Fiksuja oivalluksia arjen joka päivälle

Kotimaisesta IDO-kylpyhuonemallistosta löydät kaikki kylpyhuonetuotteet wc-istuimesta kaapistoihin ja suihkuihin. Laajasta valikoimasta löydät sopivat tuotteet kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin. Kauniin ja modernin ulkonäön ohella malliston keskiössä on toimivuus, sillä se jos jokin on kylpyhuoneessa oleellista. IDOn wc-istuimet ja pesualtaat valmistetaan pääosin Suomessa, Tammisaaressa, ja myös IDO-kylpyhuonekalusteet ovat kotimaista alkuperää.

Glow_1200-66_oak_Showerama_

Yhtenäinen kokonaisuus yhdeltä valmistajalta

IDOn useista wc-, kaluste- ja suihkumallistot on suunniteltu juuri suomalaisiin kylpyhuoneisiin sopivaksi. Uutuusmallisto IDO Glow vastaa erilaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin niin pienissä kuin isoissa kylpyhuoneissa.

Mallistoon kuuluu wc-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekaapistot, jotka muodostavat yhdessä keramiikan kanssa viimeistellyn kokonaisuuden.

IDO Glow -kaapistoissa on runsaasti eri kokoja ja malleja alakaapeista korkeisiin ja seinäkaappeihin, joilla sisustat toimivan kylpytilan tai wc:n tyylillä. Paljon kätevää säilytystilaa sisältävät kaapit on valmiiksi kootut ja ne myös on helppo asentaa. Harjattua alumiinia oleva lista toimii tyylikkäänä yksityiskohtana yhdistäen malliston eri kalusteet toisiinsa.

Kaikki kalusteet on valmistettu kestämään kylpyhuoneiden kosteita oloja. Malliston kalusteet on tehty kosteutta kestävästä MDF-levystä ja valittavana on lukemattomia värivaihtoehtoja valkoisesta tammeen tai mihin tahansa yli 2000 NCS-väristä.

 

Tutustu: IDO Glow >>

30488Glow drawer lightjpg

IDO Glow -oivalluksia:

 • Peilikaapin ovien avaussauma ei ole keskellä, joten peilin käyttö ja tavaroiden kurkottelu kaapista on mukavampaa.
 • Vakiovarusteena oleva laatikonjakaja auttaa järjestyksen ylläpidossa.
 • Pesualtaiden hanasaareke jättää enemmän pesutilaa.
 • Rahi – täysin uudenlainen, siirreltävä säilytysratkaisu kylpyhuoneeseen.
 • IDO Glow Rimfree -wc-istuimessa ei ole lainkaan likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta.

korkea-kaappi

Huolettomasti huuhtelukaulukseton wc

IDO Glow Rimfree® -wc:issä ei ole lainkaan perinteistä bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa hygieenisyyttä ja helpottaa siivoamista.

Perinteisten wc-istuimien sisäreunaa kiertää huuhtelukaulus, jonka avulla huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta huuhtelukauluksen alla on oivallinen paikka lialle ja bakteereille. IDO Glow Rimfree® on aivan uudenlainen wc-istuin, josta on jätetty huuhtelukaulus kokonaan pois. Tämä merkitsee helpompaa puhdistettavuutta ja korkeampaa hygieniaa wc-tiloissa.

Detail-Glow-Rimfree-64-flus

Lisäksi IDO Glow -wc:iden patentoitu huuhtelutekniikka takaa tehokkaan huuhtelun, mutta säästää samalla vettä aiempiin malleihin verrattuna. Niin ikään helposti puhdistettava Smart-lasite ja automaattinen Fresh wc -raikastin helpottavat arjen askareita.

IDO Glow Rimfree -wc:n edut:

 • Rimfree® varmistaa täydellisen hygienian.
 • Smart-lasite ja täysin sileä pinta helpottavat siivousta.
 • Vähemmän tarvetta puhdistusaineille, parempi ympäristölle.
 • Quick Release -kansi on helppo irrottaa siivouksen ajaksi.
 • Soft close -kansi ei kolahda.
 • Säästää vettä 0,5 L jokaisella huuhtelulla
 • Automaattisesti raikas! Sisäänrakennettu raikastin eli Fresh
 • WC nyt saatavana Ocean tai Lime -tuoksuna
 • Valmistettu Suomessa

IDO Elegant – toimiva design on ajatonta

Tyylit tulevat ja menevät, mutta hyvä muotoilu kestää ikuisesti. IDO Elegant on selkeälinjainen kylpyhuonemallisto, jonka design kestää aikaa.

Suomalaiseen makuun suunniteltu IDO Elegant nojaa yksinkertaisuuteen ja minimalismiin. Eleettömän kalusteet istuvat jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja ohutreunaiset tasoaltaat luovat tyylikkään, ajattoman tunnelman. Kauniin ulkonäön ohella kalusteet ovat toimivia ja palvelevat vuosia eteenpäin.

Suomessa niin ikään valmistettuun IDO Elegant -mallistoon kuuluu ala- ja seinäkaappeja, jotka lisäävät kylpyhuoneen säilytystilaa. Ohutreunaisissa keraamisissa tasoaltaissa on moderni ilme, ja niiden alla oleva ylälaatikko on suunniteltu täyssyväksi. Kaikissa altaissa on helposti puhdistettava IDO Smart -lasite. Kaapistot ovat kosteudenkestäviä, ja vahva pinta kestää arjen kolhuja.

Vedinvaihtoehdot mahdollistavat kalusteiden räätälöimisen omaan tyyliin sopivaksi. Malliston värivaihtoehdot ovat valkoinen, harmaa ja mattamusta.

Tutustu: IDO Elegant >>

IDO_Elegant_LeatherStrap_Ch

IDO-suihkut

Suihku on arjen ylellisyyttä. Aamulla se herättää mukavasti, ja pitkän päivän jälkeen se huuhtelee arjen huolet ja pölyt myös mielestämme. Suihku on tärkeä osa jokaista päivää, joten valinnassa kannattaa panostaa laatuun ja tyyliin.

IDO Showerama -mallisto koostuu suihkunurkista, ovista, seinistä ja viimeistä yksityiskohtaa myöten hiotusta suihkukaapista. Runsas valikoima malleja, kokoja, profiili- ja lasivaihtoehtoja takaavat sen, että löydät mallistoista juuri kotiisi sopivan IDO-suihkun.

IDO-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. IDO Showerama oli ensimmäinen suihku, jonka seinissä käytettiin naarmuuntuvan muovin sijasta kestävää turvalasia. Tämä, niin kuin monet muutkin suihkumalliston innovaatiot, on aikojen kuluessa muuttunut alan vakioratkaisuksi.

Tänään kokemus näkyy muotoilussa, käyttömukavuudessa ja pienimpienkin yksityiskohtien toimivuudessa. Edelläkävijän oivalluksia ovat esimerkiksi suihkukaappien täysin silikoniton rakenne ja niiden siivousta helpottavat pyörät altaan alla. Erikokoisia ja -muotoisia suihkuja on kymmeniä, ja kun lisäät niihin monipuolisen lasivalikoiman, valittavanasi on satoja erilaisia kokonaisuuksia.

Tutustu: IDO Showerama >>


 

IDO_059991183_Showerama-10-
 
Päivitetty
19.2.2018