Hanki lasitettu terassi kesän juhliin viimeistään nyt

Onko juhlia tiedossa tulevana kesänä? Ylioppilasjuhlat, viisikymppiset, rippijuhlat, kesäjuhlat tai vaikkapa juhannus. Jos mielit hankkia terassilasit ennen kesän juhlakautta, alkaa olla jo kiire. Kesä on kiireisintä sesonkiaikaa lasitoimittajilla ja lupaprosessissakin voi vierähtää kunnan puolella tovi. Kannattaa siis toimia heti.

Lasitettu terassi takaa onnistuneet juhlat säässä kuin säässä.Lasitettu terassi takaa onnistuneet juhlat säässä kuin säässä.

Vesisadekaan ei pilaa kesäjuhlia

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa kannattaa varautua myös vesisateen mahdollisuuteen, vaikka se ei erityisestikään juhlapäivänä ole kovin toivottua. Kesällä olisi kuitenkin mukava viettää aikaa ulkoilmasta nauttien, eikä juhlavieraidenkaan soisi pakkautuvan sisälle ahtaisiin oloihin. Lasitettu terassi takaa onnistuneet juhlat säässä kuin säässä, tuoden samalla raikkaan luonnon lähelle. Mutta mikä onkaan sen tunnelmallisempaa kuin kuunnella kesäsateen ropinaa terassin suojissa.

Juhlatunnelma kotiin ja terassille

Lasitetulle terassille juhlien ruoka- ja juomatarjoilut voi kattaa huoletta, eikä tuulesta tai sen kuljettamista roskista tarvitse murehtia. Esimerkiksi kakkukahvit kannattaakin tarjoilla terassilta, josta voi halutessaan siirtyä myös ulos istuskelemaan. Auringonsuojaverhot suojaavat terassin kuumimmalta auringonpaisteelta, jos aurinkoa riittää liiaksikin asti. Visuaalisuus ja kaunis kattaus ovat juhlaruokailussa jo puoli ruokaa, joten niihin kannattaa nähdä hieman vaivaa.
 

Riittävästi tilaa juhlijoille

Vaikka sopu antaakin sijaa, ei juhliminen ole mukavaa, jos vieraille ei ole tarpeeksi tilaa. Siksi kannattaakin varmistaa, että esimerkiksi istumatilaa on riittävästi. Lasitettu terassi on omiaan tuomaan tyylikkään lisätilan, johon mahtuu vieras jos toinenkin. Sisustuksella ja koristeilla luot terassista viihtyisän ja juhlallisen tilan, jossa on mukava istuskella ja nauttia juhlia. Ja illan hämärtyessä on mukava sytyttää tunnelmallinen valaistus.
Sisustuksella ja koristeilla luot terassista viihtyisän ja juhlallisen tilan, jossa on mukava istuskella ja nauttia juhlia.Sisustuksella ja koristeilla luot terassista viihtyisän ja juhlallisen tilan, jossa on mukava istuskella ja nauttia juhlia.

Terassille tunnelmallinen juhlatila talvella

Lasitettu terassi soveltuu myös talven juhliin. Esimerkiksi ylioppilaslakkia ei aina juhlita kesän kynnyksellä, vaan juhlat voivat olla myös joulukuussa itsenäisyyspäivän tienoilla. Silloin juhlia harvemmin järjestetään pihalla. Pimeissä sisätiloissa ei kuitenkaan tarvitse kököttää, vaan lasiterassille on mahdollista toteuttaa tunnelmallinen ja raikas juhlatila. Joulukuiselle terassille voi kattaa tarjoilut kauniisti esille tai siellä voi nauttia tervetulomaljan ylioppilaan kunniaksi.

Haluatko lisätietoja?

Kaivatessasi lisäinspiraatiota terassin sisustamiseen ja esimerkiksi pihasuunnitteluun, tutustu Inspiraatio-oppaaseen!

Tutustu myös ajankohtaiseen kampanjaetuun – juuri nyt saat 250 € lahjakortin Lumonin verkkokauppaan yli 2000 € lasitusostoksesta.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
23.2.2018