• Etusivu
  • Rakentaminen

Raksa Lahden Messukeskuksessa 9.-11.3.2018

Rakentajan toimitus
Julkaistu 22.02.2018
20182_51790.jpg

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 9.-11. maaliskuuta.

Tapahtumasta löytyy tuote- ja palvelutarjontaa pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille sekä uudisrakentajille ja mökin kunnostajille. Messujen teemoina ovat Tee-se-itse DIY, piha & terassi sekä mökki & sauna. Isäntänä tapahtumassa nähdään tuttu remonttimies Jorma Piisinen ja emäntänä toimittaja ja bloggaaja Laura Ruohola.

Parhaat vinkit rakentamiseen, remontointiin, sisustukseen ja piharakentamiseen

Raksassa on ollut vuosien mittaan monipuolinen tietoisku- ja työnäytösohjelma. Niin myös tänä vuonna. Kävijöille on tarjolla runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Messuille rakentuu myös Pihainfo, jossa on mahdollisuus saada ammattilaisten neuvoja pihasuunnitteluun sekä piharakentamiseen. Hae parhaat vinkit kevään pihatöihin. Ota mukaasi muutama lumeton kuva pihasi muutosta kaipaavasta paikasta. Pihainfon asiantuntijat löytävät toimivat ratkaisut.

Katso messuohjelma »
Lue lisää Pihainfosta »

Messuvieraille ilmainen lisäetu

Palauta kuponki, saat 450-sivuisen Rakenna & Remontoi -opaskirjan veloituksetta (1 kpl / kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta se tästä.

Huuda moderni sauna koti- tai mökkipihalle

Tapahtuman loppuhuipennuksena on hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huudettavana on arkkitehdin suunnittelema ja Koulutuskeskus Salpauksen rakennusalan opiskelijoiden rakentama saunarakennus. Huutokaupan tuotto jaetaan kahden alueellisen nuorison syrjäytymistä estävän tahon kesken. Meklarina toimii messuisäntä Jorma Piisinen.

Lue lisää saunahuutokaupasta ja mahdollisuudesta jättää ennakkotarjous »

Perjantaina ohjelmaa ammattilaisille

Raksa huomioi tänä vuonna alan ammattilaiset entistä paremmin ja tarjoaa ensimmäisenä näyttelypäivänä perjantaina 9.3. alan toimijoille sekä alaa opiskeleville vapaan sisäänpääsyn asiakaskutsukortilla. Ammattilaispäivänä järjestetään ammattilaisseminaari, joka tarjoaa laadukasta ja ajankohtaista sisältöä. Seminaarin pääpuhujana toimii asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Lue lisää ammattilaispäivästä »

Aukioloajat

Perjantai 9.3.2017 klo 10-17
Lauantai 10.3.2017 klo 10-17
Sunnuntai 11.3.2017 klo 10-16

Katso messujen sijainti »

Sisäänpääsy

Aikuiset 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € /hlö
Sotaveteraanit veloituksetta
Perjantaina 9.3. ammattilaiset veloituksetta

Pysäköinti 8 € kassalta

Osta liput ennakkoon netistäSIIRRY VERKKOKAUPPAAN »


20182_51789.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Gyproc Habito-levy ja järjestelmätakuu-logo
Kipsilevy on luonnonmukainen rakennusmateriaali
Kipsilevy on luonnollinen rakennusmateriaali, jonka pääraaka-aineena ovat puhdas kipsikivi, vesi sekä kierrätyspaperista valmistettu uusiokartonki.Gyproc-kipsilevy on hajuton ja terveydelle vaaraton rakennusmateriaali. Gyproc sisäverhouslevyt ovat läpäisseet tarkat sisäilman emissiotestit (TVOC) ja kuuluvat Rakennustietosäätiön myöntämään parhaaseen sisäilman päästöluokkaan M1.Lue lisää Gyprocin kipsilevyistä ja tuotteista
20194_57641.jpg
Löytyisikö sinunkin unelmakotisi Kastellin Kuori-mallistosta?
Kastellilla on 30-juhlavuosi käynnissä ja Kuori on Kastellin juhlavuosimallisto. Kodit ovat kauniita ja käytännöllisiä, moderneja ja ajattomia – aivan kuten suomalaiset toivovat ja Kuori-malliston yksikerroksinen 135-malli tuli kolmanneksi Rakentaja.fi-sivun "Unelmien koti"-äänestyksessä.
20186_53460.jpg
Asuntomessujen kauneimmat keittiöt
On taas se aika vuodesta, jolloin on sallittua kurkistaa tuntemattomien koteihin ja hakea vinkkejä omaan rakentamiseen ja sisustamiseen. Porin Asuntomessuille on noussut toinen toistaan upeampia koteja, joista löytyy toinen toistaan upeampia keittiöitä. Porin Keittiömaailma pääsi suunnittelemaan messualueelle kolme keittiötä."Asuntomessuille suunnitellut keittiöt ja kodin muiden tilojen kalustus on tehty lapsiperheiden arjen tarpeita ajatellen, laadukkaista materiaaleista ja tilojen tyylikkyydestä tinkimättä", kertovat Porin Keittiömaailman kauppiaat Piia Pihlajamäki ja Timo Säkkilä. "Kaikissa keittiöissä on otettu huomioon tilan sekä eritysesti laskutilan tarve", Pihlajamäki jatkaa.
20212_68473.jpg
Kun ostat liukuovia, saatko vain kasan osia?
Vai ottaisitko tontille mieluimmin valmiin tuotteen? Markkinoille on tullut ilahduttavasti mukaan lisää yrityksiä, jotka valmistavat tai myyvät seinän sisään liukuvia väliovia. Oven toimivuus ja rungon tukevuus ovat ensiarvoisen tärkeitä loppukäyttäjälle. Siksi sillä, mihin ovi liukuu mennessään seinän sisään, on väliä.
20226_78674.jpg
Puu avuksi pörssisähkön hintapiikkeihin
Lämpö on yksi perusasioita, joita ihminen kaipaa ruoan ja veden lisäksi. Oman kodin huoltovarmuudelle kannattaa nyt antaa painoarvoa enenevässä määrin, sillä mikä onkaan parempaa kuin sytyttää takkaan lämmittävä tuli syksyn tuulien ja viimojen ulistessa nurkissa tai pakkasen paukkuessa tammikuussa.
20206_65433.jpg
Asuntomessujen upea Lumitiikeri: parasta laatua myös lämmitykseen
NIBE on valittu lämmittämään ja jäähdyttämään monia Tuusulan asuntomessukohteita, kuten tyylikkään modernia HEVI kivitalo Lumitiikeriä. Petri ja Saija Nylundin upean designkodin "sydämenä ja verisuonina" toimii laadukas NIBE Polar -ilma-vesilämmitysjärjestelmä, joka huolehtii talon ja käyttöveden lämmityksen lisäksi myös viilennyksestä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton