunnostajille. Messujen teemoina ovat Tee-se-itse DIY, piha & terassi sekä mökki & sauna. Isäntänä tapahtumassa nähdään tuttu remonttimies Jorma Piisinen ja emäntänä toimittaja ja bloggaaja Laura Ruohola.

RAKSA_2018_750x422

Parhaat vinkit rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen ja piharakentamiseen

Raksassa on ollut vuosien mittaan monipuolinen tietoisku- ja työnäytösohjelma. Niin myös tänä vuonna. Kävijöille on tarjolla runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Messuille rakentuu myös Pihainfo, jossa on mahdollisuus saada ammattilaisten neuvoja pihasuunnitteluun sekä piharakentamiseen. Hae parhaat vinkit kevään pihatöihin. Ota mukaasi muutama lumeton kuva pihasi muutosta kaipaavasta paikasta. Pihainfon asiantuntijat löytävät toimivat ratkaisut.

Katso messuohjelma »
Lue lisää Pihainfosta »

Messuvieraille ilmainen lisäetu

Palauta kuponki, saat 450-sivuisen Rakenna & Remontoi -opaskirjan veloituksetta (1 kpl / kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta se tästä.

Huuda moderni sauna koti- tai mökkipihalle

Tapahtuman loppuhuipennuksena on hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huudettavana on arkkitehdin suunnittelema ja Koulutuskeskus Salpauksen rakennusalan opiskelijoiden rakentama saunarakennus. Huutokaupan tuotto jaetaan kahden alueellisen nuorison syrjäytymistä estävän tahon kesken. Meklarina toimii messuisäntä Jorma Piisinen.

Lue lisää saunahuutokaupasta ja mahdollisuudesta jättää ennakkotarjous »

Perjantaina ohjelmaa ammattilaisille

Raksa huomioi tänä vuonna alan ammattilaiset entistä paremmin ja tarjoaa ensimmäisenä näyttelypäivänä perjantaina 9.3. alan toimijoille sekä alaa opiskeleville vapaan sisäänpääsyn asiakaskutsukortilla. Ammattilaispäivänä järjestetään ammattilaisseminaari, joka tarjoaa laadukasta ja ajankohtaista sisältöä. Seminaarin pääpuhujana toimii asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Lue lisää ammattilaispäivästä »

Aukioloajat

Perjantai 9.3.2017 klo 10-17
Lauantai 10.3.2017 klo 10-17
Sunnuntai 11.3.2017 klo 10-16

Katso messujen sijainti »

Sisäänpääsy

Aikuiset 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € /hlö
Sotaveteraanit veloituksetta
Perjantaina 9.3. ammattilaiset veloituksetta

Pysäköinti 8 € kassalta

Osta liput ennakkoon netistä
SIIRRY VERKKOKAUPPAAN » 


 
img_raksa_2018
 
Julkaistu
5.3.2018